24.BÖLÜM

20.2K 932 24
                                    


-"Sude sen ne saçmalıyosun "

Sude gayet kendinden emin şekilde öne çıktı.

-"Hamileyim diyorum Aras,üstelik senden.İstediğin doktorada gelirim,dna testide yaptırırım."

Aras kadının kendinden emin şekilde konuşmasıyla dehşete düştü.Sudeyle son 2 aydır tanışmıştı kendisinden 5 yaş büyük ve tecrübeli biriydi.Korunmamasına ihtimal yoktu o kadar çocuk değildi.En son sevişmeleri aklına geldi.Kahretsin...Şimdi hatırlıyordu.Sarhoştu.İçkiyi fazla kaçırmış ve kendini geriye çekmeye çalışmıştı tam boşalacağı sırada..sonrada Sudenin bacaklarını beline sıkıca doladığı ve geriye gitmesine izin vermediği görüntü..Tabi ya bilerek yapmıştı.Hamile kalmak için bilerek bacaklarını açmamıştı..

-"Allah kahretsin bilerek yaptın !??"

Sude kahkaha atıp :

-"Evet aptal çocuk.Tabiki de bilerek hamile kaldım."

Aras kadının yanına gidip o şeytan yüzüne vurmak istedi fakat yapmadı.Şu an kalbi burada bu iğrenç kadınla olmak yerine evdeki kızla ilgilenmesi gerektiğini söylüyordu.Eve koştuğunda bahçenin boşaldığını ve misafirlerin yavaş yavaş dağıldığını gördü.Busenin odasının önünde bir süre durdu kıza ne diyeceğini bilmiyordu.Hoş açıklama yapmayadabilirdi.Fakat karşısında 'kafası gidik ' kendinden bebek bekleyen ve körkütük aşık olan bir kız vardı ve kalbi ona açıklama yapması gerektiğini söylüyordu.

Nihayet aklındaki düşünceleri uygulamaya geçirmeye karar verdi genç adam.Hafifçe kapıyı tıklatıp içeriye girmeye yeltendi fakat oda ne ? Kapıyı kilitlemişti cadı !?
Birkaç kez daha kapının koluna asıldı kıza seslendi fakat ses çıkmayınca en iyisi yarın konuşmak diye düşünüp sıkıntılı halde odasına geçti.

***

Beril ve Sarp geldikleri beş yıldızlı otelin balayı suitinde aşklarını doyasıya yaşıyorlardı. Nihayet birbirlerinin ıslak bedenlerinde bir olurken ikiside yaşadıkları haz dolu inlemeleri gizlemediler.Sarp çocukluk aşkına kavuşup onun ilki olmanın gururunu yaşarken,Beril ise ellerini kocasının boynuna dolamış,ensesindeki terden ıslanmış saçlarını seviyordu.

-"Eziyorum seni"

-"Iımm.hayır"

-"Bebeğim çöz bacaklarını pestilini çıkartıcam hadi"

-"hımm.Biraz daha böyle kal nolurr"

Sarp erkeksi bir gülümsemeyle kadının boynundaki şah damarına önce dilini değdirip tuzlu tadını aldı.Sonrada dudaklarıyla emdi yumuşakça.Berilden gelen inlemeyle amacına ulaşan Sarp arzulu ve boğuk sesle kulağına eğilip fısıldadı karısının.

-"Dinlenmen için şans verdim ama sen yorulmayı seçtin..o zaman .."

Kasıklarını tek hamleyle birleştirdiğinde Berilden "Ahh" sesi duyuldu.Alışması için fırsat verdi yine fakat kadının kalçasını yukarı kaldırmasıyla beklemeyi bırakıp kıza ayak uydurdu.

İkinci sevişmeleri daha dingin ve doyurucuydu.İkiside aynı anda uçurumdan atlayıp yeryüzüne inerken Beril titreyen bacaklarını çözüp adamın yana kaymasına izin verdi.

Sarp hemen kadınını gögsüne çekip saçlarına öpücükler kondurdu.Birbirlerine sarılıp bu özel geceyi uykuyla tamamladılar.

Ertesi sabah ilk uçakla Fethiye Ölü denizdeki yazlık evlerine geldiler.Yurtdışında balayı yapabilirlerdi fakat ülkenin güzelliklerinden faydalanmak için ve ailesine yakın olmak istediğinden bu yeri seçmişlerdi.

GÜL KARASI (3)Where stories live. Discover now