İYİKİ DOĞDUN NEY!

2.6K 109 6
                                    

İyiki doğdun Neymar Da Silva Santos Júnior!

İyiki doğdun rakiplerinin korkulu rüyası!

İyiki doğdun futbolun parlayan yıldızı!

İyiki doğdun Dünya'nın en güzel gülüşüne sahip esmer çocuğu.

23. yaşın mutluluk, huzur ve başarı ile geçsin.

Seni seviyorum.
Seni seviyoruz.

Bir insan, kilometrelerce öteden ancak bu kadar etki edebilir bir insanın hayatına. Ancak bu kadar değiştirebilir. Yeniden, herşeye rağmen gülümsemeyi ve imkansız sayılan şeyleri başarabilmenin göründüğü kadar zor olmadığını öğretebilir.

Enerjini etrafına va hatta Dünyadaki tüm fanlarına yayabiliyorsun. Bir gülümsemen yetiyor içimde birşeylerin canlanmasına. Mutsuzluk ya da umutsuzluk dağılıp gidiyor.

Mükemmel bir futbolcu, mükemmel bir baba, mükemmel bir evlat, mükemmel bir bireysin. (Buna mükemmel bir eş de eklenebilir)

İtiraf etmeliyim ki 2014 yılının Haziran aylarına kadar seni tanımıyordum. Futbolu izlemeyi dahi sevmiyordum. FC Barcelona diye bir takım olduğunu bilmiyordum. Brezilya ülkesi şuan ki kadar değerli ve anlamlı olmamıştı hiç.

Ama o günü hiç unutmayacağım. Seni ilk defa okulda, erkekler akıllı tahtada maç özetlerini izlerken görmüştüm. Hatta biri vardı ki, senin bayağı büyük bir hayranındı.

İlk gördüğümde attığın gole şaşmıştım. "Adam ne gol attı be!" demiştim. Hala aklımda. Zaten beni etkileyende oydu.

Bunun üzerine birde Dünya Kupasındaydın.

Ben o üç ayımı Twitter'de gezinerek, arkadaşlarımla buluşarak ve müzik dinleyerek geçirmeyi düşünürken, hiç planlarımda olmayan Dünya Kupasına bağlamıştın beni. Teninin rengiyle saçlarının sarı rengini, matematik dersi ile benim aramdaki bağ gibi anlamsız bulsam da sana olağanüstü yakışıyordu.

Öyle böyle derken ben sana bayağı alışmıştım. Tüm Brezilya maçlarını izler olmuştum. Sana yapılan fauller bana yapılır olmuştu. Kameranın her seni gösterişinde kalbim yerinden çıkıyordu.

Türkiyeye geldiğin günlerde moralim hem taban hemde tavan olurdu. Hem aynı ülke içerisinde olduğumuza sevinir, hemde birbirimize böylesine yakınken sana ulaşamadığım için üzülürdüm.

Buraya nerden geldim bilmiyorum ama o Brezilyalı esmer çocuk benim için çok önemli.

Tanıyalı 1 sene bile olmadı ama sanki senelerim onunla geçti. Ya kelimelerle anlatmak bile gerçekten çok zor. Ona beslediğim sevgi çok büyük. Belkide bunu okuduğunuzda ergen olduğumu felan düşüneceksiniz ama bu benim umrumda bile olmayacak.

Herneyse. Böyle şeyler yazmakta pek iyi değilim ve konudan konuya atlamakta ustayım. Doğum gününden, seni tanıdığım güne nasıl geldim bilmiyorum.

Bildiğim tek şey; Seni çok seviyorum ve Her zaman idolüm olarak kalacaksın.

NOT; Bunu neden buraya yazdığımı ve yayımladığımı bilmiyorum.

-NEYMARABLE

Da Silva's Sister [Written by; Neymarable] TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now