20.Hospital

161 14 5
                                    

(Wooou,20.časť!! :D)

V minulej časti ste čítali:

A stalo sa to,že sme vsplinuli v jedno telo.

×××××××××××××

Pohlad Lucy:

Nasadla som do autobusu ktorý ma odvezie 'domov.' Áno,som až tak lenivá prejsť pár kilometrov. Do uší som si dala slúchadlá a pustila si pesničku od Demi Lovato-Heart Attack. Oprela som sa pohodlne o operadlo a započúvala sa.

Zrazu som cítila silné škubnutie a náraz. Potom..už len tmu.

Pohlad Rossa:
***
Postavil som sa z postele a šiel do kúpeľne. Vodou som si pretrel tvár a pozrel sa do zrkadla. Som len hajzel. Nechápem ako som to Lucy mohol urobiť. Ale..Katie ma strašne priťahuje. Nie,nemilujem ju ani som nikdy nemiloval ale proste jej telo a to všetko.. Viem že je to voči Lucy nefér ale veď sa to nemusí dozvedieť.

Vyšiel som z kúpeľne a šiel rovno do obývačky. Katie som nechal spať len preto že sme mali vážne divoký sex a nechám ju odpočinúť kým to nepôjde znova. Zapol som si telku a prepínal programi.

Dnes,len pred malou chvíľou sa na tomto mieste stala vážna nehoda. Vodič autobusu dostal mikrospánok a tak sa zrazil s naproti idúcim kamiónom. Vodič autobusu to prežil ale utrpel vážne zranenia. Taktiež vodič kamiónu ktorý je na tom o niečo lepšie. 20 cestujúcich ktorý sa v autobuse nachádzali utrpeli nie vážne zranenia. Niektorý mali to šťastie že vyviazli len s pár škrabancami,no ostatní už také šťastie nemali. Jeden muž okolo 30 rokov bohužial zomrel,
žena vo veku 27 rokov má pár zlomenín a dievča asi vo veku 18 rokov má vážné zranenia lebky. Ďalšie informácie o menách a dianí sa Vás informujeme hneď ako to bude možné."

Dopovedala moderátorka a ja som len nemo čučal na telku. Dosť ma zaujímalo kto bol ten muž a tá baba. Určite by som ju poznal kedže je len o rok mladšia ako ja.

Pohlad Hazzu:

Bol som rád keď mi Lucy zavolala s tým že sem príde a že mi odpustila. Akoby som nabral novú chuť do života. Tešil som sa z toho.

No to by som nemohol obdržať vážny telefonát z nemocnice.

Ja-Halo?
Dr.-Dobrý deň,hocorím s pánom Butlerom? Bratom Lucy Butlerovej?
Ja-Áno som to ja. Deje sa niečo?
Dr.-Vaša sestra sa zúčastnila na cestnej nehode kde bohužial utrpela vážne zranenia. Mohli by ste prísť do mestskej nemocnice? Rád by som Vám to povedal osobne.
Ja-O-okej. Za 10 minút som tam.

Zložil som a hneď som sa valil do auta,smer nemocnica.

***
Vošiel som tam ako hurikán ale to som teraz neriešil. Hneď ma k sebe zavolal nejaký doktor. Sadli sme si do jeho kancelárie a on začal.

,,Takže ako som vám už povedal tak vaša sestra bola účastníkom dopravnej nehody,ktorá pre ňu bohužial nedopadla najepšie. Slečna Butler utrpela silný otras mozgu,
zlomená pravá ruka a ľavá noha. Má taktiež poškodenú miechu čož znamená že by už nemusela chodiť ale nieje to až také vážne a lekári na tom už pracujú aby bolo všetko v poriadku. Ale taktiež pri tom otrase mozgu hrozí že si nebude pamätať čo sa stalo posledných 6 mesiacov. Ale pamäť by sa jej mala čoskoro vrátiť. Len navrhujem keď sa preberie tak nesmiete dať najavo to že si nepamätá lebo by to naňu mohla byť záťaž."

Len som naňho pozeral z otvorenou pusou. Moja sestra už nemusí chodiť,nebude si pamätať posledný pol rok a musím sa hrať že je všetko v poriadku keď to tak vôbec nieje! Ale najhoršie je,že nebude vedieť pravdu o rodičoch a ani to že sa zaľúbila do Rossa. Áno,viem to lebo som to na nej videl.

Toto nedám,nato som až príliž slabý.

Pohlad Rossa:

Katie sa zobudila a spoločne v objatí toho druhého pozeráme na telku a ja netrpezlivo čakám na noviny aby som sa konečne dozvedel kto je ten muž a to dievča. Na obrazovke sa objavila scénka zo začiatku novín a ja som vedel že sa to konečne dozviem.

Dobrý deň,vitajte pri dnešnom spravodajstve. Ako sme vás už dnes informovali,tak sa stala nehoda a my sme vám sľúbili že zistíme o našich vážne zranených nejaké podrobné informácie. Takže muž ktorý zomrel vo veku 32 rokov sa volal James Benson. Pracoval ako právnik a podľa našich zdrojov mal práve namierené do práce. Žena vo veku 27 rokov,ktorá sa volá Medison Clark,mala práve namierené na súdne pojednávanie ktoré sa malo uskutočniť spoločne s jej manželom. Jedná sa teda o rozvod. Nakoniec tu máme mladú slečnu vo veku 18 rokov. Toto dievča utrpelo zranenia ako poškodenie miechy,otras mozgu,zlomená pravá ruka a ľavá noha. Meno tohto dievčaťa je Lucy Butler....

Viac som potrebovať nemusel. Rýchlo ako strela som vyskočil z gauča a ignoroval Katie ako na mňa volá.

Len som bežal..musel som vedieť čo sa stalo mojej Lucy!!

××××××××××
♦Ja som vám hovorila že to nebude pekné prekvapenie :P ale časť je skoro takže pšt ;) :D bola by som rada ak by ste do komentu napísali ako chcete aby príbeh pokračoval. :)

A)Lucy si nebude pamätať na Ross vôbec

B)Bude si ho pamätať ale s tým že je to jej kamarát

C)Bude si ho pamätať a aj to že sú spolu,ale dozvie sa že ju podviedol a tak ho začne nenávidieť..

D)Zamiluje sa do Ryana a bude s ním,ale Ross bude žiarliť s bude im to chcieť prekaziť ..

Taak? :)

This is our time (Ross Lynch FF)Where stories live. Discover now