24.True

122 12 3
                                    

V minulej časti ste čítali:

Milujem ťa."povedala mi a moje srdce prestalo biť.

,,Aj ja ťa milujem,si pre mňa všetko."povedal som jej a ona sa na mňa sladko usmiala. Potom som sa k nej nahol a ukradol si od nej jeden sladký bozk.

××××××××××

Pohlad Rossa:

O 3 dni neskôr!

Ubehli už 3 dni odvtedy čo sa Lucy zobudila. Som nesmierne za to rád. Stále som jej to nepovedal. Nepovedal som jej to lebo som zbabelec a bojím sa že by ma opustila. Nechcem aby ma opustila,no naozaj sa bojím ako bude na to reagovať.

No DNES som sa rozhodol že bude lepšie ak jej pravdu poviem.

Práve teraz som na ceste k nej. Ešte stále je v nemocnici ale už jej je lepšie. Hovorí mi to stále,lebo ja sa jej každý deň pýtam ako sa má a či je v poriadku. V rukách držím tiež kyticu ruží. Viem že to asi nepomôže,ale musím skúsiť všetko čo sa bude dať.

Vošiel som do jej izby a keď som ju uvidel,usmievala sa.

,,Ahoj láska."povedal som a usmial sa na ňu. ,,Ahoj."povedala mi. ,,Ako ti je?"spýtal som sa jej otázku,ktorú nemala rada. ,,Ross je mi dobre,som v úplnom poriadku. A vieš prečo?"usmiala sa na mna a ja som len pokrútil hlavou. Ukázala mi prstom aby som šiel k nej blišie a tak som to aj urobil. ,,Si to ty. TY ma robíš šťastnou a si dôvod prečo sa usmievam."povedala a pobozkala ma. Spokojne som si vydýchol,lebo som vedel že toto bude jeden s našich posledných bozkov.

Ani nechcem myslieť na to že už s Lucy nebudem,že ma začne neznášať. To je to posledné čo chcem.

,,Deje sa niečo?"spýtala sa ma s otázkou v očiach. ,,J-ja ti musím niečo povedať."povedal som ťažko. ,,Tak hovor. Čo sa deje?"hovorila mi a ja som prikívol. ,,Len mi prosím sľúb že ma to necháš dokončiť."povedal som a ona len váhavo prikívla.

,,Takže...stalo sa to že už ti viac klamať nechcem. Lucy ale musiš vedieť že mi je to ľúto. Nič na svete neľutujem viac ako to čo som ti spravil. Je mi to ľúto."hovoril som stále. ,,Ross čo sa stalo?"spýtala sa ma a videl som že v očiach mala strach. Nie zo mňa,ale z toho čo poviem.

,,S-spal s-som s Katie."zašepkal som ale bolo mi jasné že ma dobre počula. Pozrel som sa na ňu a jej stiekaly po tvári slzy. ,,Povedz niečo prosím."povedal som zúfalo. To že nič nevravela ma bolelo. Chcel som vedieť čo si mysli. Ťažko som zadržiaval slzy.
,,Odíď."povedala slabím hlasom a mne sa slzy už spustili po tvári. ,,Lucy prosím ťa neodháňaj ma od seba. Prosím ťa o to! Už nikdy nič také neurobím to ti prisahám,bola to chyba ja viem..ale prosím odpusť mi to."hovoril som a môj hlas bol viac zúfalší za každým jedným slovom čo som povedal.

,,Nie..proste odíď. Ja už ťa nechcem ďalej vo svojom živote. Už nikdy..
Poviem Harrymu aby ti doniesol veci čo máš v byte."hovorila. Nie Lucy toto mi nevrav! ,,Láska,prosím ťa odpusť mi."úplne som sa rozreval a hlavu si položil do dlaní. ,,Ja urobím čokoľvek! Zlato, láska,miláčik prosím ťa..bez teba nebudem môcť žiť."povedal som jej.

Ja proste nechcem aby odomňa odišla. Uvedomujem si čo som spravil no aj tak chcem aby bola pri mne. Milujem ju! Som egoista a poviem,že ona je MOJA! Žiadny ju nebude môcť mať. Len ja! Ja a Lucy musime byť spolu...veď sme pre seba ako stvorený.

,,Mňa už nič nepresvedčí o tom aby som s tebou ostala. Proste si ma p-podviedol a ja to trpieť nebudem. Je koniec Ross."povedala a hneď na to sa rozplakala. Ja som rozhodne nezaostával. ,,Lucy.."nedohovoril som a ona na mňa zakričala. ,,Vypadni!"vedel som že musím odísť. No ja som nechcel. Chcel som tu byť s ňou a držať ju v náručí. Kurva veď ona je len moja!

,,Fajn,odídem. Ale nemysli si že nebudem bojovať. Si moja! Nikoho iného nebudeš. Nedovolim to.."povedal som a s týmito slovami opustil jej izbu.

***
Čo práve robím? Sedím na svojej postely v ruke pivo a okolo mňa fotky. Fotky mňa a Lucy. Za celú dobu čo sa poznáme sme sa aj vela fotili. Slzy stále nechcü prestať tiesť.

Ja ju proste nechcem stratiť. Viem že to čo som urobil bolo odomňa hnusné ale ja neviem prečo som to urobil. Lucy je moje všetko! Ak ma opustí..čo už vlastne akoby urobila,tak môj život nemá cenu. Bez nej budem len Ross Lynch. Ale nie ten ktorým som bol s ňou. Vtedy som bol šťastne zadaný,už o mne ludia nevraveli aký som kurevník. Už som si to nevravel ani ja.
No teraz? Ona proste odišla..ale ja budem bojovať! Lucy je proste MOJA! A ňou aj ostane. Pozriem sa na fotku vedla seba. Je tak krásná. Zobral som si ju do rúk a pozeral na ňu. Priložil som si ju k srdcu a rozplakal sa.

Milujem ťa,Lucy!!

Pohlad Lucy:

To čo mi povedal Ross ma dorazilo. Ako ma mohol podviesť? Čo som mu spravila? To som mu nestačila?

××××××××××
Ahojte :)
Viem že som hovorila že časť bude včera,ale môj wattpad ma tak miluje,že proste tá časť sa neuložila či čo a tak som to musela písať znova. No také nervy som dostala,že som si myslela že rozbijem mobil. -,-

No ale tak nejak som to už napísala. :D

Snáď sa páčila a nezabudnite dať vote a koment :)

This is our time (Ross Lynch FF)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora