28.BÖLÜM

17.2K 792 28
                                    

Otelin muhteşem gece kulübü tıklım tıklım doluydu. Yabancı dansçılar podyumda seksi danslarını sergiliyor, karanlık mekanı tepedeki dev disko topunun ışık hüzmesi aydınlatıyordu.Mekanın ortası adeta insan kalabalığından görünmüyordu. Dans eden insanlardan sıyrılıp sisli havadan bunalan Sarp kendini karısıyla birlikte balkon bölümüne attı. Buradan bakılınca tam bir curcuna ve terli bedenlerin erotik dansları dikkati çekiyordu.

Sarp böyle yerlerden küçüklüğünden beri nefret ederdi. Bu gecede bu gürültüyü sırf yanındaki seksi karısı için çekiyordu. Gülümseyerek mekana bakan karısına baktı. Sarı saçları dans etmekten ensesine yapışmış mavi gözleri yandan bile ışıl ışıl görünüyordu. Ellerini hiç tiksinmeden terli saçlarına değdirdi karısının. Ensesindeki saçları yana alıp serin nefesiyle üfledi ıslak tenine kadının. Beril adamın parmak uçlarını ensesinde hissedince ürperdi özellikle o ılık nefesinin parmaklarına katılmasıyla titredi.

-"Bebeğim odamıza çıksak sana son gecemizi dolu dolu geçirtsem. Burdan daha çok eğlenceğine garanti veriyorum. "

Beril kocasının ensesinde hissettiği nefesi ve cümlesiyle gülümseyerek ona döndü. Güneşten kavrulmuş tenine ne de yakışmıştı sakalları. Sakalına minik bir öpücük dizdi önce sonra da tüm sevimliliğiyle konuştu.

-" Aşkım biraz daha kalalım nolur sonra söz.. - kısık sesle - sana istediğini vericem "dedi
Sarpın canı sıkılmaya son söylediği arzu dolu kelimeyle gözleri parladı. Bu kadın ondan hiç bakmasın istiyordu, her daim yanında ve içinde olmak için can atıyordu kadının.

İstemeyerek olsa ilerleyerek bar tarafına geçtiler. Beril dans ederken, Sarpta bir yandan içkisini yudumluyordu. Tek istediği şu lanet gecenin bitmeseydi..

Kaçıncı bardağını kafaya diktiği bilinmez, bulanık gözlerle karşıya baktı Sarp. Alışık olmayan bünyesine ağır gelmişti bu kadar içmek. Gözleri karısını aradı fakat bulamadı. Oflayarak kalkacağı sırada eline değen elle irkildi. Kafasını elin sahibine çevirdiğinde esmer bir kızılla karşılaştı. Zerrin avına yaklaşmayı bekleyen avcı gibi tüm gece boyunca Sarp izlemişti. Tam tahmin ettiği gibi adam sıkılmış fakat karısı adamın sıkıntısını dahi göremeyecek kadar şımarıktı. Elini adamın çıplak koluna iç gıcıklayıcı şekilde sürttü.

-"Bi içki ısmarlar mısın bana? " diyerek seksi bir bakış attı.
Sarp gözlerini zoraki açarak barmene işaret yaptı ve içkisi anında gelen Zerrin adamın sorgusuz sualsiz kendisine içki ısmarlamasına şaşırdı. Bu kadar kolay beklemiyordu oda belliki.

Sarp yanındaki kadının içkisini yudumlamasını baygın gözlerle izledi. Aklı karısındaydı fakat nerde olduğunu bilmiyordu. Şu an ayağa kalksa 1.85lik cüssesi yere boylu boyunca serilecekti2ınu iyi biliyordu. Yanındaki kızıla yaklaşıp konuşmaya çalıştı.

-"Beni.. Beni 205 numaralı odaya çıkarır mısın? "

Zerrin adamın teklifiyle afalladı. Bu kadarına pes dedi. Sarp ın ise tek derdi bir an önce odasına çıkıp yatmaktı. Bu kadının derdini anlayamamıştı sarhoş kafayla, fakat tek yardım edecek şu an gibiydi.

Eh çıkarmazmıyım seksi çocuk yer yutarım bile seni..

Zerrin oturduğu bar taburesinden yavaşça kendini aşağı bıraktı adamın kalın kol kaslarından tutarak Sarpı kendine yasladı.Bir haftadır hayalini kurduğu sevişme şimdi altın tepside önüne sunulmuştu. Gerçi adam feci sarhoştu fakat bu adama yapacaklarını engellemiyordu. Yalpalayarak adamla birlikte kulüpten dışarı çıktı ve odalara doğru yavaşça yürüdü..

Beril ise içkiden dolayı çok sıkıştığı için tuvalete gitmiş fakat geldiğinde kocasını görememişti. Etrafa biraz daha bakındı genç kadın sonra barmene yaklaşıp korkunç müzikten dolayı bağırarak sordu.

-"Afedersiniz burada kumral kirli sakallı bir bey vardı gördünüz mü acaba? "

Genç barmen bir süre düşündü sonra hatırlayarak :

-" Evet.. Şimdi hatırladım hanfendi. O beyefendi bir kadınla sarmaş dolaş çıktı az önce "

Beril mavi gözlerini kocaman açıp sinirle sordu.

-" Emin misiniz belki başka bir adamla karıştırdınız? "

Barmen sarışın mavi gözlü kadının ilgi ve sinirle sorduğu soruyla Beril i inceledi. Muhtemelen ya sevgilisi ya da karısıydı o adamın. Güzel gözlü kadına dönüp konuştu istemeyerekte olsa..

-" Yanındaki kadına içki ısmarladı ve sonra kalktılar birlikte o beyefendi sizle gelmişti onun olduğuna eminim.. Malesef.. "

Beril gözlerine gelen yaşları zorla tutarak hızla odasına çıktı. Burdan hemen çıkmalıydı. Barmen bile kendisine acıyarak bakmıştı. Ama Sarp asla onu aldatmazdı.. Olamazdı böyle bir şey.. Adımlarını hırsla hızlandırdı nihayet kendi kartlarına geldiğinde kapının açık olduğunu gördü.. Kaşlarını çatarak içeriye girdi temkinli bir şekilde.. Görüş alanına yatak çarptığında sadece kocasının bacaklarını gördü ve sonra kasıklarına yakın olan bir kızıl baş... Gözlerinden akan yaşlarla biraz daha ilerledi korkusuzca..

Kocasının tam kucağına oturmuş ve.. Onu emen bir kadın vardı. Bu...bu ne iğrenç bir görüntüydü. Balayında kendi yatağında başka bir kadınla sevişmişti aşağılık adam..

Burdan ağlayarak çekip gitmeliydi ve kadının iğrenç zevk inlemeleri ve kocasının hırıltıları kulağını tırmalıyordu..

Gözünü kapattı ve kendini öne savurdu hırsla kendini. Gözünü açtığında Zerrin denen kadının acı çığlığı ve kocasının şaşkınca " Beril" demesi vardı..

GÜL KARASI (3)Where stories live. Discover now