51.

2.9K 134 31
                                    

Dörren till Felix lägenhet slängs upp och Felix läppar lämnar inte min hals ens för ett ögonblick. Jag snubblar in över tröskeln med Felix efter mig och han skrattar dovt innan han stänger dörren efter oss och vänder sig för att ta tag om min tröja och dra den över huvudet på mig. Så fort tröjan är av så finner hans läppar min brännheta hud igen och han backar upp mig mot väggen.

"Felix"

Stönar jag fram och han pressar sina höfter mot mina vilket får mig att flämta till. Mina händer smeker hans rygg innanför tröjan och jag biter lätt i huden på hans hals.

Jag tar tag om hans tjocktröja och snart ligger den placerad på golvet och hans bara hud är blottad framför mig. Nöjt smeker jag händerna över hans magrutor och hans kyssar mot min hals stannar upp. Istället stönar han mot min hals och ljudet blandat med beröringen får huden på mina bara armar att knottra sig.

Mina händer börjar genast att fippla med hans skärp och jag kyssar honom hårt och desperat på läpparna. När mina händer får upp skärpet och jag går vidare till byxknappen så bryter han kyssen och placerar sina händer över mina.

"Oscar vänta lite"

Säger han och jag ger honom en chockad blick. Felix har väl aldrig sagt nej till något sexuellt innan?

Hans ena hand placerar sig ömt över min kind och den andra placeras mot min höft med tummen sakta smekandes över mitt höftben i små cirklar.

"Jag vill bara att du är helt säker. Jag har aldrig någonsin sagt de tre orden till någon innan och jag vill bara att du ska veta att jag menar dem, med hela mitt hjärta. Jag älskar dig så fucking mycket och jag vill att du ska känna samma sak men om du inte gör det så vill jag att du är ärlig"

Säger han och hans ärlighet blandat med sättet han ser på mig får mig att bli knäsvag. Jag ger honom en lätt kyss precis vid hans mungipa och beröringen får hans läppar att spricka upp i ett leende.

"Jag älskar dig Felix. Jag har aldrig känt såhär för någon förut"

Säger jag med en låg röst och han lutar sin panna mot min och andas ett långt utdraget andetag och jag drar in hans andetag i mina lungor medan jag sluter ögonen. Han är min livsglädje och jag känner mig lyckligt lottad bara över att ha honom såhär nära.

När jag öppnar ögonen så faller min blick på mina händer som fortfarande är fasthakade i Felix byxkant och jag skrattar lågt.

"Får jag fortsätta?"

Mumlar jag fram och förflyttar händerna lite så att han märker av min beröring. Han skrattar till innan han nickar och hans hand som omsluter min kind förflyttas till min andra höft.

Med försiktiga händer fortsätter jag att knäppa upp hans byxknapp och jag drar långsamt ner byxorna längs hans ben. Mina läppar kysser sin väg nerför hans bröst och ner över magen medan jag böjer mig ner för att få av honom de tighta jeansen.

"Oscar för i helvete"

Stönar han fram när jag biter tag om resorbandet av hans kalsonger och drar dem neråt. När hans kalsonger faller till marken så omsluter jag honom med min mun och han kvider till.

"O-Oscar snabbare"

Stönar han fram och jag följer hans vilja. När jag känner hur hans ben börjar skaka och hör hur hans regelbundna stön ökar i styrka så låter jag handen ta över munnens arbete och det tar inte många sekunder innan han kommer.

Försiktigt reser jag mig upp och kysser honom lätt på munnen. Han besvarar inte kyssen och jag förstår att han fortfarande låter orgasmen sjunka in vilket får mig att flina malligt.

"Var det skönt?"

Frågar jag retsamt och han öppnar ögonen och skjuter mig en upphetsad blick.

"Ska jag visa dig hur skönt det var?"

Frågar han sexigt och placerar handen över mitt skrev. Hans plötsliga rörelse får mig ett ofrivilligt stön att lämna mina läppar och när han börjar knäppa upp mina byxor så lutar jag huvudet bakåt och njuter av hans beröring.

Desire || FoscarWhere stories live. Discover now