5.Party 1/2

341 16 4
                                    

Pohlad Lucy:
Zobudila som sa na paprsky slnka. Pozrela som sa na hodinky a bolo už...desať?! No pekne. Vstala som z postele a vybrala sa do kúpeľne. Spravila som rannú hygienu a šla dole. Zabadala som Rossa ako je rozvalený na gauči. Pousmiala som sa nad tým ako bude nadávať keď sa zobudí. Otvorila som chladničku a vybrala z nej jogurt. Sadla som si pred telku a zapla ju. Zrazu sa objavil v dverách Harry aj s čokoládou v ruke. Prišiel ku mne a začal. ,,Lucy ja viem že sa na mňa hneváš ale ja som to tak nemyslel. Viem ako to vyznelo ale ja som to tam nemyslel. Proste mi to nejak uletelo. Bol som naštvaný že si si to robila poprvé s takým debilom ako je Justin."povedal a trocha sa usmial. Nemala by som ale....Prišla som k nemu a objala ho. ,,Pre tento krát ti odpúšťam. Ale ešte raz sa to zopakuje a si mŕtvy."povedala som a on ma ešte pevnejšie objal. ,,Už nikdy."povedal a ja som sa pousmiala.

,,Inak dnes je ta párty,dúfam že si nezabudla?"spýtal. No do riti! ,,Nezabudla...ale idem hore do izby a potom k Jess. Idú aj chalani?"spýtala som sa teraz ja. ,,Hej idú."pokrčil ramenami a ja som vybehla rýchlo do izby. Obliekla som si legíny a košelu. Obula si balerínky a vybehla k Jess.

Zaklopala som a dúfala že mi to otvorí ona. Mala som to šťastie a otvorila ona. ,,Ahoj dnes je tá párty dúfam že si nezabudla."vybafla som hneď na ňu. ,,Aj tebe ahoj. A nie nezabudla. Potom prídem k vám ok? Pôjdeme spolu."povedala a ja som prikívla. ,,Inak...nepôjdeš ku mne už teraz? Vieš na stále neviem čo si obliecť."povedala som a ona sa zasmiala. ,,Hej poďme."povedala a už sme šli k nám.

Keď sme vošli hneď mi padol zrak na Rossa ktorý práve vstal. Vlasy mal rozletené do všetkých svetovích strán. Bol strašne zlatý a sexy. Zahrizla som sa do spodnej pery a ďalej ho pozorovala. Až teraz som si všimla aký je pekný. Dobre...to som vedela už dávno ale teraz si to uvedomujem úplne.

,,Pozri Lucy ja viem že som sexy ale prestaň slintať s dones mi niečo na hlavu."povedal a ja som sa začala smiať. ,,Noo...sexy síce si ale neslintám. Dneska je tá párty... musím sa šetriť na Lucasa."žmurkla som naňho a on zavrčal. ,,Okej ako myslíš. Dáš mi už ten prášok?"prikívla som a Jess naznačila aby išla už hore. Odišla hore a ja som mu šla pre prášky a vodu.

Podala som mu ich a on sa na mňa vďačne usmial. ,,Už ste s Hazzom v pohode?"spýtal sa a ja som prikívla. ,,Hej už v poho. Ale stále je to divné."povedala som mu. ,,V čom?"nadvyhol jedno obočie. ,,V tom že môj brat si myslí že som štetka. Ako ja som mu to odpustila ale ja nezabudnem."povedala som pravdu. Viem že jemu môžem povedať všetko. Len sa ku mne natiahol a objal ma. ,,Ja viem že nezabudneš...no môžeš sa o to pokúsiť."povedal a ja som sa usmiala. ,,No to je jedno. Ideš na tú párty?"spýtala som sa. ,,A ty si akože myslíš že by som tam nešiel? Ja? Najväčší alkoholik v tomto meste?"spýtal sa zo smiechom. ,,Máš pravdu...asi pôjdeš. Panebože prečo sa ja s tebou vôbec bavím?"spýtala som a krútila hlavou. ,,Pretože ma miluješ."povedal a ja som vybuchla do obrovského smiechu. ,,Bože ty si vtipný. Ja ťa milujem?"smiala som sa. ,,Ja to proste viem."povedal so smiechom aj on. ,,Dobre milujem ťa."povedala som a on na mňa vytreštil oči. ,,...ako brata."povedala som a on si vydýchol. Konečne sa usmial. ,,Už som sa zľakol že ma fakt miluješ."povedal.

