4.I can't believe

301 18 3
                                    

Pohlad Lucy:

Ležím na posteli a plačem. Ako si to o mne môže myslieť? Najskôr sa hrá na skvelého bračeka a potom mi naznačí že som štetka? To ako fakt!? Myslela som si že jemu veriť môžem. Ale ako vidím zase sme sa odcudzili.

Niekto zaklopal na dvere a ja som sa ešte viac pritlačila k posteli. ,,To som ja Ross. Lucy prosím ťa otvor."povedal a ja som zaváhala či mu otvoriť. Nakoniec som sa postavila a šla. Keď som ho zbadala pri dverách hneď som ho objala. Objatie mi opätoval a ja som sa na jeho rameni rozplakala. ,,Pšššt Lucy...to bude dobré."upokojoval ma a hladil po chrbte. ,,Ale ako si to môže myslieť? Ja...nemôžem tomu uveriť. Ja to nechápem. Môj vlastný brat si myslí že som štetka. Najradšej by som odtiaľto odišla."povedala som a trocha sa upokojila.

Odtiahol sa odomňa a pozrel mi do očí. ,,Toto nehovor. On to tak určite nemyslel. Len bol nahnevaný že si spala s Justinom. Veď nejeden krát už povedal niečo čo tak nemyslel. No táák upokoj sa."povedal a znova ma objal.

Pre toto ho mám tak rada. On jediný ma vie upokojiť. On jediný ma vie pochopiť a vcítiť sa do toho ako mi je.

Lahli sme si spolu do postele a ja som mala hlavu na jeho hrudi. Počúvala som tlkot jeho srdca a užívala si ako ma hladí po chrbte.

Nejak ma popadla únava a zaspala som.

Pohlad Rossa:

Hladil som ju po chrbte a snažil sa ju upokojiť. Viem že nemá rada keď sa jej niekto niečo pýta a hlavne keď sa niečo stalo. Harryho asi zabijem za to že jej to povedal. Pre Boha veď je to jeho sestra! Áno,aj mne vadilo keď som sa dozvedel že spala s Justinom ale nikdy som jej nepovedal že je štetka. To by som jej ani nepovedal. Je to moja najlepšia kamoška a budem ju chrániť ako svoju sestru. Niekedy by som chcel aby ňou bola.

Pozrel som sa na ňu a ona spala. Pohladil som ju po líci a zapozeral sa na ňu. Je taká krásna. Musím sa priznať že Lucy sa mi už dávnejšie páčila a stále to tak je. Nie že by som bol do nej zamilovaný to nie...ale je to proste pekné dievča.

Neraz som sa pristohol pri tom ako som ju chcel pobozkať. A to sa deje práve teraz. Je taká nevinná keď spí. Roztomilá a sladká. Nahol som sa k nej a pobozkal ju na čelo.

Pomaly som sa od nej odtiahol a potichu zišiel dole. Zavrel som dvere aby tak moc nepočula ako Harryho zdrbem. Chalan sa má načo tešiť!

Zišiel som dole a tam som uvidel Harryho ako sedí pred telkou. Telku som vypo a postavil sa predneho. ,,Harry ako si mohol byť taký sprostý?! Vieš ako jej teraz je?"zaziapal som ale nie zas až tak aby som zobudil Lucy. ,,A ako je mne?! To nikoho netrápi však? Moja malá sestrička sa somnou nebavi a neznáša ma. Tak ako sa mám cítiť ja!?"opýtal sa zúfalo. ,,Môžeš si za to sám môj zlatý. Čo si si myslel? Že jej povieš že je štetka a ona sa zasmeje a obíjme ťa? Nechápeš že jej eše vlastne nikto tak nepovedal? Možno si to ľudia mysleli ale nepovedali to. Tak prečo ty hej?!"nadvyhol som obočie. ,,Ja neviem. Moju sestru milujem ale Toto som prehnal."schoval si tvár do dlaní a povzdychol si. ,,Keď sa zobudí tak choď za ňou a povedzte si všetko dobre?"on len prikívol a ja som si sadol vedla neho. ,,Diky bro...a kde si vlastne bol? V mobile bol hluk."nadvyhol obočie a ja som pretočil očami. ,,Bol som v bare."povedal som jednoducho. Len chápavo prikívol. ,,Prečo si jej to vlastne povedal?"spýtal som sa keď som si uvedomil že to bol vlastne účel prečo som tu ešte ostal. ,,Proste mi povedala že to s Justinom bolo jej poprvé. Tak som sa nahneval a začal na ňu ziapať že ja som si myslel že to už dávno predtým robila."povzdychol si. ,,Bože ty si debil."povedal som a lahol si na jeden gauč ktorý bol uplne prázdny.

Zapozeral som sa na film a po chvíli zaspal.

----------------------------

♦Prepáčte že je taká krátka ale aspoň niečo :)

♦Navyše teraz nemám moc času...prepáčte :)

This is our time (Ross Lynch FF)Where stories live. Discover now