18.Funny day

196 16 3
                                    

V minulej časti ste čítali:

Telku som pozeral do nejakej jedenástej a potom si šiel lahnúť. Predtým som bol ešte v sprche a kedže som nemal pyžamo tak som spal len v boxerkách. Lahol som si do postele a pritisol si Lucy viac k sebe. Objal som ju zozadu a hlavu som si položil k jej vlasom. Vdychol som ich vôňu. Vôňu maliny.

Spokojne som si povzdychol a dal jej do vlasov pusu. Nahol som sa k jej uchu a pošepkal 'Ľúbim ťa'. Trochu sa pomrvila ale ďalej spala. Teraz som už mohol spať.

Hneď ako som zavrel oči som zaspal.

Pohlad Jess:

Ako náhle bol odomňa len kúsok mu zapípal mobil. Hneď som sa dostala z tranzu a odtiahla sa odneho čo najďalej. On si len povzdychol a vytiahol mobil. ,,Je to Ross."povedal Harry a začal ťukať odpoveď do mobilu.

Harry sa na mňa znova pozrel a ja som sa postavila. ,,Asi už pôjdem."povedala som a on sa hneď postavil tiež. ,,Prečo?"spýtal sa. ,,Ehm...ja...už naozaj musím."koktala som a snažila sa odísť.

Už som bola pri dverách a vtedy som pocítila tlak na svojej ruke. Harry si ma otočil k sebe a pozerali sme si do očí. Nahol sa ku mne a venoval mi jeden krátky bozk na pery. Aj keď bol krátky bolo to niečo úžasné. Odtiahol sa a pozreli sme si do očí. ,,Teraz môžeš ísť."zašepkal mi na pery a znova pobozkal.

Zmetená som sa otočila a odišla.

Naozaj som sa bozkávala s Harrym!??

Pohlad Harryho:

To že som ju pobozkal som ank v pláne nemal. Chcel som ju len objať a tým by to skončilo,ale keď som ju videl ako odchádza musel som to urobiť. Sám neviem prečo a moja hlava a ani malý Hazza v nej mi nechce povedať čo to má znamenať.

Viem len to,že Jess budem bozkávať stále. Milujem jej pery.

Pohlad Rossa:

Zobudil som sa na strašný rachot a nadávanie. Rukou som sa snažil nahmatať Lucy ale nebola tam. Otvoril som oči a poobzeral sa po izbe. Ten rachot musela urobiť ona. Pozrel som sa na hodiny a bolo niečo po jedenástej. Postavil som sa z postele a šiel sa pozrieť čo to tam stvára.

Vošiel som do kuchyne a pohlad mi padol na Lucy ktorá sa snažila niečo uvariť. Oprel som sa o zárubňu a pozoroval ju. Jasne že mi pohlad padol aj na jej prdelku ale no čo,som chlap!

Z mojich myšlienok ma prebral krik a ja v šoku som začal pišťať tiež. Stáli sme tam a pozerali na seba+kričali sme. Bolo to až smiešne ale ja som sa proste zlakol.

Po asi piatich minútach som prestal kričať a Lucy po chvíli tiež. Teraz sme sa na seba len pozerali a ja som sa proste musel začať smiať. ,,Čomu sa akože smeješ?! Vieš ako som sa ťa zlakla?"kričala po mne a ja som sa začal smiať ešte viac.

,,Proste je to vtipné."povedal som keď už som sa trocha ukludnil.
,,Moc sa nesmej lebo ty si tiež vyzeral akoby si videl smrtku!"zasmiala sa aj ona a ja som len prikívol. ,,No veď stačí že som videl teba."krátko som sa zasmial a potom uvidel jej vraždiaci pohlad. ,,Si debil,"povedala a otočila sa odomňa.

Objal som ju zozadu a do ucha jej zašepkal. ,,Ja som si robil srandu,vieš to však?"spýtal som sa a otočil si ju k sebe. ,,Viem ale aj tak si debil."povedala a buchla ma do ramena. ,,To je pravda."pobozkal som ju na čelo a išiel sa pozrieť do hrnca,kde "varila"

,,Zlato ty si sa snažila uvariť hovno? Strašne to smrdí a ešte to tak aj vypadá."povedal som a ona na mňa strelila zabijácky pohlad. ,,Nie nieje to hovno...len som sa snažila spraviť puding."povedala a zasmiala sa. ,,Okej,tak prosím ťa pudingy už nerob okej? Lebo,prepáč zlato ale toto fakt ako puding nevypadá."povedal som jej.

Pohlad Lucy:

,,Sľubujem že už nebudem variť."povedala som a musela sa zasmiať. Proste musela. Dnešné ráno bolo fakt komické. Ako sme sa tak mohli zľaknúť jeden druhého? Je to divné ale mne to proste príde smiešne. Veď koľko krát sa stane že sa dvaja ľudia ktorí sa ľúbia zľaknú toho druhého? Nie moc často.

,.Žiješ zlato?"zamával mi pred očami s rukou a tým ma prebral z myšlienok. ,,Hej,len som sa zamyslela."usmiala som sa a sadla si za stôl. ,,Čo budeme dneska robiť?"spýtala som sa. ,,Neviem mohli by sme leňošiť."povedal. ,,Ale veď to robíme stále..teda ak vtedy nesexujeme."zasmiala som sa. Hneď ako som sa zmienila o sexe sa na mňa Ross pozrel.

,,A dneska by sme nemohli...veď vieš?"spýtal sa a pozrel na mňa anjelskými očami. ,,Na to ani nemysli! Nemám chuť."povedala som a on zavrčal. ,,Bože ani zasunúť si nemôžem."povedal a ja som sa zasmiala. ,,Život je krutý no.."povedala som a on sa len uchechtol.

Prisadol si ku mne a sledoval ma. ,,Čo tak kukáš?"spýtala som sa lebo mi to začalo byť dosť nepríjemné. ,,Pozerám na teba?"urobil z toho otázku a to ja nemám vôbec rada. ,,Tak s tým prestaň je to divné."povedala som a dala mu pusu na líčko.

Chcela som mu dať ešte jednu na pery ale zazvonil mi mobil. Pozrela som sa na volajúceho a bola to Jess.

"Ahoj"
"Ahoj,musím ti niečo povedať."
"Čo sa deje?"
"Bozkávala som sa s Harrym"
"Čo si sa?! S Harry!? Je to môj brat."
"Ja viem ale on to chcel,ja nie."
"Ale len ste sa bozkávali nič viac však?"
"Nie preboha,nie!"
"Aspoň že tak. Prídi a všetko mi povieš."
"Okej,už som na ceste."
"Pa"

Zložila som a povzdychla si. ,,Čo sa stalo?"spýtal sa ma Ross. ,,Volala mi Jess a povedala mi že ona a Harry sa spolu bozkávali."povedala som a jemu zabehla voda ktorú práve pil. ,,Čo sa!? No ty vole!"povedal a bol rovnako prekvapený ako ja. ,,Na nich by som nikdy nepovedal že by boli spolu niečo mali."povedal. ,,Ja tiež nie."

,,Ale príde sem a všetko mi povie."povedala som. ,,No a ja pôjdem domov. Mama ma už určite zháňa."povedal a ja som prikívla.

Jess mi musí povedať čo sa stalo....a prečo sa stalo.

×××××××××××××××××××
•Prinášam vám novú časť,ktorá by tu mohla byť už asi pred týždňom ale vymazala sa mi a tak som ju musela písať na novo.
•Ak sa páčila tak dajte vote alebo

This is our time (Ross Lynch FF)Where stories live. Discover now