БЛАГОДАРНОСТИ!

1.1K 48 5
                                    

Така...наистина не знам откъде да започна. Не защото нямам какво да кажа, а защото имам много. ПРЕКАЛЕНО МНОГО! 

Започнах първата книга (за Хейли) съвсем импулсивно. Измислих първата глава в часа по физическо, седейки на пейката. Веднага след това като се прибрах, реших да я публикувам тук. Нямах никаква идея как ще се развият действията, нито пък имах някакви големи очаквания. Но ето, че по някаква странна причина, вие я харесахте и започнахте да я следите! 

Точно затова знаех, че трябва да направя втора книга (за Селена). Признавам си, че нея я пишех с големи прекъсвания, защото нещата не се развиваха така както исках, главно защото наистина бях под напрежение. Училището ме притискаше, винаги имах нещо за учене, а вечер се прибирах уморена и нямах сили да пиша. Затова реших да си взема почивка и наскоро пак се завърнах с нови сили и успях да я завърша успешно.

И така, завършвам двете си истории с 103К четения! Това си е лудост, но тази лудост ме прави повече от щастлива!

Искам да благодаря на ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС за всичките мили и окуражителни думи, които получавах като коментари или съобщения! Подкрепата, която ми оказахте, е невероятна и не бих могла да бъда по-благодарна! Да, имаше моменти, в които ви разочаровах (съжалявам, за което), но всеки писател си има трудни моменти, в които не може да напише и едно смислено изречение. 

Надявам се, че и двете истории са ви харесали и са ви накарали да се вълнувате! Тези две години, в които се занимавах с тях, бяха страхотни за мен! 

Сигурно звуча така, сякаш се сбогувам с вас, но не е вярно! След като завърша останалите си две истории, ще започна работа по една съвсем нова книга. Ще ви съобщя, когато я пусна.

МНОГО ВИ ОБИЧАМ И БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО!! :* <33333

Дневникът на една тийнейджъркаWhere stories live. Discover now