15. Goodbye

254 15 3
                                    

Pohlad Lucy:

,,Prečo si mi zatajil pravdu o rodičoch?"videla som ako stuhol. ,,Odkiaľ to vieš?"spýtal sa. ,,Niesom hlúpa Harry! Prečo si mi to dopekla nepovedal!?"zakričala som. ,,Nemohol som...nemohol."povedal. ,,Prečo si to do riti nemohol povedať?!"kričala som ako šialenec ale nevadilo mi to. ,,Proste som nevedel ako. Nevedel som ako by som ti to mal povedať."zvíšil hlas.

,,Celý čas si mi klamal. Klamali ste mi všeci!"rozplakala som sa. ,,Tak to nieje. Neplač prosím."chcel mi zotrieť slzy no ja som sa uhla. ,,Nechytaj sa ma. Nehovor na mňa."povedala som a utiekla do svojej izby v ktorej som sa zamkla. Zvalila som sa do postele a plakala. Nič iné som robiť nemohla. Nezmohla som sa na nič iné.

Zabzučal mi mobil a ja som neochotne pozrela na displej. Písal mi Ross.

Čo sa dnes stalo?-Ross

To ťa nemusí trápiť. Je to moja vec.-Lucy

Hazza mi to aj tak povie.-Ross

Tak prečo sa potom pýtaš mňa keď ti to povie Harold?-Lucy

Takže niečo spravil. Harold je len keď niečo vyvedie. Čo spravil?-Ross

Spýtaj sa ho!-Lucy

Povedal ti pravdu?-Ross

Ty si to vedel?-Lucy

Trochu...len niečo. Neviem všetko ale základ áno. :( -Ross

Bože takže aj ty to vieš!? Neznášam vás!-Lucy

Hodila som mobil na zem a hlavu zaborila do vankúšov. Vedel to každí len ja nie. Len ja som nevedela pravdu o mojich rodičoch. Preboha veď ju vedel aj Ross! Neznášam ich! Všetkých!

Postavila som sa z postele a šla do kúpeľne. Pozrela som sa do zrkadla. Oni ešte nevedia čoho som schopná. Nevedia čo všetko môžem urobit. Čo všetko dokážem. Oni ešte nepoznajú takú Lucy ktorou budem. Takú nie!

Pohlad Harryho:

Nie! To nemôže byť pravda do riti! Ako sa to dozvedela?! Kto jej to povedal? Neznáša ma. Moja sestrička ma neznáša. Chcel som jej to povedať,no nevedel som ako. Čo by mi na to asi povedala!? Nakričala by na mňa ako teraz. Bože ty si čurák Harold!

Vstal som z gauča a šiel za ňou. Mala zamknuté dvere a z izby sa ozívali vzlyky.Pocítil som ostrú ranu pri srdci. Oči sa mi zaplnili slzami ktorých som sa nevedel zbaviť. Ublížil som jej a ona ma teraz bude neznášať!

Pohlad Rossa:

Neznáša ma,viem to. Ublížil som jej ja a teraz sa dozvie aj pravdu. Je toho na ňu veľa a ja sa jej nečudujem že je takáto. Najradšej by som tam bol pri nej,no ona si to neželá. Preklínam sa že som bol k nej takýto.Mala vedieť pravdu. Bolo absurdné že ja som to vedel a ona nie. Nevedela čo bol jej otec zač. Celý čas jej iba klamali a ja tiež. Povzdychol som si a vybral sa za ňou. Musím ju vidieť.

This is our time (Ross Lynch FF)Место, где живут истории. Откройте их для себя