Träningen börjar del 1

606 35 0
                                    

Jag stirrar in i spegeln. Tjejen jag ser... Trött, sliten, blek.... Nå, det är jag. Jag ser in i hennes ögon, klara, skogsgröna med en tunn ljus grå rand runt... När jag tittar noggrant är faktist inte mina pupiller svarta... De är mörkt, mörkt gråa. Jag har aldrig tänkt på det förut, men nu är det uppenbart...

'Lilla vännen tänk inte så mycket på det. Det spelar ingen roll vad du har här uppe,' hon buffar på mitt huvud med nosen 'utan vad du har här inne.' Hon buffar mig på bröstkorgen. Ena stunden busar hon runt och driver alla i sin närhet till vansinne och andra stunden är hon lugn och vis. Det är min drake det, bästa vän och rådgivare.

'Du har rätt. Snart börjar träningen.' Med Ilsa....

'Oroa dig inte lillen, hon lär sig att gilla oss. Vem gör inte det!' Jag skrattar åt henne och Orinta tittar frågande på mig med huvudet på sne. Jag skakar avvärjande på huvudet medan jag skrattar.

'Taria...' Orintas lite oroliga röst får mig att stanna upp. Nu är det min tur att se frågande ut. ' träningen.' Oh skit! Träningen börjar typ...Nu!! Jag tar några snabba steg mot Orinta och hoppar smidigt upp på henne. Och hon tar sats och faller ner mot marken. I sista stunden spänner hon ut vingarna och vinden tar tag o svingar upp oss igen.

--------------------

Förlåt men jag tror att jag tar en paus med Orinta ett tag. Bara för att det går så segt och samla inspiration...
Vet att många gillar den men ja..... Skriver när jag har lust och inspiration....
Förlåt....
Love ya xoxo Ida

Orinta (bok 1 Drakryttare)Where stories live. Discover now