Cuvânt introductiv

12.2K 468 29
                                    




     Nu am mai întâlnit în viața mea un bărbat atât de rău, nepoliticos și grosolan. Am fost atrasă de el din momentul în care a pățit în cameră, iar în acel moment am știut că voi fi jupuită, că va ieși ceva urât și aveam de gând să mă bucur de fiecare secundă.

''Dacă vrei un final fericit totul depinde de tine când vei vrea să oprești povestea.''

Antonia Price. Numele ei era asociat mereu cu pericolul. Dar de ce? Antonia a vrut mereu să fie o fată obișnuită, să meargă la o facultate, să întâlnească pe cineva cu care să-și întemeieze o familie și să fie fericită. Dar putea doar visa la aceste lucruri. Realitatea ei era mult mai diferită. Cu un tată care lucrează pentru o organizație secretă a cărei scop este demascarea intrușilor, criminalilor, impostorilor și șarlatanilor, Antonia a fost mereu in pericol.

Harry Styles. Povestea lui este mai complicată. Ce se poate întâmpla când lumea periculoasa a unei fete se ciocnește cu lumea celei mai briliante minți a generației?



Această carte conține limbaj obscen, scene mature și violente. Anumite scene de acțiune sunt preluate din diferite filme si seriale tv sau adaptate de mine pentru a fi potrivite pentru această carte, iar unele citate întâlnite sau conversații între personaje au la bază poezii străine. Produsul final este propria mea creație și vă rog să respectați ideea. De asemenea, orice tentativă de furt a acestei carți vă rog să îmi fie sesizată cât mai repede pentru a putea acționa. Vă mulțumesc pentru susținere și sper să vă placă. 

DecepțiaWhere stories live. Discover now