32.Stretnutie

139 8 2
                                    

V minulej časti ste čítali:

,,Šiel k Jess..vraj je to jeho dievčatko a neviem čo všetko ešte trepal."zasmiali sme sa.

,,Bože moj to je debil..."pokrútila som hlavou nad debilitou môjho brata.

,,Ideme hajať?"spýtal sa.

,,Poďme si ešte pozrieť nejaký film a potom.."povedala som a on súhlasil.

×××××××××

Pohlad Lucy:

Keď sme sa s Rossom dopozerali na film ktorý som videla už X krát, tak sme si šli ľahnúť. V postely sme sa ešte rozprávali a nakoniec som zaspala na Rossovej hrudi.

**
Ráno som sa zobudila na to, ako mi niekto dáva malé bozky na rameno. Spokojne som si odfúkla a pomaly otvorila oči. Uvidela som Rossa a ten sa na mňa hneď usmial.

,,Dobré ránko zlato."pobozkal ma na pery. ,,Dobré..kolko je hodín?"spýtala som sa. ,,Okolo 11."povedal. ,,Mohol si ma nechať spať aspoň do jednej."povedala som mu vyčítavo. On sa len zasmial. ,,Rád by som ale ja som sa nudil a tak som ťa proste zobudil no."povedal a nevinne pokrčil ramenami. ,,Takže ja som hore len kvôli tomu že sa TY nudíš?"priam som ho zabíjala pohladom. ,,Ale milujem ťa."dal mi rýchlu pusu a vstal z postele.

,,To je síce pekné že ma miluješ, ale to nemení nič na tom že chcem spať."povedala som mu. ,,Okej ja to chápem ale ja som sa fakt nudil."povedal a pokrčil ramenami. Pretočila som očami a šla do kúpeľne. Šla som na wc, umyla si zuby,učesala sa a namalovala. Vrátila som sa do izby a vytiahla si čierne legíny, modré tielko a sivú mikinu. Zišla som pomaly dole a tam robil Ross raňajky.

,,Zlato čo budeme dneska robiť? Ty ani nevieš ako moc sa nudím."zakňučala som. ,,Neviem..čo také by si chcela?"spýtal sa a na stôl mi dal 2 palacinky. ,,Netuším..čo keby sme niekam vypadli? Len my dvaja?"spýtala som sa a mne osobne to prišiel ako dobrý nápad. ,,Kľudne..ale kam?"spýtal sa a ja som zavrčala. ,,Čo keby si to zariadil ty? Ja som žena a ja by som mala byť tá prekvapená výmyslom môjho miláška."povedala som a on sa zasmial. ,,Važne? Milášek?"smial sa a ja som mykla plecami. ,,Nechceš byť môj milášek?"prižmúrila som oči. ,,To som nikdy nepovedal zlato."dal mi malú pusu a odtiahol sa. ,,Fajn tak ja sa idem rýchlo obliecť a ty zatiaľ vymyslíš kan pojdeme."usmiala som sa a on len prikívol.

Šla som hore do svojej izby a zo skryne vybrala čierne úzke rifle,bielu voľnú košelu a na to moje obľúbené sako. Na krk šatku a šla som dole. Ross sedel na gauči a pozeral na telku. Skočila som k nemu a sadla si na jeho kolena. Ruky som si obmotala okolo jeho krku a čelo oprela o to jeho. Dal mi malú pusu a ja som sa nad tým proste musela pousmiať. ,,Tak čo si vymyslel?"spýtala som sa ho. ,,No mohli by sme ísť do parku,potom do kina a celý tento den zakončiť tým, že sa pôjdeme poriadne opiť do baru."povedal a ja som sa musela zasmiať. ,,Okej ale ešte sa pôjdeme niekde najesť."žmurkla som naňho a on ma pobozkal. Zase mi dal jeden zo svojich bozkov ktoré tak moc milujem.

***
Ruka v ruke sa prechádzame po parku a rozprávame sa o všetkom možnom. Aj keď sme spolu už pomerne dlho a poznáme sa tiež dlho, tak sa vždy máme o čom rozprávať. Zrazu som započula ako niekto volá moje meno. Otočila som sa a uvidela tam Luka. Docela ma to prekvapilo ale keď som sa naňho pozrela a videla ako sa usmieva musela som tiež. Prešiel blišie ku mne a objal ma. Nečakala som to ale nemôžem povedať že mi to nejak moc vadilo. Odtiahol sa a pozrel si ma od hlavy až po päty. ,,Páni,si ešte krajšia ako si ťa pamätám."žmurkol na mňa a ja som sa musela červenať až na zadku. ,,Aj ty si sa celkom zmenil."uznala som. Naozaj vyzeral ešte lepšie ako naposledy. Neviem či sa to isté dá povedať aj o mne ale aj tak ma to potešilo. ,,Ehm, prepáčte ale ja som tu tiež."ozval sa Ross. Otočila som sa k nemu a jeho pohlad nás doslova s Lukom zabíjal. Zasmiala som ale len tak potichu nech to nieje moc počuť. ,,No vy tu asi máte rande tak ja vás nechám..nechcela by si sa niekedy len tak stretnúť a len tak pokecať? Čo sa zmenilo a tak..?"pozrel sa na mňa neisto a ja som prikívla. ,,Rada."znova sme sa objali a on potom odišiel. ,,Neviem o tom že by som ti dovolil aby si s ním niekam šla."pozrela som sa naňho pohladom alá'robíš si prdel?" ešte si budem od neho aj povolenie pýtať nie? Čo by ten chalan ešte nechcel.

,,Ale ja sa ťa ani nepýtam. Proste s ním pôjdem."povedala som a porkčila pri tom ramenami. ,,Okej."zavrčal. ,,Zlato nechcem sa hádať."zakňučala som a on sa na mňa pozrel. ,,To ani ja pusa."objal ma a nakoniec ma znova pobozkal.

×××××××
Časť nebola X rokov a za to sa chcem aj ospravedlniť. Nemala som nejak čas a ani náladu. Dneska som sa k tomu konečne dokopala. :))

Nesľubujem že sa to nejak polepší ale dúfam že nebudete na mňa nahnevaný.

Chcela by som dnes začať písať aj novi časť k 'Strong' tak snáď sa mi to podarí. :)

Ak sa pačila dajte like a poteší komentár. :)

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Mar 13, 2016 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

This is our time (Ross Lynch FF)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora