21.

2.9K 148 13
                                    

Hans beröring gör mig galen och jag pressar upp honom mot väggen vilket får honom att flämta till pågrund av min dominans. Hans händer börjar slarvigt fumla med min byxknapp men jag stoppar honom genom att haka fast mina fingrar vid hans byxlinning och retligt långsamt börjar jag dra ner hans byxor längs hans spända ben.

När hans byxor faller till marken så reser jag mig tillbaka upp och möter hans dimmiga blick med mina lustfyllda ögon. Jag lutar mig framåt och biter honom löst i skinnet på hans hals medan min hand rör honom utanför det tunna tyget av hans kalsonger.

"Fy fan Oscar"

Stönar han fram och pressar våra kroppar närmare varandra. Han börjar stöta sina höfter mot mina och jag flämtar till.

"Jag tycker att du har lite väl mycket kläder på dig babe"

Mumlar han i mitt öra och jag känner snart hur hans fumlande händer är tillbaka vid min byxknapp. Han lyckas få upp byxknappen utan problem och snart står vi båda tätt omslingrade bara iklädd underkläder och han sveper nöjt med blicken över min kropp.

"Så sjukt sexig"

Mumlar han samtidigt som han kysser mig ner längs magen hela vägen till resorbandet på mina kalsonger.

I samma ögonblick som hans mun omsluter mig så exploderar känslorna inom mig och den längtan jag har känt efter hans närhet sprider sig genom min kropp samtidigt som njutningen fyller upp mig inombords.

---
Förvirrat slår jag upp ögonen och när jag vänder mig om så möts jag av Felix lugna ansiktsuttryck. Hans ögon är slutna och hans mun är halvöppen. Jag kan inte stoppa leendet som sprider sig över mitt ansikte vid åsynen av hans vackra avslappnade ansiktsdrag.

Jag sätter mig upp i soffan som vi ligger utslagna på och när jag inser att det enda som täcker min nakna kropp är en tunn filt så sprider rodnaden sig över mina kinder och jag blir påmind av vår tidigare aktivitet.

Mina ögon rör sig stirrigt över golvet och tillslut får jag syn på mina kalsonger som ligger utplacerade en bit bort på golvet. Med filten lindad runt mina höfter försöker jag smidigt att ta mig över golvet. Min smidighet förstörs dock när jag upptäcker att Felix vikt tynger ner filten och när jag har tagit mig några få steg framåt över golvet så tar det stopp och jag snubblar till och landar med en ljudlig duns på golvet.

Jag håller andan och ligger orörlig innan jag vågar släppa ut luften ur mina lungor och lättat sätta mig upp. Felix verkar inte ha märkt av min klumpighet utan ligger fortfarande utslagen på soffan med halvöppen mun.

Försiktigt drar jag på mig mina kalsonger och börjar stressat att leta reda på resten av mina kläder som ligger utslängda i rummet. När jag är påklädd och redo att gå så slänger jag en sista blick åt Felix håll och trots hans hårda ord och iskalla beteende så kan jag inte låta bli att avguda hans vackra, lugna ansiktsuttryck.

Innan jag hinner ångra mig så går jag med försiktiga steg fram till honom och stryker honom lätt över kinden. När han inte vaknar av beröringen så låter jag min läppar lämna en fjäderlätt kyss mot hans kind innan jag försvinner ut ur hans lägenhet.

Jag inser snart varför hans ord sårade mig så djupt. Han bryr sig inte ett skit medan jag bryr mig alldeles för mycket. Medan jag bara är ett säkert ligg för honom så inser jag att han har etsat sig fast i både mina tankar och mitt hjärta. Jag tycker om honom mer än vad jag borde och det skrämmer mig.

Om Hampus svek sved så är jag nästan övertygad om att Felix skulle kunna såra mig på en otroligt mycket djupare nivå om han bara ville.

Desire || FoscarWhere stories live. Discover now