25.BÖLÜM part 1

17.3K 816 8
                                    

Yorgunluk ve tutkuyla geçen gecenin ardından ilk uyanan Buse oldu.Bir müddet yanında yatan adama baktı.Çok yakışıklı biriydi ve oldukça seksi.Bunu dün gece anlamıştı zaten.Tecrübesi olmasa bile hafta sonları aldıkları dergilerdeki testler sayesinde birçok bilgisi vardı seks konusunda.En azından yakışıklı biriyle beraber olmuştu.Acaba adı neydi ,nasıl davranmalıyım şimdi diye düşündü bir süre..Büyük ihtimalle evlerindeydi ve burasıda ona verilen odaydı.

Arasın gözlerini aniden açmasıyla kızararak kafasını diğer tarafa çevirdi.

-"Benim bebeklerimin annesi kızardı mı ilk kez görüyorum utandığını sevgilim"

Buse utanma numarası çekip pikeyle çıplak vücudunu kaplayınca içinden "biz ne ara sevgili olduk ki acaba.Bebek mi!? ya ama ben bu kadar erken düşünmüyodum ki."

Aras kızın başını pikeden kurtarırken bir yandan da onu gerçekten utandıracak sözleri söyledi.

-"Aşağıda ne gördüysen çıkmak istemiyosun demekki.Ah bebeğim boxer giydim sen uyurken manzarayı kaçırdın "

Buse gözlerini son sürat açıp hemen pikeden başını çıkartıp:

-"Ya saçmalama hem ben senin şeyine niye bakim dimi ama!?"

Aras ın gülümsemesi silinip kızın yüzüne sertçe baktı.İşte şimdi tıpkı yaşıtları gibi trip atmıştı.Yoksa ..Yoksa hafızası yerine mi gelmişti..Yalan mıydı tüm yaşadıkları..Hızla yattığı yerden doğrulup altına eşortmanını giyip odadan çıktı.Busede adamın herşeyi anladığını anlayıp mutsuz şekilde banyoya girdi..Kasıklarındaki sızıyla irkildi.Dünkü şok anında anlayamamıştı ama artık o adama aitti.Onun olmuştu..Her dokunduğu yerde adamın dokunuşları vardı sanki..

Aras duşa girip çıktığında hala aklı bulanıktı.Daha fazla düşünceleriyle boğuşmak yerine Busenin odasına hızla inip kapıyı çalmadan açtı.Busede iç çamaşırlarını giymiş dolapta kıyafet ararken içeriye bodoslama dalan adama baktı.

-"Öküz müsün ya ,insan bi kapı çalar.Kız var burda"

Aras kaşlarını yukarıya kaldırarak kızı inceledi.Vücudu hala onu etkiliyordu onu.Hızla üzerine giydiği pantolon ve tişörtle kendine bakan kızı izledi bir süre.

-"Eğlendin mi bari?"

-"Ne eğlenmesi.?"

-"Adımı bile bilmiyosun dimi,dün senin ilkin oldum ,masumluğunu aldım.Seviştiğin adamın adını bile bilmiyosun ..Adım Aras ve araba çarpınca seni evimize getirdik.Gerçi sen hepsini biliyosundur.."

Buse Arasın acımasız sözleriyle irkildi.Eski Buse bu adama deli gibi aşıktı belliki..Gerçi kendide hoşlanmaya başlamıştı fakat sözleri..

-"Saçmalama ben asla oyun oynamadım.Yemin ederim.Herşeyi hatırladığım zaman dün gece..şey anında..yani seviştiğimiz anda hatırladım."

-"Ve beni tanımadığın halde..sekse devam ettin..Niye yaptın bunu Buse!! Üstelik herşeyinle açarak verdin kendini bana.Niye!??"

Buse utançla saçlarıyla yüzünü gizledi.Kokun,tenin,o lanet mavi gözlerin yüzünden demek istedi fakat sustu.

Aras anlamaya çalışıyordu madem kız herşeyi o anda hatırlamıştı niye kendini üzerinden itmemişti.Cadılığı hala aynı diye içinden geçirdi.

-"Madem cevabın yok.Bu saçma olayı kapatalım.Zaten herşeyi hatırladığına göre daha fazla burda kalmak istemezsin.Akraban ,tanıdığın hatta ..hatta..bi sevgilin olabilir.Yetimhaneden kaçtığına göre bunlardan birine gideceğin kesindi."

Buse nin susması daha da canını sıkmaya başlamıştı.Kızın sevgilisi varsa ki artık kendinden hamile olma olasılığı yüzde doksandı şu anda onunla sevişmişti ve o adama geri gitmek istemezdi.

Kafası karman çorman şekilde masaya yaslanıp hala aynı güzellikte olan kızı süzdü.Ela gözlerinde yaşlar vardı.Ina farkettirmeden silmeye çalışıyordu.İçinin acıdığını anladı Aras ..Ağlaması bile kalbini yakıyordu.Ne ara bu kadar içine işlemişti bu kız.Buse ise hayatının en özel gecesine 'saçma ' diyen adama bakıyordu.İçindeki kelebeklerin hepsi ölürken ne yapıcağını bilmiyordu.Bu evde kalmak istiyordu ve bu adamla yaşamak..Niyeyse eski Busenin kalp atışları hala adama bakınca aynı atmaya başlamıştı.Tüm dengesi alt üst olmuştu.Ayağa kalkıp Arasa elini uzattı başı dönüyordu..En son gördüğü bir çift endişeli mavi gözdü..

**

-"Kara benimle hamileler için olan yüzme kursuna sende geliceksin banane!"

Kara saatine bakıp toplantısına 5 dakika olduğunu görünce yüzünü buruşturdu.Meleğini yalnız bırakmak istemiyordu fakat toplantıda çok önemliydi.

-"Bebeğim affetsen  söz yarın gelicem."

Gül iyice şişen karnını tutup derin nefes aldı.

-"Karahan hemen buraya gelmezsen bak içerdeki oğluna seni kötülerim "

...

YAzdığım upuzun bölüm kaydedilmemiş ve yarıda kesilmiş devamını yazıp yarın yayınlıcam arkadaşlar. Off çok pis üzüldüm şu an :( beklemede kalın yarın devam gelicek 

GÜL KARASI (3)Where stories live. Discover now