,,A to by bolo až také strašné?"spýtala som sa. ,,Nie len že...by to bolo divné."povedal a ja som prikívla. ,,Bože predstav si to...ty a ja! Spolu!"smiali sme sa. ,,To by bolo vážne divné."povedal a ja som prikívla. ,,No nič...idem ja hore. Čaká ma tam Jess. Tak sa vidíme na párty."povedala som a postavila sa. Ešte sme sa objali a už som bežala hore.

Jess sedela na posteli a niečo robila na mobile. Keď ma zbadala usmiala sa a povedala. ,,Bože to čo ste tam toľko robili?"nadvyhla obočie. ,,Len sme sa rozprávali."pokrčila som plecami a šla ku skryni. ,,A už nekecaj a poď mi pomôcť."povedala som a ona prikívla.

O 2 hodiny neskôr...

Jess je vážne macher! Našla mi také krásne veci že ju asi za to začnem milovať. A čo je hlavné? Vyzerám v tom dokonale. Áno,som narcis. Síce sme to hladali 2 hodiny ale stálo to za to. Akože,tieto veci som nevedela že vôbec mám ale šak newa.

,,Fajn a teraz sa len namalovať a učesať. Budeš vyzerať skvele. Lucasa máš v kapse."povedala mi a ja som sa zasmiala.

Pohlad Rossa:

Sedím u mňa doma a hrám sa na mobile. Chalani majú za chvíľu prísť a potom pôjdeme pre Lucy a Jess. Som zvedavý ako bude Lucy vypadať. Viem že sa chce Lucasovi páčiť,takže si na seba dá hocičo aby ho dnes dostala. Nie...teraz nehovorím o nej ako o nejakej štetke,ale len že keď o ňom tak pekne vravila mysím si že ak bude mať šancu,tak ju z radosťou príjme.

Obliekol som si tričko,kraťase a obuk supry. Upravil si vlasy a vyliezol zo svojej izby. Mama není doma takže v poho. Otec ten je....a čo ja viem? Nezájem. Dneska ide Lynch baliť babenky.

O 20 minút neskôr...

Chalani konečne prišli a pomaly sa zberáme po baby. Prešli sme len kúsok a už sme boli v ich dome. Autom aj tak nejdeme,veď je vo hviezdach ako dnešok dopadne.

Vošli sme do domu a posadali si na gauč. ,,Babyyy! No tak poďte!"zakričal som na ne a o chvíľu som počul ako zchádzajú dole.

Keď som zbadal Lucy,prestal som dýchať. Bola dokonalá. Vlasy rozpustené,jemný make-up a to oblečenie...agr. Bože je nádherná. Keby som mohol tak ju tu hneď pretotototo.

,,Ross zavri ústa vletí ti tam mucha."zasmiala sa Lucy a ja som sa na ňy usmial. Vyši sme z domu a vybrali sa k pláži.

Keď som to tam uvidel hneď mi bolo lepšie. Bolo to celkom ďaleko,tak si konečne sadnem. Prešiel som k baru a objednal si wiskey. Pozrel som sa za seba a uvidel Lucy ako sa obíjma s tým debilom. Radšej som sa otočil lebo by som ho musel zabiť.

Dnešok si užijem!

Pohlad Lucy:

Ako náhle sme sa rozdelili som šla hladať Lucasa. Jess šla samozrejme somnou. Hneď ako som ho uvidela som šla k nemu. Keď si ma všimol usmial sa a prišiel ku mne a objal ma. ,,Už som sa bál že neprijdeš."povedal a ja som sa usmial. ,,Neboj sa. Toto by som si nenechala újsť."povedala som a potom som si spomenula na Jess. Otočila som sa k nej a povedala. ,,Inak toto je moja kamoša Jess. Jess toto je Lucas."povedala som a oni si podali ruky.

Dnešok si užijem!

---------------------------
♦Nová časť je tu ;)
♦V médiách máte čo mala Lucy oblečené. :*

This is our time (Ross Lynch FF)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora