8.BÖLÜM

23.5K 1K 16
                                    

Gül sabah korkunç bir başağrısıyla uyandı.Etrafına baktığında dün geceki üstüyle uyuduğunu gördü.En son Kara dan müthiş bir intikam almıştı ve rahatlamıştı.Eh bu Kara ya yeterdi.Tamam belki biraz ağır olmuştu Eserin adını söylemek...Ama bunca yılın acısı Karanın gururunu kırmakla alınırdı ancak.Onu öyle ateşli öpüp sonra da başkasının adını söylemesi..Off ağır mı olmuştu ki?Tamam belki biraz diye kendi kendine konuşmaya devam etti Gül.Yumuşak yatağın mor renkteki nevresimlerinin içinde kaybolmuştu sanki.Yüzüne yastığı kapatarak "Tamam ya öcümü aldım şimdi Kara zamanı" diyerek ayağına dolanan çarşafı iterek kalktı ve banyoya girdi.

Dinlendirici banyo keyfinden sonra üzerini en sevdiği kırmızı elbisesini giydi.Biraz dekoltesi vardı ama Kara yanındaydı ve o hınzırın görmediği şeyler değildi zaten.Belki birazcıkta onu yoldan çıkarmak için giymişte olabilirdi.

-"Annecimm!Günaydın.Ben çıkıyorum bana tabak koyma Kara yla dışarıda kahvaltı yapmak istiyorum"

Elif kızının yanağını öpüp mutlu sesiyle duyduğu sözlerle ne diyeceğini bilemedi.

-"Kızım??"

Gül annesinin endişeli ve üzgün bakışlarıyla yüzündeki gülümsemeyi soldurdu.

-"Anne bir sorun mu var .Yüzün bembeyaz oldu?"

Elif Karanın bir kere daha Gül ü terk ettiğini nasıl söylerdi?

Gül sanki sezmiş gibi hızla evden çıkıp müçtemilata koştu.Kapıya yanaştığında açık oldugunu gördü.İçeri girip etrafa baktı bomboştu.Kara nın odasında eşyalarıda yoktu.
Salondaki eski koltuğa kendini atıp ağlamaya başladı.

-"Allah kahretsin seniii!!Karaaaaa!?????"

Gül ün bağırış ve ağlama sesleri evi dağladı.Orada ne kadar kaldı bilinmez ayağa kalktığında başı dönmüştü.Sallana sallana odasına çıktı ve delirmiş gibi telefona baktı önce.Sonra gülümsedi ..gözünden bir damla yaş düştü..Aradı Eseri.

-"Askim aramana sevindim.Bende ne zaman aricaksin diye bekliyordum?"

Gül gözyaşını eliyle hızla silip tek kelime söyledi..

-"Yarın gel babamdan iste beni.evlenme teklifini kabul ediyorum"

Eser kahkaha atarak sevincini dile getirirken Gül daha fazla bu adamı çekemeyecekti.Telefonu kapatıp yatağa fırlattı.Yatağına uzandı iki büklüm..

-"Yine mi Kara..Yine mi beni bıraktın..Bu sefer kaç sene sonra karşıma çıkacaksın..Nefret ediyorum senden..kendimden..hala senin iöin atan kalbimden.."

***

Gül ağlaya ağlaya uykuya huzursuz bir uykuya dalarken,aynı saatlerde Kara kendini içkiye vermişti..

-"Karahan..yeter abicim.Dağıttın iyice"

-"Yetmez lan yetmez..ver lan şu rakıyı "

Doğan dostunun bu kadar dağıttığını ilk kez görüyordu.Gül e yıllardır aşık oldugunu biliyordu elbette ve işte sonuç..Ne zaman Gül bişey yapsa kendini içkiye verirdi.Kıza yaklaşan elini tutan üniversitedeki zibidi de de böyle olmuştu.Gül ün eline başka bir adam değdi diye adamın ağzını burnunu dağıtmıştı ve bir daha yaklaşamamıştı Gül e.

-"Bana o piçin adını söyledi Doğan.!! Beni öptü o bal dudaklarıyla..sonra başka adamın adını sayıkladı.."

Kara yıllar sonra ilk kez ağlıyordu..Gözyaşını gömleğine silip içkiden büyük bir yudum aldı.Ve meyhanede çalan şarkıyı mırıldanmaya başladı.

-"Sorma ne haldeyim,sorma kederdeyim..sorma yangınlardayım,kafam duman.."

Gül ondan vazgeçmişti ona Karahan demişti..Doğan adamın halini hiç iyi görmüyordu.Yağız ı aradı.En iyisi babasının gelmesiydi.Kara tamamen dağılmıştı.Doğan ona telkin edip "düzelirsiniz kardeşim" desede Kara kanul etmiyor içmeye devam ediyordu.

YAğız meyhanenin sisli havasında oğlunu aradı.Arkası dönük kara saçlarını görünce hemen tanıyarak yanına gitti.Ensesine bir tane patlattı.Kara ensesine yediği tokatla sandalyesini geri atıp sendelesede kalkmaya çalıştı.

-"Lan ebeni s.ktiğim..baba?? Sen ne arıyosun burda??"

-"Babana küfür mü ediyosun lan."

Kara güldü.Babası onun rolmodeliydi.Yanyana durunca abisi gibi duruyordu zaten.Ama saygıyı da asla unutmazdı babasına.

-"Yok baba.Bi an vurunca başka biri sandım.Doğan söyledi dimi?"

Doğana ters bir bakış atmıştı bok vardı hemen bebe gibi ispiklemişti puşt.

Dopan Karanın bakışıyla:

-"Karahan bebişim o bakışlar kızlara işler bana öyle bakma ama "diye sululuk yaptı.Yağızda kahkaha atarken bir bardakta kendine koydu.İlerleyen saatlerde mevzuyu öğrendiğinde:

-"Oğlum bana benzemenle hep gurur duydum.Hatta annen sırf bana bu kadar benzediğin için seni evlendirmemeyi düşünüyordu.Gül e kadar..Sen bunca yıl kıza kendini göstermedin kızda seni tek sinir edecek şeyi senin üzerinde gösterdi.Başka bir adama aşık biri asla dayanamazdı ve sende dayanamadın..Gül intikam aldı.Kendine gel ve kızı al.Hatta benden izin kaçır lan kızı.Akın dünden razı zaten..Git nikahı bas.Evlenmeden gelirse evlatlıktan red ederim seni"

Karahan kahkaha atarak güldü ,doğru ya intikam almıştı cadısı ondan.Hiç bu yönden düşünmemişti.Babasının verdiği akıl tam delilikti ama yapacaktı.Hatta yarın ilk işi Gülü kaçırmak olmalıydı.

Keyfi yerinde yeni çalan şarkıyı mırıldanarak yerlerinden kalktılar.Kara nin bir kolu Yağızda diğer kolu Doğandaydı.İki adam anca taşıyabiliyordu Karayı..

-"Dermanı yardadır bende bulunmaz..boşuna benimle uğraşma doktorrr..Seviyorum ulann aşığımmm köpek gibi..."

***

Ertesi gün saat 12:30

Kara evinde uyandı zorlukla gözlerini açıp duşa girdi.Başı zonkluyordu adeta,ağrı kesici içip biraz kendine gelince üzerini giyip Gül e gitmek üzere evden çıktı.

-"Kızım emin misin bu adamla evlenmek istediğine..Senin gönlünde başkası yokmuydu senelerdir??"

-"Hayır baba.Kimse yok kalbimde.Eserle bir hafta içinde evleniyorum.Sizde lütfen kararıma saygı duyun.Korkak adamlarla işim olmaz bundan sonra."

Akın ve Elif sıkılıgan ve üzgün ifadeyle birbirlerine bakarken Eser bu zengin aileye girceği için seviniyordu.Gülü sevmesede zengin olması bir avantajdı onun için.

-"Tamam kızım sen nasıl istersen ..kimi istersen o olur demiştim ilk geldiğin gün..tutuyorum sözümü.Bir hafta içinde evleneceksiniz.."

GÜL KARASI (3)Where stories live. Discover now