6.Party 2/2

241 15 0
                                    

Užite si ďalšiu časť :**

Pohlad Lucy:

Práve tancujem s Lucasom a je mi skvele. Takto dobre,voľne som sa už dlho necítila. Asi to bude Lucasom. Pesnička skončila a my sme si išli sadnúť. Jess práve tancovala s nejakým chalanom ktorého nepoznám.

,,Haló...Lucy počúvaš ma?"zamával mi pred očami Lucas. Len som sa usmiala a pokrútila hlavou. ,,Pýtal som sa ťa či sa nejdeš prejsť. Len tak po pláži?"usmial sa a ja som prikívla. Zobral ma za ruku a spolu sme šli na pláž. Teda na tú časť kde je kľud. Samozrejme som ešte schytala jeden vraždiaci pohlad od Rossa. Čo mu je?

***

Prechádzali sme sa ruka v ruke a bolo nám skvele. ,,Povedz mi niečo o sebe."navrhla som a pozrela sa naňho. ,,Tak volám sa Lucas Hemmings mám 19. Rád surfujem,skatujem a jazdím na motorkách. Bývam tu v L.A. len kúsok odtiaľto. A teraz ty."usmial sa. ,,No takže sa volám Lucy Butler a mám 18. Jazdím na skate a som múdra. V škole si myslia že keď som blondína tak hneď nič neviem. Lenže ja viem to čo potrebujem."pokrčila som pecami a pozrela sa na Lucasa ktorý sa usmieval.

,,Takže ty si múdra blondína?"spýtal sa a ja som zo smiechom prikívla. Zrazu sa ku mne nahol a pobozkal ma. Nečakala som to...bola som prekvapená. Po chvíli som sa spametala a začala spolupracovať.

Odtiahli sme sa odseba a usmiali sa. ,,Nejdeme späť?"spýtal sa a ja som len prikívla. Spolu sme sa zase vrátili ma párty.

Pohlad Rossa:

Všeci sa bavili a ja som nebol výnimkou. Okolo mňa sa motalo veľa dievčat no žiadna nebola dostatočne dobrá. Nie dobrá pre mňa. Hľadal som medzi davom nejakú tu babenku a v tom som uvidel čo som nemal.

Lucy a Lucas!

Bozkávali sa a obchytkávali. Zaťal som päste a vyrazil k nim. Mal som už čo to v sebe ale na Lucy mi šahať nebude. Nie že by som k nej niečo cítil...no viem že keby sa to dozvedel Harry tak by ju zabil. A potom aj mňa.

Prišiel som k nim a Lucasovi jednu vrazil. Lucy po mne začala kričať no ja som ju pekne ignoroval. Bolo mi to jedno. Hlavne teraz musím zbiť túto potvoru menom Lucas.

Mlátil som ho hlava nehlava a keď som si myslel že už má dosť,som sa odneho odtiahol. Pozrel som sa smerom k Lucy a tá bola v objatí Jess a plakala. Podišiel som k nej no ona sa uhla.

,,Nedotíkaj sa ma! Čo si to spravil? Prečo?"kričala po mne. ,,Ja neviem! Nemám ho rád a ty to vieš!"zaziapal som aj ja. ,,Ale to nebol dôvod aby si ho zbil! Nenávidím ťa!"zakričala na mňa a šla k Lucasovi ktorého objala. Spolu sa niekam vyparili a ja som si uvedomil čo som spravil.

Lucy ma bude neznášať. Vlastne...ona už ma! Prečo som to spravil? Veď s Lucy nič nemám a sme len kamoši. Žiarlim? Určite nie! Keby si nežiarlil tak by si to neurobil. Povedal môj malý Lynch v hlave a ja som vedel že má pravdu.

Ale prečo žiarlim? Nemám prečo...nič spolu nemáme. Možno to je len preto,že sme skvelí priatelia a tak sa bojím že ma bude zanedbávať. To dúfam nie!

