28.Vianoce

102 11 2
                                    

Všetkým prajem šťastné a veselé!!❤
Snáď sa bude časť páčiť..dala som si na nej záležať keď už sú tie Vianoce tak prečo nie..? :)

V minulej časti ste čítali:

Ahoj,ja..vlastne ani neviem prečo ti písem. Možno je to preto že mi chýbaš..vlastne je to určite preto. Naozaj mi moc moc chýbaš a neviem kolko to bez teba ešte vydržím. Potrebujem ťa pri sebe. Lucy prosím. Milujem ťa-Ross

Odoslal som a čakal na odpoveď...

Pohlad Lucy:

Ležala som v postely a počúvala pesničky. O nejakú chvíľu mi zapípal mobil a tak som sa pozrela kto zas otravuje. Ross❤. Keď som videla toto meno stiahol sa mi žalúdok a do očí sa mi drali slzy. S trasúcou rukou som správu otvorila.

Ahoj,ja..vlastne ani neviem prečo ti písem. Možno je to preto že mi chýbaš..vlastne je to určite preto. Naozaj mi moc moc chýbaš a neviem kolko to bez teba ešte vydržím. Potrebujem ťa pri sebe. Lucy prosím. Milujem ťa-Ross

Znova som sa rozplakala. Neviem o čo tomu chalanovi ide ale viem len to že ma vie zakaždým rozplakať. Zhlboka som sa nadýchla a odpísala mu.

Ross naozaj neviem prečo mi stále píšeš..proste je už všetkému koniec. Prečo to nevieš pochopiť? Prosím už ma ďalej nekontaktuj..bude to tak lepšie. A prajem ti šťastné a veselé Vianoce-Lucy

Odoslala som a premýšlala som. Nad Rossom..aké nečakané. Jedna časť môjho ja mu chce odpustiť no tá druhá časť sa obávala že mi to urobí znova. Ale sú Vianoce nie? Bože Lucy! Naozaj práve teraz premýšlam o tom že mu odpusím? Ja..neviem.

*Šterdrá večera

Práve sedím spolu s Harrym a večeriame. Obaja sme celkom dosť vianočne naladený.

Keď sme dojedli šli sme rozbaliť darčeky. Obľúbená časť večera..teda aspoň moja.

Od Harryho som dostala panvicu, tričko, papauče,voňavku,poháre a ešte nejaké veci. Ja som mu kúpila sadu holenia,tepláky a tablet.

,,Ty si mi kúpila tablet? Milujem ťa sestrička."pišťal ako malé dieťa a začal ma obíjmať a ja som sa len smiala.

,,Aj ja teba braček."povedala som a ešte silnejšie ho objala.

,,Nepôjdeme na chvílu na vzduch?"spýtal sa.

,,Načo?"nechápala som ho.

,,Uvidíš."povedal a za ruku ma ťahal von z domu.

Pred domom ma však čakal..Ross. Mal na sebe čierny oblek a v ruke držal červené ruže. Okolo nebo boli hudobníci a hrali nejakú romantickú melódiu.

Pozrela som sa na miesto kde ešte pred chvíľou stál Harry no ten tam už nebol. Ross sa pomaly približoval až kým nebol úplne pri mne. Pozerali sme si do očí a ja som začala byť nervózna.

,,Čo to má znamenať? Toto všetko?"spýtala som sa ho.

,,Musel som ti nejak dokázať že to čo sa stalo ma naozaj mrzí."povedal a smutne na mňa pozrel.

,,Ross povedala som ti že.."nenechal ma dokončiť a skočil mi do reči.

,,Ja viem čo si povedala. Ale ja nechcem aby to tak bolo a viem že ani ty to tak nechceš. Pozri ja viem že som urobil chybu ale ja prisahám že ju už nikdy viac neurobím. Tak moc ma to mrzí. Lucy ty vieš že ťa moc moc milujem. Ja už to viac bez teba nevydržím."povedal a stále sa mi pozeral do očí.

,,Ross..ja..neviem čo na to povedať. Áno je pravda že si mi moc ublížil ale ja..uvažovala som aj nad tým že by som ti odpustila. Ross ja ťa stále moc milujem ale to čo si mi urobil ma  naozaj bolelo. Nevedela som sa cez to dostať.."povedala som mu úprimne.

,,Ja viem zlatko ale ja prisahám žs už sa to viac nestane. Nikdy to už neurobím. Zlato ja chcem byť s tebou. Chcem s tebou tráviť tieto Vianoce a aj tie ďalšie..všetky ktoré budú až do mojej smrti."povedal a ja som cítila ako ten hnev k nemu zo mňa opadáva.

,,Myslíš to vážne?"spýtala som sa.

,,Smrteľne miláčik."povedal a ja som to už ďalej nevydržala a pobozkala ho.

,,Milujem ťa."zašepkala som keď sme sa odtiahli.

,,Ja teba viac miláčik. Tak moc ťa milujem."povedal a znova spojil naše pery v bozk.

***
Práve sme v mojej izbe a ležíme v postely zatiaľ čo ja v rukách držím darček od Rossa. Bol to malý prstienok kde bolo malé srdiečko a zo zadu vyryté slovo FOREVER. Dala som si ho na prst a otočila sa k Rossovi.

Oprela som sa o jeho nahú hruď a zavrela oči.

Toto boli Vianoce aké som si vždy predstavovala..

S chalanom ktorého milujem.

××××××××

Taak a koniec. :)

Do komentov napíšte či sa vám časť páčila.. :)

Dúfam že som to nejak nepokazila ale tak dúfam že nie :)

ŠŤASTNÉ A VESELÉ!!❤❤❤

This is our time (Ross Lynch FF)Where stories live. Discover now