52.

2.9K 135 18
                                    

Jag vaknar av att Felix fingrar försiktigt stryker i olika mönster över mitt ansikte. Den kittlande beröringen får mig att rynka på näsan och långsamt öppna ögonen. Det första jag ser är Felix vackra ansikte och fjärilarna i min mage vaknar till liv.

"Väckte jag dig?"

Frågar han med en låg röst och jag nickar svagt innan jag lämnar en mjuk kyss mot hans fingrar som stryker över mina läppar.

"Förlåt. Du är så vacker bara så jag kunde inte låta bli"

Säger han tyst och en lätt rodnad sprider sig över hans kinder. Synen får mig att le och han besvarar leendet medan hans fingrar fortsätter sin lätta beröring över mitt ansikte.

Hans fingrar letar sig upp i mitt hår och han lutar sig framåt för att lämna en lätt kyss mot min haka. Hans läppar fortsätter sin lätta beröring och han kysser mig på varje kind innan han ger mig en fjäderlätt puss på näsan vilket får mig att fnissa lågt och rynka på näsan ännu en gång. Synen får honom att skratta lågt innan hans läppar pressas mjukt mot mina. Kyssen är långsam och kärleksfull och när hans läppar lämnar mina så pryds mina läppar genast av ett leende.

Jag lyfter sakta på handen och stryker undan några slingor av hans lugg som hänger ner i hans panna. Jag studerar varenda millimeter av hans ansikte och försöker memorera varje del av det.

"Jag är inte bra på sådant här"

Säger han plötsligt och jag rynkar lätt på ögonbrynen medan jag låter mina ögon möta hans.

"Jag menar kärlek. Jag är inte bra på att visa mina känslor. Jag är inte bra på att älska någon"

Säger han och hans röst är låg och hes vilket får mig att rysa.

"Det är inget du behöver vara bra på. Bara, bara gör och säg vad du känner för. Jag älskar dig för den du är Felix"

Säger jag och snurrar en slinga av hans hår runt fingret. Beröringen får honom att le smått och jag ler tillbaka.

"Jag älskar dig"

Säger han med en låg röst efter en stund och jag lutar mig försiktigt fram och placerar min panna mot hans och våra näsor snuddar vid varandra. Jag sluter ögonen och släpper ur mig ett djupt andetag. Om jag kunde stanna såhär förevigt så skulle jag.

Det tar inte lång tid innan jag känner hur hans läppar sakta stryker sig mot mina och jag ler snett innan jag låter mina läppar möta hans i en behaglig kyss. Våra läppar masserar varandras och efter en stund känner jag hur hans tunga sveper över min underläpp. Jag särar svagt på läpparna och släpper in hans tunga i min mun. Våra tungor kämpar snart för dominans och kyssen går över i hångel.

Hans kropp grenslar mig försiktigt och mina händer lägger sig på plats över hans höfter medan tungkyssen fortsätter.

En svag vibration får mig att stelna till och när jag lyckas koppla vibrationen till min telefon så kommer jag plötsligt ihåg omvärlden och mina föräldrar som troligtvis undrar vart jag är.

Felix grymtar besviket till när jag inte längre besvarar kyssen och hans läppar lämnar snart mina.

"Vad är det baby?"

Frågar han och hans hesa röst får mig nästan att skita i allt och kasta mig över honom men jag lyckas tillslut övertala mig själv att jag borde bege mig hem till mina föräldrar och förklara vad det är som faktiskt försiggår.

"Jag måste hem"

Säger jag motvilligt och Felix suckar dramatiskt och skjuter ut underläppen vilket får honom att se ut som ett besviket litet barn.

"Nej stanna hos mig"

Säger han bedjande och lämnar erotiska kyssar mot min hals vilket får mig att bita mig i läppen för att hålla inne mina stön.

"F-Felix, jag måste"

Säger jag motvilligt och puttar bort honom från min hals. Han ger mig en besviken blick men när jag ger lägger huvudet på sne och försöker tindra lite med ögonen år honom så letar sig ett leende fram på hans läppar och han suckar tyst.

"Okej, okej. Men du kommer tillbaka eller hur?"

Frågar han osäkert och jag ger honom en lång blick innan jag nickar.

"Såklart. Jag tänkte faktiskt kolla om du kan komma över på middag, jag vill att du ska träffa mina föräldrar"

Säger jag och han stannar upp i sina rörelser och tittar oroligt på mig.

"Är du säker? Är det verkligen en bra idé att berätta om oss? Vi kanske ska vänta lite"

Säger han oroligt innan han reser sig upp ur soffan och vänder ryggen åt mig när han bara i kalsonger går mot köket.

"Så det här pågår bara bakom stänga dörrar? Du kan bara erkänna att du älskar mig när ingen annan lyssnar?"

Säger jag irriterat medan jag sätter mig på sängkanten och börjar klä på mig. Min blick följer Felix rörelser när han vänder sig om för att titta på mig.

"Nej jag bara..."

Börjar han och jag väntar otåligt på hans fortsättning.

Desire || FoscarWhere stories live. Discover now