14. Aparitia

4.9K 259 25
                                    

In sfarsit venise si dimineata de Craciun. Abia asteptam sa primesc cadourile. Mi-am facut asa zisa rutins de dimineata , dupa care m-am imbracat. Mi-am lasat parul desprins si mi-am luat in picioare cizmele. Am deschis usa si am iesit pe hol. Am coborat pana in holul principal si l-an vazut acolo pe Dimitri.

- Neata! Am spus vesela.

- Esti gata? Spuse el.

- Da.

Holul era impodobit cu beteala si tot felul de ornamente de Craciun. Fundite , clopotei, beteala si mirosul mancarii , ma faceau sa ma simt ca in desene. Totul era asortat in alb , rosu si verde. Langa imensul brad i-am zarit pe Christian, Tamara , matusa si mama mea vitrega. Am mers langa ei si zambira cand ma zarira. Am povestit , dupa care am mers pe terasa sa luam micul dejun .

In rest , ziua a fost pur si simplu minunata. Mancarea a fost delicioasa . Am primit destul de multe cadouri , pe care sincer, nici nu le mai tin minte.

La cabana am mai stat si a doua zi de Craciun, dupa care urma sa plecam si sa ne intoarcem inapoi la Academie.Am luat bagajul si m-am uitat inca odata prin camera in caz ca as fi uitat ceva. Am coborat in holul principal ca sa ne adunam toti, dupa care am iesit afara si ne-am imbarcat in masini.

Pe parcursul drumului cred ca adormiseram . Am fost trezita de matusa, odata ce ajunsesem la academie. Am iesit din masina si m-am intins putin deoarece eram amortita. Am luat bagajul si am inaintat pe alee alaturi de matusa si Dimitri , pana la castel.

Am urcat scarile si am intrat in camera si mare mi-a fost mirarea cand inauntru am vazut o fata, putin mai mare ca mine , blonda, cu ochii caprui , imbracata sumar care se plimba prin camera.

Cand ma vazu isi indrepta atentia spre mine , iar eu m-am incruntat.

- Tu cine esti? Am intrebato.

- Oh, Rosemary , se pare ca te-ai intors. Spuse ea ranjind.

- Cine esti si ce cauti in camera mea? Am intrebato raspicat.

- Sunt Cassiana , sora ta.

Mi se muiara picioarele . Am scapat bagajul jos si am deschis gura de uimire. Sora? Nu mi-a spus nimeni ca am vreo sora.

- Nu-i adevarat. Am spus.

- Si de ce nu ar fi? Spuse ea.

- Iesi afara! Acum! Am spus eu.

- Si cine esti tu ca sa ma dai afara? Eu voi fi succesosrea la tron , iar atunci , ai sa vezi si tu si matusa ta.

- Succesoarea la tron? Deja te crezi regina? Iesi afara? Am spus apasat

- Asculta Rose , atunci cand o sa fiu incoronata , o sa inveti sa nu mai urli la mine.

- Nu-mi spui tu ce sa fac. Cine te crezi? Vi in camera mea si te dai drept sora mea , dupa care imi spui ca esti succesoare la tron. Nu te-ar crede nimeni . Acum , iesi afara pana nu chem gardienii! Am spus eu.

- Ies afara si singura . Replica acid.

Iesi afara din camera, iar in urma ei intra Dimitri , care parea destul de uimit si confuz. Ma privi si cred ca aratam cam rau. Imi venea sa-i smulg parul din cap aleia .

Academia VampirilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum