27.Prípravy na Vianoce

117 12 2
                                    

V minulej časti ste čítali:

Len tak sme pozerali filmy a ja som mala pocit že je všetko v poriadku. Že žiaden Ross Lynch mi nezlomil srdce. Ale viem aj to,že zase zajtra budem vo svojej bubline a budem nariekať ako moc ho nenávidím za to čo mi spravil.

Aj keď viem že pravda je taká že ho stále moc milujem.

×××××××××××××

Pohlad Lucy:

Už prešiel ďalší týždeň. Rozhodla som sa že už nebudem ďalej sedieť doma a nič nerobiť. Proste pôjdem už aj von. Obliekla som si čierne rifle,hnedý sveter,obula si čižmy a dala na seba budnu. Kedže už máme December tak sa ochladilo no žiaden sneh. Ako inak. Do kabelky som si dala mobil a ešte  nejaké blbosti. Vybrala som sa teda von. Bolo naozaj chladno a aj som sa chcela vrátiť ale nie.

Po asi hodine chodenia po meste a kupovania rôznych vecí či už na seba alebo do domácnosti som sa rozhodla že niekomu zavolám aby som nebola taká sama. Ale komu? Jess nemá čas tak tú nejdem otravovať.

Potom ma napadlo že by som vlastne mohla už nakupovať na Vianoce. Zavolala som Harrymu aby sem prišiel. Do nejakých 20.minútach tu bol a spolu sme šli kupovať stromček. Vždy chodíme spolu. Nech sa deje čokoľvek. Tento rok sme kúpili zase moc pekný. Dali sme ho do auta a šli kupovať ešte ozdoby. Áno,ostali nám nejaké z minulého roka ale tento rok chcem inej farby. Rozhodla som sa pre klasický červeno-zlatý stromček. Také typické vianočné.

Po asi troj hodinovom nakupovaní sme šli domov. Všetko sme vybalili a Harry začal stavať stromček. Ja som zatiaľ rozmotávala sviečky. Potom sme ich spoločne dali na stromček. Jasné že sme sa pri tom hádali.

,,To musíš dať aj sem je to tu prázdne."povedala som mu a už strácala nervy.

,,Ale no čo. Stačí to na jednej strane aj minule sme to tak mali."povedal aj on nahnevane.

,,Ale hovno sme mali."povedala som a začala som si to tam upravovať podla seba. Čo on vie.

Zobrala som ešte jedny sviečky a šla ich dať na balkón. Pekne som to tam ozdobila a keď som svetielka zapla bolo to moc pekné. Ďalej som šla s nálepkami na okná. Do každej izby som dala niečo. Ja som mala sobíkov a Santa Clausa a Harry mal snehuliakov.

Potom som sa už dala na stromček. Milujem ozdobovanie. Neviem prečo ale tento rok som si naozaj dala záležať. Asi preto lebo tento rok bol naozaj ťažký vo všetkých smeroch a zaslúžime si pekné Vianoce.

,,Waau,ségra tak tento rok sa ti fakt podaril."povedal Harry.

,,Vďaka dala som si dost záležať."usmiala som sa a pozrela sa na svoj výtvor.

,,Už maš pre mňa darček?"spýtal sa Harry a šťuchol do mňa prstom na čo som sa zasmiala.

,,Ešte nie ale tento týždeň ti ho pôjdem kúpiť."povedala som mu.

,,Som zvedavý čo mi kupíš."zasmial sa.

,,No to môžem povedať aj ja."povedala som a vyplazila naňho jazyk.

Mohla som s radosťou povedať že cítim vianočnú atmosféru.

Pohlad Rossa:

Prechádzal som sa po parku. Bolo mi blbo lebo tu boli všeci so svojími polovičkami. Štvalo ma to lebo aj ja som mohol takto chodiť s Lucy. Ale to je samozrejme v prdeli a nič také sa konať nebude. Vidím že už ozdobujú mesto na Vianoce. Na jednu stranu sa teším no na jednu zas nie. Chcel som tochtoročné Vianoce tráviť spolu s Lucy. Chcel som jej dať darček a ona by ma pobozkala. Ale to by som chcel asi moc že?

Pípol mi mobil a tak som sa pozrel. Písal mi Harry.

Bracho moja sestra je na tom fakt zle. Teda aspoň bola..vidim na nej že ju to ešte stale bolí a tak ma to trápi tiež..kamo rob s tým niečo..-H

Ale čo? Ona ma nechce ani vidiet.-R

Ale chce len ty nebojuješ..už ste bez seba viac ako mesiac..kolko sa chcete ešte trápiť?-H

Keby to bolo len na mne tak som teraz u nej a obíjmam ju...ja ju milujem vieš?-R

Keby si ju miloval tak ju nepodvedieť-H

Nezačinaj prosim..-R

Ok ale urovnajte si to-H

Už som mu neodpisal..nemal som čo. Vedel som že by som mal nejak bojovať no nevedel som ako. Nevedel som čo by som mal robiť. Je to divné no ja fakt neviem ako si to mam u nej vyžehliť. Chcem ju pri sebe no viem že toto nieje nejaký zasratý romantický film ale skutočnosť. Bohužial..

Tak som sa jej rozhodol aspoň napísať..

Ahoj,ja..vlastne ani neviem prečo ti písem. Možno je to preto že mi chýbaš..vlastne je to určite preto. Naozaj mi moc moc chýbaš a neviem kolko to bez teba ešte vydržím. Potrebujem ťa pri sebe. Lucy prosím. Milujem ťa-Ross

Odoslal som a čakal na odpoveď...

×××××××××××
Dnešná časť je trocha kratšia ale písala som ju na rýchlo tak snáď odpustíte. :)

Snaď sa páčila :) :*

This is our time (Ross Lynch FF)Where stories live. Discover now