28.

3K 140 11
                                    

Jag sitter placerad i soffan med datorn uppslagen i knät. Mina lärare har bombarderat mig med mejl angående min frånvaro och missade deadlines och jag suckar djupt när jag läser igenom mejl efter mejl. Plötsligt känner jag ett par svala läppar längs min hals och jag kan inte låta bli att le svagt.

Felix fortsätter att kyssa mig upp längs halsen och jag biter mig hårt i läppen för att inte släppa ur mig ett stön. Han verkar förstå min lilla lek och när jag fortsätter att ignorera honom så smyger han in sin hand under min tröja och placerar den mot min varma rygg. Känslan hans svala hand mot min varma hud förmedlar får min andning att höjas märkbart och jag känner hans flin mot min hals.

Hans händer smeker sig över mina höfter och ner under byxlinningen på min svarta mjukisbyxor och mina fingrar stelnar till på datortangenterna.

Hans ena hand lägger sig placerad över mitt skrev där den ligger stilla i några sekunder innan han börjar massera mig genom det tunna tyget av mina kalsonger. Beröringen får mig att sluta ögonen och knyta ihop händerna så att knogarna vitnar för att inte stöna högt.

Felix verkar inse hur nära han är vinsten på min påhittade lek och han biter tag i skinnet på min hals medan han masserar mig ännu hårdare vilket får mig att ge upp.

"F-Felix"

Stönar jag fram och han skrockar lågt innan han utan förvarning tar bort sina händer och sina läppar från min hud. Jag slår förvånat upp ögonen och studerar honom när han nonchalant reser sig upp ur soffan och går förbi mig in i köket utan att kasta en blick bakåt.

"Hallå du kan inte bara lämna mig sådär?"

Morrar jag irriterat fram och lägger ifrån mig datorn. Mitt stånd är tydligt under byxorna och jag studerar Felix som ställer sig lutad mot dörrkarmen intill vardagsrummet med armarna korsade över bröstet och ett tydligt flin på de vackra läpparna.

"Felix kom hit"

Säger jag otåligt och han lägger bara huvudet på sned och skrattar kort åt mig innan han skakar på huvudet.

"Det här är vad du får för att du ignorerar mig"

Säger han belåtet och jag rullar lätt på ögonen åt honom innan jag reser mig upp och går fram till honom. Han studerar mig uppifrån och ner när jag ställer mig framför honom men gör ingen antydan till att röra på sig. Jag bestämmer mig för att ge tillbaka med samma mynt och trycker mig retsamt mot honom medan jag låter mina händer smeka honom upp längs sidorna.

Han fortsätter att iaktta mig med ett flin och lyfter bara retsamt på ögonbrynen åt mig. Jag lutar mig framåt för att pressa mina läppar mot hans men han sträcker på halsen i sista sekund och mina läppar placeras slarvigt mot hans haka istället. Jag är snabb med att attackera hans hals som han ofrivilligt har gett mig tillgång till.

Jag lyckas överraska honom och ett dovt stön lämnar hans läppar när jag suger på hans hals och jag ler över mitt övertag.

Jag stöter mina höfter mot hans och han placerar sina händer på mina höfter samtidigt som ännu ett stön lämnar hans läppar. Jag låter mina läppar lämna hans hals och tittar istället upp på honom med lustfyllda ögon.

"Ger du upp?"

Frågar jag retsamt och han möter mina ögon med en mörk upphetsad blick som får mig att flämta till.

"Håll käften och kyss mig"

Säger han med en låg attraktiv röst innan han attackerar mina läppar med sina. Hans tunga sveper över min underläpp och jag öppnar svagt på munnen för att möta hans tunga.

När hans höfter stöter mot mina igen och jag känner hand tydliga stånd så flämtar jag till.

Den här killen gör mig galen.

Desire || Foscarजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें