3.Our day?...no!

336 17 3
                                    

Prepáčte za chyby ;)

Pohlad Harryho:

Moju sestričku mám najradšej na svete. Áno,som na ňu možno niekedy až moc prísny ale ja to robím pre ňu. Chcem aby sa mala v živote dobre. Nechcem aby bola zle vychovaná. Teraz keď sme stratioi oboch rodičov je všetko na mne. Musím sa o ňu starať a davať na ňu pozor.

Zatiaľ čo moja sestrička spala v mojom náručí som premýšľal. Zajtra si urobíme deň len pre seba. Aj tak sme stále s chalanmi a tí to nejak bez nás vydržia. Musím Lucy ukázať že viem byť aj brat ktorý ju rozveselý. Chcem aby vedela že tu pre ňu budem vždy. Nech sa deje čokoľvek.

Ráno z pohľadu Lucy:

Zobudila som sa a vedľa mňa som uvidela spiaceho Harryho. Pozrela som sa na hodinky a bolo jedenásť. Rozhodla som sa ho ešte nebudiť tak som pomaly vyliezla z postele a zišla dole. Urobím mu palacinky,viem že ich miluje. Pustila som si k tomu rádio a začala si pospevovať.

Spravila som asi 20 palaciniek a dala ich na tanier. Z poličky som vzala nutelu a jahodový džem. Dala to na stôl a z chladničky vybrala šlahačku. Pekne to uložila na stôl a šla zobudiť Hazzu.

Vtrhla som do izby a skočila naňho. Hneď začal pišťať ako decko a ja som sa smiala ako blb. Zhodil ma zo seba a začal ma štekliť. ,,D-d-osť pro-prosím."snažila som sa hovoriť cez smiech. Po chvíli prestal a ja som si zotrela slzy čo mi stekali. ,,Toto už nerob Lucy...skoro som sa posral."povedal a ja som sa znova začala smiať. ,,No ha ha ha."povedal ironicky a postavil sa z postele. ,,Počkaj. Ja...urobila som palacinky."usmiala som sa a on radostne zvískol. ,,Už som si myslel že mi ich nikdy neurobíš. Milujem ťa sestrička."vypískol a znova ma objal. Len som sa krátko zasmiala a zbehla dole do kuchyne. Všimla som si Hazzu ktorý sa už napchával palacinkami. Zasmiala som sa nad ním a sadla si k nemu.

Zobrala som si jednu palacinku a dala na ňu nutelu a postriekala šlahačkou. ,,Inak..potrebujem ísť dnes nakúpiť."povedala som a Harry prikívol. ,,Pôjdem s tebou. Dnes nejdem s chalanmi nikde tak budeme celý deň spolu."povedal a ja som ho objala. Už dlho sme neboli len mi dvaja. ,,Máš zoznam? Vieš naposledy čo sme boli si po obchode chodila ako debil."zasmial sa a ja s ním. Má pravdu. Keď sme boli minule nakupovať tak som chodila pomedzi uličky ako šialenec. Chalani sa mi smiali a ja som ešte viac zúrila. ,,Idem si ho radšej napísať."povedala som a on prikívol. Zobrala som pero a papierik a začala písať.

Napísala som ho pomerne dlhý,ale tak ja tie veci fakt potrebujem. Už som mala asi všetko tak som vybehla hore sa prezliesť. Dnes je pekne tak som si vybrala (obrázok v médiach) a vlasy dala do drdolu. Zbehla som dole a tam už stál nachystaný Hazza. Vzala som peňaženku a on kľúče od auta. Nasadli sme a vyrazili do centra.

Po 2 hodinách.... doma.

Práve sme prišli a vybalujeme. Môžem povedať že sme kúpili vážne všetko čo bolo na zozname. Chcela som si ísť kúpiť ešte jedny rifle čo som videla v obchode naproti ale Hazza už mal pomaly nervy tak som to radšej nechala tak.

Keď som všetko spratala sadla som si vedla Hazzu na gauč. ,,Nepozrieme nejaký film?"navrhla som po chvíli ticha. ,,Jasné...čo si pozrieme?"spýtal sa. ,,Ehm...Kamarát taky rád? Vraj je to dobré."povedala som zatiaľ čo som na nete hladala nejaké filmy. Prikívol a ja som notebook prepojila na telku. Šla som ešte spraviť popcorn a vrátila sa späť. Sadla som si a Hazza to pustil.

Po hodine...

,,Ten film bol skvelý!"vypískla som asi na celý dom. ,,Bola to blbosť. Šak najskôr spolu len mrdali a zrazu po jedno sexe sa do nej buchol? Je to konina!"povedal a ja som prevrátil očami. ,,No niekedy je to tak že po jednom sexe sa môže všetko zmeniť."pokrčila som ramenami načo Hazza spozornel. ,,Takže ty po sexe s Justinom si sa zmenila? Alebo čo sa zmenilo?"spýtal sa a bolo vidno že keď neodpoviem...zabije ma. ,,No...zmenilo sa to že som spala s Justinom. A prišla som o panictvo."povedala som a on sa zdvyhol z gauča. ,,Takže s ním to bolo po prvé? Ja som si myslel že si to už predtým robila!"zaziapal. Čo povedal? ,,A ty si čo o mne myslíš? Že som nejaká štetka čo dá každému?"zaziapala som už aj ja. ,,Ja...ja som to tak nemyslel."začal koktať. ,,Jasné. A ja som britská královná."povedala som ironicky. ,,Myslela som si že si dnešok užijeme. Ale ako vidím tak my dvaja proste sami spolu byť nemôžeme! Idem hore do izby a prosím ťa...neotravuj."povedala som drzo a vybehla do svojej izby v ktorej som sa zamkla.

Ako si o mne môže myslieť že som štetka? Videla som mu na očiach že si to o mne myslí. Hoci je to môj brat...neznášam ho!

Pohlad Harryho:

Do riti to som posral! Áno s chalanmi sme sa bavili že moja sestra dá každému ale nechcel som jej to hovoriť. Asi si teraz myslíte že som hrozný brat ale niesom. Dobre možno teraz som. Ale ja som nechcel aby to vedela. Navyše ako ju poznám tak na mňa bude naštavaná kľudne aj rok ak jej tak bude lepšie.

No viem koho zavolám.

Ross!

On jediný vie ako ju utíšiť. Možno ešte Ryan ale ten by sa zas veľa pýtal. Zobral som mobil a priložil ho k uchu.

Ja: Čau bro môžeš dojsť?
On: Čau...no mám niečo na robote tak neviem.
Ja: A čo také robíš?
On: Práve som s jednou peknou babenkou vieš? A čo si chcel?
Ja: Lucy sa na mňa nasrala. Tak nejak som jej naznačil že je štetka.
On: Čo si!? Harry si sprostý?! Hneď som tam!

Povedal a zložil. Ak dojde tak som mŕtvy! Viem ako ju má rád takže...som v riti!

Pohlad Rossa:
Práve som bol v klube. Popíjal som a pozeral sa na baby čo tu boli. Akože...nič moc. Zazvonil mi mobil a ja som sa pozrel kto teraz otravuje.

Volal Harry.

On: Čau bro môžeš dojsť?
Ja: Čau...no mám niečo na robote tak neviem.
On: A čo také robíš?
Ja: Práve som s jednou peknou babenkou vieš? A čo si chcel?
On: Lucy sa na mňa nasrala. Tak nejak som jej naznačil že je štetka.
Ja: Čo si!? Harry si sprostý?! Hneď som tam!

Povedal som a ukončil hovor. On je vážne sprostý alebo sa len hrá? Vyletel som z baru ako vietor .

Ja toho Harryho zabijem!!

---------------------------------------
♦Koment/vote? :)

This is our time (Ross Lynch FF)Where stories live. Discover now