8.Best friends!

254 13 0
                                    

*Príjemné čítanie prajem :*

Pohlad Rossa:

Šiel som do parku pre Lucy. Park nieje ďaleko takže som tam za chvíľu. Už som ju videl tak som vystúpil a pobral sa k nej. Sedela na lavičke a pozerala sa na prírodu. Sadol som si vedľa a ona si ma všimla. ,,Už si tu?"usmiala sa. ,,V plnej kráse."zasmial som sa. ,,Chcel by som sa ti ospravedlniť za to ako som sa správal. Ako k tebe,tak aj k Lucasovi. Mrzí ma to,nechcel som ho zbiť. Proste som vás uvidel a tak som sa nahneval. Bol som opitý a nevedel som čo robím."povedal som a pozrel sa na ňu. Usmievala sa. ,,To je v pohode. Ja len...bála som sa ťa."povedala a zklopila hlavu. Ona sa ma bála? ,,P-prečo?"dostal som zo seba. Nevedel som čo na to povedať. ,,Keď si ho zbil...myslela som si že by si....že by si mohol ublížiť aj m-mne."vykoktala a pozrela sa na mňa. V jej očiach bol vidieť smútok a strach. Nechcem aby sa ma bála! ,,Lucy tebe by som nikdy neublížil. Vieš to však?"spýtal som sa a dúfal že odpovie to čo čakám. ,,Viem...len včera som o tom pochybovala."povedala a sklonila hlavu.

Nadýchol som sa a objal ju. ,,Mňa sa báť nemusíš. Tebe by som nikdy neublížil. Nikdy! Si moja najlepšia kamoška a neviem čo by sa stalo keby si tu nemala byť. Proste sa bojím že odídeš s ním niekde preč a na mňa zabudneš."povedal som keď som sa odtiahol. Len sa usmiala a pohladila ma po tvári. Vždy keď toto urobila som zavrel oči a užíval si to. ,,Ja sa nikam nechystám. Aspoň teraz nie."usmiala sa a ja tiež. ,,Pôjdeme už?"spýtal som sa a postavil sa. Len prikívla a spoločne sme nasadli do auta. Už som štartoval keď ma zastavila jej ruka. ,,Čo keby sme ešte nešli domov?"usmiala sa na mňa ako slniečko. ,,A kam by si chcela ísť?"spýtal som sa. ,,Do Disneylandu!"zvískla šťastne a ja som sa zasmial. ,,Prečo až tam? Je to ďaleko Lucy a v pondelok je škola."povedal som. ,,Ale ja tam chcem ísť! Vždy som chcela ale Harry ma tam nechce zobrať! Vraj som už dospelá."povedala a tvárila sa smutne. ,,Fajn. Ale choď sa domov prezliecť a potom hneď pôjdeme. Musíme byť rýchlo doma."povedal som a ona ma hneď objala.

Naštartoval som a vyrazili sme k Lucy. Rýchlo vybehla z auta a bežala do domu. Z domu vyšiel Harry. No do riti! Nasadol si tam kde ešte pred chvílkou bola Lucy.

,,Kam ju berieš?"spýtal sa ma a prebodával ma pohladom. ,,Chce ísť do Disneylandu tak ju tam beriem."pokrčil som plecami. ,,A to len tak? Ani sa ma nespýtaš?"rozhodil rukami načo som len prevrátil očami. ,,Kľud okej? Ideme hneď teraz takže zajtra alebo v pondelok ráno sme doma."povedal som. ,,Fajn...ale budete mi volať jasné? A žiadne nechutnosti Lynch!"povedal prísne a ja som len prikívol.

Hazza vystúpil a ja som zbadal Lucy. Opäť bola krásna! V ruke mala tašku asi s jej vecami. Nasadla si do auta a pripútala sa. Usmiala sa a zapla rádio. ,,IDEMEE"zakričala na celé auta a ja som sa zasmial. V rádiu začala hrať naša pesnička! ,,To je naša!"zvískla a dala ju viac nahlas.

Best friends, you are my fucking best friends.
Yo honestly, this is the best night ever.
And this song, I'm really feeling this song.
Yo honestly,the fucking best night ever.
This is the best night ever.
The fucking best night ever.
(The Janoskians-Best Friends)

Keď spievala bola taká zlatá. Usmieval som sa zatiaľ čo ona spievala. ,,Pridaj sa!"povedala a tak som začal spievať aj ja.

Po 2 hodinách cesty....

Lucy zaspala takže je v aute ticho. Asi za takú hoďku tam už budeme takže v pohode. Občas sa pozriem len tak očkom na Lucy ako spí. Je taká rozkošná. Ale sme len kamoši. Ja k nej necítim nič okrem kamarátsva. Dúfam že ona nezačne niečo cítiť pretože ja niesom ten typ chalana na chodenie. Akože chcem mať babu....len teraz si chcem ešte užívať. Som ešte mladý a nechcem sa do ničoho hrnúť.

This is our time (Ross Lynch FF)Where stories live. Discover now