Lucy mám vážne rád a nechcem aby sa po tomto niečo medzi nami zmenilo. Proste nie!

Šiel som k baru a objednal si whiskey. Vypil som 2 poháre a odišiel domov.

Dnes som to už pokazil dosť.

Pohlad Lucy:

Nemám ani potuchy prečo to Ross spravil a aj sa odpovede bojím. Ross je môj najlepší kamarát a nerada by som ak by sa to zmenilo. Viem že Ross nechce aby mi niekto ublížil no mohol to proste povedať a nič z tohoto sa nemuselo stať.

Práve Lucasovi šetrím rany ktorých nieje málo. Chúďa. Priložila som mu obväz pod oko a on bolestne zasičal. ,,Prepáč."zašepkala som.

Keď bolo všetko v pohode sadla som si vedla neho. ,,Ako ti je?"spýtala som sa. ,,Už je to lepšie. Síce to nieje žiadna výhra ale v pohode."povedal. ,.Prepáč mi za Rossa. On ma proste len chcel chrániť alebo čo. Sama tomu nerozumiem."povedala som a sklonila hlavu. ,,Nič si z toho nerob. Ross ťa má proste rád a chce ťa chrániť. Myslí to dobre."povedal a usmial sa. ,,Vrátime sa späť?"spýtala som sa ho a usmiala sa. ,,Prepáč ale nie. Už sa mi tam byť nechce. Navyše mi nieje dobre."povedal a ja som chápavo prikívla. ,,Nechceš aby som tu s tebou ostala?"usmiala som sa. ,,Bol by som rád."povedal no ešte pokračoval. ,,Ale asi pôjdeme ku mne domov."zasmial sa a ja s ním.

Spoločne sme šli k nemu domov. Len dúfam že tam nebudú jeho rodičia. Nechcem aby si mysleli že sme spolu keď to tak nieje. Aj keď nehovorím že by som nechcela. Lucas je milý,pekný a je s ním sranda. Bola by som rada keby sme boli viac ako kamaráti. No radšej nechám veci pomaly plynúť a potom sa uvidí.

O 30 minút neskôr...

Prišli sme k Lucasovi domov a našťastie sú jeho rodičia mimo mesta. Lucas si hneď lahol a zaspal. Zvažovala som či si k nemu lahnúť...no nakoniec som si lahla. Veď nebudeme robiť nič zlé.

Už som zatvorila oči keď mi zapípal mobil. Zúfalo som si povzdychla a vzala si ho do rúk. Písal mi Ross. Otvorila som správu a začala čítať.

Od Rossík :*
Lucy prepáč mi že som sa správal ako debil. Proste som mal čo to v sebe,tak som zareagoval prehnane. :( prepáč...

Povzdychla som si a odpisala mu.

Pre Rossík :*
Mne sa neospravedlňuj ale Lucasovi. ;)

Rozhodla som sa ho trocha potrápiť. Ja viem...som zlá.

Od Rossík :*
Nemuč ma tak! :'( a prepáč odkáž aj jemu. Síce nerád ale pre teba som to schopný urobiť. Prosím ťa len sa na mňa nehnevaj... :(

On vie ako na mňa.

Pre Rossík :*
Fajn...ale sa to nebude opakovať! Rozumieš?

Hneď mi aj prišla odpoveď.

Od Rossík :*
Sľubujem! ;) dobrú noc princezná :*

Usmiala som sa a už mu neodpísala. Len som si znova zavrela oči a premýšlala.
Nad čím?
Ross!

Mám ho veľmi rada no nieje to láska. Teda...ja vlastne ani neviem. Možno ho mám rada viac ako kamoša, no ešte som si tým niesom istá.

Možno to je len chvílkové obdobie a o týždeň budem s niekym úplne iným.

Po chvíli som zaspala. Konečne!

-------------------------------
Máme tu novú časť ;)
♦Aký máte pocit z tejto story? Teda...páči sa vám? Mám pokračovať? :)

This is our time (Ross Lynch FF)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