21.BÖLÜM

20.7K 861 20
                                    

Evvet yeni bölümle hemen başbaşa bırakıyorum sizi :)

Beril ve Sarp yanyana koltukta suçlu gibi oturuyordu.Sarp saatiyle oynarken,Beril ise dudaklarını kemirmekle meşguldu.Tam zamanında ailesi onları basmış ve doğru sorguya çekmişti.

Asude kızına bakıp hala güzelliğini koruyan gözleriyle :

-"Kızım hani biz evde yokken sen tek olucaktın evde ?"

-"Karıcım bi dur asıl Sarp efendiye soralım.Hani iş gezin vardı bugün ?

-"Baba bana burda ne haltlar dönüyo kim söylücek.Ablam Sarpla yakalanıyo sarmaş dolaş ve gayet rahatsın niye bişey söylemiyosun!!?"

Sarp Aras a çatık kaşla bakınca,Beril koltuğun kenarından dürttü sevgilisini.Arasın en çok istediği şeydi birlikte olmaları ..Ama şimdi ne olmuştuda barut fıçısıydı bu çocuk.21 yaş sendromu diye düşündü Sarp ve hemen Arasın yanında ona sokularak oturan -zorla - sokularak oturan kıza baktı.Buda kimdi!?

Beri ve Sarp kıza bakarken Aral :

-"Evlenmek istediğinizi biliyodum çocuklar ama bizi atlatıp evde keyif yaptınız.O yüzden size ceza bu hafta sonu evleniyorsunuz ve Sarp bu evde yaşıcaksınız.Beril in odasına taşınırsın.Konu kapandı.Asude araba yordu karıcım.Yukarı gelde bi masaj yap bana" diyerek koltukta kalkıp sarışın karısının elinden tutup üst kata çıktılar.Asude genç kız gibi kıkırdarken bir yandan da kocasına çocukların yanında utandırdığı için kızıyordu.

Salonda karşılıklı oturan çiftler bir süre bakıştıktan sonra Aras anne babasının gözden kaybolduğunu görünce koluna sarılı kızı iterek nefes aldı.

-"Off yapıştın kızım ya .Tamam bi yere gittiğim falan yok bak burdayım şimdi ahtapot gibi sarılmaktan vazgeç.O oow tamam ağlama off yine başlıyoruz"

Aras kıza sarılırken bir yandan da kıza onu sevdiğini söylüyordu,kız bu sözlerle yatışıp Arasın yanağını öptü ve kıkırdayarak bahçeye koştu.

Beril ve Sarp olanları şaşırarak izleyince Aras anlatmaya başladı.

-"Kızın adı Buse.Geçici olarak hafızasını kaybetmiş ve beni sevgilisi sanıyor,çoğu şeyi bilmiyor.Yani kafa gidik ama harbiden tam gidik.Yani benden ayrılınca ağlamaya başlıyo o derece.Bebek bakıcısıyım anlıcağınız bir süre."

Sarp :"Oğlum iyide sanane siz niye eve getirdiniz kızı?"

Berilde başıyla onaylayınca :

-"İşte sorunda orda.Zaten kız yetimhanede büyümüş ve kimsesizmişve bende babamdan gizli arabayla dolaşınca..kıza çarptım ve işte sonuç.Kız yetimhaneden kaçarken arabanın önünde atladı ve bizde eve getirdik."

Beril bahçedeki çimenleri yolup ağzıyla tatmaya çalışan kıza baktı.Çok güzel bir kızdı aslında.

-"Aras bak kız çok güzel.Sadece hafıza komple gitmiş ama o sonuçta bir kız ve seni sevgilisi sanması biraz garip.Ayrıca bu kız 19 yaşlarında yani senden bir iki yaş küçük.Seninde çapkınlığın malum.bak sakın ha?"

Aras lacivertimsi gözleriyle ablasına kahkaha atarak el çırptı.

-"Bravo abla ya alkışlıyorum seni.O kadar da düşmedim.Tamam kız güzel ama hem tipim değil hemde salak yani kafa yerinde değil.böyle bi adilik asla yapmam."

-"Yapmasan iyi olur"

Diyerek Sarpın elinden tutup dışarıya çıktı.Aras onların arkasından homurdanıp odasına geçerken bahçede olan Buse ise Arası evin içinde aramaya başlamıştı.Eve girip önüne çıkan ilk kapıyı düşünmeden açınca Arasın banyoya girmek için üstünü çıkarmasıyla ona baktı.Aras küfür savurup hızla üstünü geri giyerken kız çoktan kapıyı kapatıp yanına gelmişti.Ela gözlerini Arasa dikerek:

-"Sevgilim,benden utanmaman lazım.Biz yakında evlenicez.Sonra sen bana bebek vericeksin,yani ..ben yapcam sana vericem sen sevceksin.Kaç tane istersin 5-6 ?"

