9.School

248 13 6
                                    

*Užite si ďalšiu časť :)

Pohlad Harryho:
Sedel som doma a rozmýšľal čo asi teraz robila Lucy. Viem že už mi trochu hrabe ale keď ju nemám pod dohľadom tak mi je strašne. Najradšej by som bol keby sedela len doma,nezaujímala sa o chalanov a bola TU! Ale samozrejme to od nej chcieť nemôžem. Aj tak by ma neposlúchla.

Asi za takú hodinku by tu mali byť. Zajtra je škola a ja nechcem aby Lucy zameškala. V škole jej to moc nejde,no je aj niečo čo jej ide. Zapípal mi mobil a ja som ho zobral do rúk. Písala Lucy.

Ahoj. Práve ideme domov. Bolo tu super ale doma ti poviem viac. :) A neuhádneš koho som stretla...Zayna! :O chápeš? Náš Zayn bol SÁM v Disneylande! No nič domati poviem viac :P -Lucy

Usmial som sa na správu. Som rád že napísala aspoň viem že je v poriadku. Síce som sa trocha sekol s tým Zaynom ale Lucy mi to vysvetlí.

Pohlad Rossa:

Po dvoch hodinách...

Konečne sme doma! Strašne ma bolí hlava a chce sa mi neskutočne spať. Nabudúce kašlem na celú Lucy. Nech tam ide premňa zamňa aj pešo. Ja tam už nejdem!

Prišli sme k nej domov a ona sa ku mne ešte predtým než vystúpila otočila. ,,Ďakujem že si ma tam vzal."objala ma a dala mi pusu na líce. ,,Nieje zač. Vidíme sa zajtra v škole?"spýtal som sa. Prikívla a vyšla z auta von.

Ja som konečne šiel domov,kde som hneď vliezol do svojej izby a zvalil sa na postel. Zavrel som oči a hneď som zaspal.

Pohlad Lucy:

Ross ma vysadil a ja som hneď bežala domov. Vošla som dnu a v obývačke som zbadala Hazzu ako pozerá telku. Falošne som zakašľala a on sa konečne otočil. Keď ma zbadal usmial sa hneď ma objal. ,,Som rád že si už doma. Bál som sa že sa ti niečo stalo..."odmlčal sa. ,,Mne!? Mňa sa len tak nezbavíš,bráško."zasmiala som sa. ,,Zajtra škola takže ideš už spať?"spýtal sa. ,,Hej idem. Som unavená z cesty. Zajtra ti všetko poviem."usmiala som sa a on prikívol.

Ešte raz som ho objala a vyšla do svojej izby. Kašlala som na sprchu,len som sa prezliekla a šla spať. Zajtra zase škola! Boh mi pomáhaj!

Ráno:

Budík! Ale nie. Posadila som sa a vypla ho. Lenivo som sa postavila z postele a šla do kúpeľne. Spravila rannú hygienu a šla sa obliecť. Obliekla som si (oblečenie v médiách) a vlasy dala do copu. Zišla som dole a uvidela Harryho ako sa snaží spraviť "raňajky" Zasmiala som sa a on sa otočil. ,,Dobré ráno. Čo sa smeješ?"spýtal sa. ,,Dobré aj tebe. No ja len že sa snažíš spraviť raňajky a nejak ti to nejde."zasmiala som sa. ,,Ja to proste neviem no! Daj si jogurt."rozhodil rukami a ja som sa zasmiala. ,,Rada."povedala som a z chladničku vybrala jeden jogurt.

,,Ako ideš do školy? S nami alebo s Jess?"spýtal sa. ,,Neviem. Ale asi pôjdem s Jess. Idem jej zavolať."povedala som a šla si pre mobil. Vytočila som jej číslo a ona zdvihla.

Jess-Áno?
Ja-Ahoj ako ideš do školy?
Jess-Pešo a ty?
Ja-Neviem. Ak chceš tak ťa môžeme zviesť. Pôjdeme s chalanmi.
Jess-Kľudne. Idem k tebe. Paa
Ja-Paa

Položila som a šla k Harrymu. ,,Tak čo?"spýtal sa. ,,Pôjde s nami autom."povedala som. ,,Okej."prikívol a šiel pre kľúče.

O chvíľu som počula zvonček a tak som vedela že je to Jess. Otvorila som dvere a v nich nestála len Jess ale aj Justin,Ross,Chaz a Ryan. ,,Dobré ránko princezná."objal ma Justin. Usmiala som naňho a postupne sa zvítala zo všetkými. ,,Ideme? Je dosť hodín."povedala som. Všeci prikívli a tak sme vyrazili.

Ryan šoféroval a vedľa neho bol Chaz. Vzadu bol Justin na ktorom sedela Jess. Vedla nich bol Ross na ktorom som sedela ja. No a vedľa Hazza. Celú cestu bolo trapné ticho. Nikto nič nevravel tam som bola radšej ticho.

Pocítila som Rossove ruky na mojich bokoch. Zachvela som sa a otočila sa k nemu. Nechápavo som naňho pozrela. Nahol sa blišie ku mne a zašepkal mi do ucha. ,,Len som ťa trocha posunul. Sedela si no....veď vieš kde."povedal a ja som sa začala červenať. Bože s kým sa to bavím??
Len sa na mne zasmial a už bolo znova ticho.

Prišli sme do školy a konečne vyšli z toho auta kde sme boli všeci namačkaní. S Jess sme sa hneď pobrali k našim skrynkám po veci. Hneď prvú máme matiku. Bože prečo ja?!

Prišli sme do triedy s sadli si dozadu na naše miesta. Sedíme spolu takže super. Do triedy vošla Laura s Maiou! Sú to dve namyslené kravy ktoré spali podľa mňa už s každým jedným chalanom na tejto škole. A to je ich tu dosť!

Maia sa na mňa pozrela a zasmiala sa. Nadvyhla som obočie a nechápavo na ňu pozrela. Čo má zas za problém?? Obe sem prišli a postavili sa predomňa. ,,Maia pozri koho to tu máme. Našu nulu."zasmiala sa Laura. ,,Tiež si si ju všimla?"zasmiala sa. ,,Čo máte za problém!?"zavrčala som a postavila sa. ,,Moc nevyskakuj dobre!? Nehraj sa na neviem čo keď aj tak si a navždy nulou budeš!"zasmiala sa Maia. To už som sa neudržala a vlepila jej facku. Všeci sa k nám otočili a zasmiali sa. Maia nabrala červenú farbu a vrhla sa na mňa.

Začali sme sa tam ťahať za vlasy a škrabať. Očkom som uvidela Rossa ako sa smeje. Kopla som Maiu do nohy a ona sa zvalila na zem. Naklonila som sa k nej a povedala. ,,Kto je teraz dole, hm?"povedala som provokačne. Len sa zdvihla a odišla preč. Sadla som si do lavice a pozrela na Jess ktorá lapala po dychu. Bola červená od smiechu a držala sa za brucho. Pousmiala som sa nad jej výrazom a pozrela na Rossa. Usmial sa a prešiel ku mne.

,,Dobre si jej dala. Radosť sa pozerať."zasmial sa. ,,To ti verím."uchechtla som sa. ,,Počuje nepôjdeš dnes po škole do parku? Ideme tam všeci."povedal. ,,Jasné pojdem. Potom ma čakajte."povedala som a on prikívol. Odišiel si na svoju lavicu a vtedy do triedy vošiel učiteľ.

"Huraaa ďalšia nudná hodina!" povedala som si v duchu.

***
Konečne sa skončila hodina a ja som si šla vzať veci na ďalšiu hodinu. Mali sme telesnú. Bože prečo ja!?

***

Skončila sa škola a ja spolu s Jess sme sa vybrali do parku za chalanmi. Už sme ich videli ako sedia na lavičke a pozerajú sa na nás. Zrazu sa Justin ku mne rozbehol a zobral ma na ruky. Prehodil si ma cez rameno a odniesol k nim. Smiala som sa ako debil. Keď ma dal dole pozrela som sa naňho pohladom alá Ešte raz a zabijem ťa. Len sa zasmial a sadol si.

,,Čo ideme robiť?"spýtala som sa. ,,Ideme na kofolu?"spýtala sa Jess. Všeci len prikívli a tak sme šli do krčmi. Ja aj Jess sme si dali kofolu a chalani pivo. ,,Vraj si sa pobila s Maiou."zasmial sa Chaz. ,.Nooo tak trocha. Zase ma nasrala."povedala som.

Smiali sme sa takto ešte asi hodinu. Ross sa zrazu postavil a niekam odišiel. Šla som za ním. Vyšiel von a objal nejaké dievča. Hneď ho začala bozkávať. Vyrazilo mi dych a prestala so!m dýchať. On má frajerku! Prečo mi to nepovedal? Len som pokrútila hlavou a vrátila sa späť.

***

Sedím pri stole a pozerám na Rossa a Katie ako sa spolu smejú. Áno,volá sa Katie a je to jeho frajerka. Neznášam ju! Je to len nejaká plastová bábika s ktorou Ross určite je len preto aby si užil. On je už raz taký.

Prišiel ku mne Justin a zašepkal mi do ucha. ,,Čo sa deje?" ,,Nič."povedala som. ,,Vidím to na tebe...tak hovor."povedal. ,,Poviem ti to ale poďme niekam preč."len prikívol a spolu sme odišli.

×××××××××××××
♦Máme tu novú časť! :)
♦Mám ešte písať? Na minulej časti nebol žiaden komentár. :(

This is our time (Ross Lynch FF)Where stories live. Discover now