29.BÖLÜM

18.9K 834 20
                                    


İyi okumalar..

15 DAKİKA ÖNCE

Zerrin adamın gösterdiği odanın önüne geldi. Kendine iyice yaslanan adam nerdeyse ayakta uyuyordu.

-"Anahtar nerde? " diye sordu Zerrin. Adamın bu kadar sarhoş olacağını tahmin etmemişti.

Sarp kadının sesiyle biraz kendine gelip doğruldu elini cebine atıp dar kot pantolonundan anahtarı çıkardı ve kadına verdi. Zerrin içeriye girip adamı yatağa oturtturdu. Yatağa oturur oturmaz geriye devrilen Sarp uyuklamaya başlamıştı. Zerrin ise adamın sarhoşluğuna bir yandan lanet ederken diğer yandan ne yapacağını düşünüyordu. Karşısındaki yatakta uzanan adamın siyah gömleğin düğmelerinin yarıya kadar açık olduğunu gördü. Adam sıkılıp açmış olmalıydı. Gözlerini Sarp ın göğsündeki erkeksi tüylerinde gezdirdi. Aklına gelen şeyle sinsice sırıttı.

Adamın kulağına eğilerek fısıldadı.

-"Aşkım sana hayatının zevkini yaşatıcam şimdi. O prenses karın sana bunları yapamaz " dedikten sonra ellerini adamın fermuarına götürdü. Elleri boxer üzerinden istediğini bulunca sırıtarak sıktı adamın sertliğini. Sarp ise sarhoş şekilde uyukladığı için kadının sadece aşkım kelimesini duyabilmişti. Erkekliğini saran ellerin hazzıyla hırıltıyla inledi. Zerrin gördüğü büyük erkekliğe baktı bir süre dokunur dokunmaz büyümesiyle kahkaha attı. Demekki karını sevmiyosun benden etkilendiğine göre yakışıklı diye kendi kendine söylendi.

-" Beril.. Aşkım.. "

Zerrin şok olmuştu. . Adam kendisini karısı mı sanmıştı yani.. O yüzden bu canavar bu kadar tepki göstermişti demekki dokunur dokunmaz. Kahretsin!

Hırsla adamın göbeğine doğru eğildi, Erkekliğini değen saçla Sarp inledi. Beril neler yapıyordu kendine böyle. Hazla gözünü açmaya çalıştı fakat ağzından sadece karısının adı çıktı..

***

Sarp gözünü açınca başka bir kadının Beril tarafından saçlarından tutulup yerde dövüldüğünü gördü. Beril e ne olmuştu böyle? Karısının ilk kez bu yönünü görmesiyle sarhoşluğunu unutup ayağa kalkmak istedi fakat başını pantolonun önüne çevirince sesli bir şekilde küfretti. SİKTİR!?

"O kadın az kalsın bana oral mı yapacaktı yani hay . Mına koyim ya bütün kevaşeler beni bulur zaten"

Sarp bir yandan toplanıp ayağa kalkmaya çalışırken diğer yandan küfürleri ardı ardına sıralıyordu.Yalpalayarakta olsa Karısının arkasına geçip kollarından tutup kucağına aldı. Yerde yatan kadın hızla odadan kaçarcasına çıkarken çığlık çığlığa bir şeyler geveledi.

Beril Sarpın kollarından kurtulmak için debelenirken, Sarp ise kapıyı ayağıyla kapatıp karısını yatağa yatırdı ve üzerine çıkıp ellerini başının üstünde sabitledi.

-"Bırak beni pislik " diye bağırıp ayaklarıyla vurmaya çalıştı Beril. Bu hareketiyle Sarp bütün ağırlığını Beril in üzerine verdi. Beril gözlerini sonuna kadar açıp homurdandı.

-"Kalk üstümden öküz, ezdin beni kalkkk. O kaltağın yanına git. Sana benim utandığım şeyleri yapsın. "

Sarp kadının dudaklarının değmediğini sadece saçlarının değdiğini hatırlayınca rahatladı. Kafasını yana çeviren karısına :

-" Bana bak minik panter öyle bir şey olmadı bana bişey yapmadı. Son anda gelip namusunu kurtardın "

Beril adamın söylediği sözlerin dalga olduğunu sanıp kafasını hızla çevirdi. Şimdi burun buruna bakıyorlardı. Nefesleri birbirine karışıyor, birbirlerinin nefeslerini içlerine çekiyorlardı. Beril etkilensede kırgındı ve kolay kolay geçmesini istemiyordu. Fakat kocası tüm yakışıklılığıyla gözünün önündeyken ve üzerindeyken bu çok zordu. Sarp mavi gözlere hasretle ve pişmanlıkla baktı. Ne kadar sarhoş olsada o lanet bardan kalkmamalıydı. Karısının gözlerindeki kırgınlığı yok etmek için canını bile verirdi.

GÜL KARASI (3)Where stories live. Discover now