Aras şok olmuş gözlerle sevimli sevimli bebek hayalleri kuran kıza bakıyordu.Boyu gögsüne geldiği için başını eğmişti hafifçe.Gözleri hala bıcır bıcır konuşan kızdaydı.Bu kız hiçbir şey hatırlamazken bebek yapımını nasılda iyi biliyordu.Tamda kendisini sevgilisi sanıyordu aman ne güzel !

Daha fazla kızın konuşmasına dayanamayarak kızın omuzlarından tutup sarstı.Kız omzuna değen ellere hülyalı bakışlar atarken ,Aras göz devirdi.

Dokunmak bile kızın aşkını katlıyordu anlaşılan.

-"Bak Buse ..
-"Şimdi Buse olduk demek hıh.duymuyorum seni " diyerek ellerini çocuk gibi kulaklarına kapattı.

Aras saçlarını yolmamak için kendini zor tutuyordu adeta.Kızın ellerini kulaklarından ayırıp onun dilinden konuşmaya başlamak istedi.

Başını kıza yaklaştırıp fısıldadı

-"Sevgilim banyoya girmem lazım,geçenki gibi beni sen mi yıkamak istiyosun,yoksa ben kendim yıkanayım mı?"

Kızın hırçınlığı durup kızaran ve utangaç bakışlarla kendine baktığını gören Aras içinden sevinç narası attı.Şah.

-"Ama her yerimi ellerinle yıkamak zorunda kalırsın geçen geceki gibi ha ne dersin bebeğim?"

Buse duyduğu erotik sözlerle ela gözlerini utançla kırpıştırıp kekeleyerek yanıtladı.

-"Yoo..yok..sen ...yıkan..aşkım.ben burda beklerim seni.."Mat.

Aras dediğini yaptırmanın hazzıyla gülümserken kızın açık dudakları arasına öpücük kondurup banyoya yöneldi.Buse giden adamın ardından aşk dolu bakışlar atarken Aras ise öpücük ve söylediği lafların kendisine geri gelceğini bilmeyerek keyifle banyosunu yapmaya başlamıştı.

**

-"Ya kızım Aras şokta.Annem babam gayet kabullenmişler kızı.Bağırlarına basmış konumdalar anlayacağın.Kızın adı Buse.Ama Gül bir görsen kız Arasa yanık resmen,onsuz bi yere gitmiyo.Düşün Arasa "çişim geldi" diyo,Aras götürüp kapıda bekliyo.O derece haha"

Gül anlatılanlarla kahkaha atarken Arası çileden çıkaran kızıda merak ediyordu.

-"Kızım 6 ayım var doğuma ama dediklerinle doğurucam şimdi.Ne güldüm ya.Kara ya söylim akşam sizdeyiz"

Gül ve Beril akşam için sözleşirken Aras ise akşam olacaklardan habersiz Buseyi dolaştırmaya çıkarmıştı.Banyodan önceki söylediklerinden sonra kız elini hiç bırakmıyor arada bir yanağına,bazende dudağına kaçamak öpücükler konduruyordu.Bu Arasın erkeklik egosunu okşasada yinede kızın kendinde olmaması onda vicdan azabı yaratıyordu.

Sahilde bir süre oturan ikili,Buse nin isteği üzerine lunaparka gitmişti.Çıkışta Aras ta eğlenmişti eskiden olduğu gibi.Bir yandan arkadaşları ararken bir yandan Buseye pamuk şeker alıyordu.
Kızın ağzındaki pamuk şekeri peçeteyle temizlerken arkadan gelen sesle irkildi Aras.

-"Ooooo Aras a bakın.Lan biz seni mekanda bekleyelim,sen çıtırları götür burda"

Aras yakın arkadaşı Hakanın sesiyle şansına küfür savurdu ve kızı saklamak isteyerek arkasına aldı.

Buse kaşlarını çatıp beline kadar olan kahve saçlarını yana alıp karşısındaki erkek topluluğuna baktı.Noluyordu böyle,yoksa bu kötü adamlar sevdiği adamı mı dövüceklerdi.? Buna asla izin veremezdi.
Öne çıkıp bağırmaya başladı.

-"Siz kötü adamlar, benim adamımı döverseniz sizin kafanızı diş macununun içine sokarım."

Aras kızın ağzını eliyle kapatmaya çalışırken bu curcunadan nasıl kurtulacağını kara kara düşünmeye başlamıştı.

Hobaaa :)) yb merak edenler neler olucak sizce !? TAhminler ??

GÜL KARASI (3)Where stories live. Discover now