19.What?

140 15 10
                                    

V minulej časti ste čítali:

Zložila som a povzdychla si. ,,Čo sa stalo?"spýtal sa ma Ross. ,,Volala mi Jess a povedala mi že ona a Harry sa spolu bozkávali."povedala som a jemu zabehla voda ktorú práve pil. ,,Čo sa!? No ty vole!"povedal a bol rovnako prekvapený ako ja. ,,Na nich by som nikdy nepovedal že by boli spolu niečo mali."povedal. ,,Ja tiež nie."

,,Ale príde sem a všetko mi povie."povedala som. ,,No a ja pôjdem domov. Mama ma už určite zháňa."povedal a ja som prikívla.

Jess mi musí povedať čo sa stalo....a prečo sa stalo.

Pohlad Jess:

Musela som Lucy zavolať a povedať jej to. Nemohla som to v sebe ďalej držať. Proste to nešlo. Stále som na to myslela a nemohla som to dostať z hlavy. Sama som nevedela čo sa stalo a hlavne prečo. Harryho som nikdy nebrala viac ako brata svojej najlepšej kamošky. Nikdy som si nepredstavovala že by medzi nami mohlo byť niečo viac ako priatelstvo.

Zobrala som si kabelku a šla k Lucy. Po ceste som sa psychycky pripravovala na to čo Lucy poviem.

***
Keď som už bola pred dverami od jej bytu,nadýchla som sa a zazvonila.

Pohlad Lucy:

Zazvonila a ja som jej šla otvoriť. Vyzetala byť dosť nervózna a ja som bola.Bála som sa čo všetko by som sa od nej mohla dozvedieť.

,,Ahoj."pozdravila ma a ja ju tiež. Pustila som ju dnu a šli sme si sadnuť do kuchyne. ,,Dáš si niečo?"spýtala som sa. Bolo medzi nami jasné napätie. ,,Ak maš kofolu tak.."nevedela dopovedať a ja som jej kofolu naliala do pohára a potom aj sebe.

,,Takže..môžeš začať. Ako sa to stalo?"spýtala som sa a ona sa nadýchla. ,,No proste som sa šla pozrieť naňho či je v poriadku a tak. No a tak sme sedeli v obývačke a pobozkal ma. Ja..bola som fakt v šoku keď sa to stalo,sama dobre vieš že som k nemu nikdy viac ako priatelstvo necítila. A teraz? Sama neviem čo sa somnou deje."povedala mi. ,,Takže ťa pobozkal on..neviem čo sa stalo Harrymu. Tiež som naňom nikdy nepostrehla že by o teba javil záujem."odmlčala som sa. ,,Pozri,aj keby ste boli spolu mne to nevadí. Ja si práve žijem svoj život a musím uznať že by ste sa k sebe hodili."usmiala som sa naňu.

,,Vážne?"videla som ako sa začervenala. ,,Počula si...aj keď som si myslela že Hazza už niekoho má ale tak asi nie no."usmiala som sa. ,,Myslela som si že sa na mňa budeš hnevať."povedala. ,,A to už prečo?"spýtala som sa jej. ,,Kvôli tej puse. Proste som si myslela že keď je to tvoj brat tak mi vynadáš."nervózne sa usmiala. ,,No zo začiatku som si tiež myslela že ťa zabijem,ale si to predsa ty a viem že by si mojho bračeka urobila šťastným."usmiala som sa.

,,No,teraz by ho podla mňa urobila šťastným len jedna vec...a to tá že mu aspoň zavoláš."usmiala sa. ,,Ale,keď ja neviem či mu už mám odpustiť. Klamal mi.."povedala som a sklopila pohlad na moje ružové papučky.
,,Klamal ti predsa aj Ross a jemu si odpustila. Takže keď teraz odídem mu zavoláš a stretnete sa okej?"len som prikívla.

Pravda je že mi Harry už chýba. Predsa je to môj brat a ľúbim ho. Na jednu stranu chápem že mi klamal takže si to proste nejak už vyriešime. Ale aj tak ostanem bývať tu. Mám tu súkromie a už mám aj dosť rokov na to aby som mohla bývať sama.

S Jess sme sa rozlúčili a ja som hneď do ruky vzala mobil. Chvíľu som váhala či mu naozaj zavolám ale nakoniec som tak urobila. Mobil som s mojou trasľavou rukou prisunula k uchu a zhlboka sa nadýchla. Chvíľu bolo počuť len vyzváňanie,no po chvíli som konečne počula hlas svojho brata ktorý mi tak chýbal.

On-,,Halo?"jeho hlas som nespoznávala.
Ja-,,A-Ahoj Harry..to som ja...Lucy."
On-,,Lucy? Bože som tak rád že mi voláš! Kde si?! Príď domov!"povedal zúfalo.
Ja-,,Som doma Hazza. Tam sa nevrátim lebo som si našla niečo svoje a som tu rada. Len som ti chcela zavolať že sa na teba už nehnevám."
On-,,To som rád. A neprídeš? Chcel by som ťa aspoň vidieť."vedela som že sa usmial.
Ja-,,Za 20 minút som tam."
On-,,Okej pa."

Tak rada som ho znova počula. Chýbal mi jeho hlas a proste on celý! Šla som sa rýchlo obliecť a šla k nemu.

Pohlad Rossa:(krátke)

Lucy som povedal že idem domov ale pravda bola úplne iná. Ja som...

,,Zlatko prečo ma nepočúvaš?"zamávala mi pred očami Katie. Áno,ona. ,,Prepáč len som sa zamyslel."usmial som sa na ňu. ,,Fajn, tak teraz ideme pokračovať tam kde sme prestali."dopovedala a vrhla sa na moje pery.

A stalo sa to,že sme vsplinuli v jedno telo.

××××××××××××××××××
♦Heej,nová časť je tu!! :D
♦No,takže Ross nám podviedol Lucy. Supeer ;D Ani neviem prečo ma to napadlo ale chcela som spraviť pestrejšie. :D Ďalšia časť by mala byť skôr lebo sama chcem vedieť ako to skončí :DD a v budúcej časti bude ešte jedno také 'prekvapenie' ;D ale nebude vôbec dobré. :DD

♦Takže ak sa časť páčila dajte vote a koment tiež poteší ;)

This is our time (Ross Lynch FF)Where stories live. Discover now