I'm scared

5K 226 6
                                    

Heeeyy 

Ik heb vandaag nog een dagje vrij en dan school. Waarom haalt maakt iedereen zich zo druk om hoe hun schoolspullen er uit zien. Ik heb een konijnen etui gehaald en hellokitty naamstickers omdat het cheap was YOLO.

Het nieuwe hoofdstuk;

Luke POV;

Mijn hoofd bonste hard en mijn linker oog kon ik bijna niet open doen en mijn been zat in het verband. Het was een harde strijd maar dat was het waard, ik had gewonnen en John had zijn verdiende loon gekregen. John was er zelfs erger aan toe dan ik, tevreden keek ik naar het pak geld dat op de tafel lag. Jai ging op de bank naast mij zitten "Wordt het niet eens tijd dat je stopt?" Vroeg hij bezorgd. Ik lag wel vaker bont en blauw op de bank maar vandaag was erger dan normaal. Dat Jai bezorgd was begreep ik, als ik èèn van hen elke week bont en blauw zou zien zou ik dat ook zijn. Maar dit was ik nou eenmaal gewend, met het geld kon ik mijn moeder helpen en leuke dingen voor mezelf halen. "Waarom zou ik?" Antwoordde ik terwijl ik een poging deed om recht op te zitten maar dat uiteindelijk niet deed omdat het teveel pijn deed. "Heb je jezelf wel eens gezien? Je maakt jezelf kapot" Zei Jai, zijn stem klonk harder en een tikkeltje boos. Een zucht verliet mijn lippen, hij had een punt maar stoppen kon ik niet. "En Olivia dan? Je doet haar alleen maar pijn als ze je altijd zo ziet" Zei Jai, zou ik haar echt pijn doen als ze me zo zag? "Ik ben gewend aan de pijn en Olivia weet dat ook dus bemoei je niet mijn mijn zaken" Zei ik fel. Jai haalde zijn schouders op "Ik probeer je alleen maar te helpen" Zuchtte hij terwijl hij de woonkamer uit liep. Ik zette een joint tussen mijn lippen en stak het aan, af en toe rookte ik een Joint omdat het de pijn verlichtte en ik er kalm van werd. Een flinke hijs nam ik en blies de rook in cirkels uit, ik nam nog een paar hijsen. Dit voelde goed, ik was helemaal ontspannen en ik voelde weinig van de pijn. De joint drukte ik uit waarna ik mijn ogen sloot.

Een harde klap hoorde ik, mijn ogen schoten open. Papieren en boeken lagen verspreid over de vloer. Olivia zag ik met een geschrokken gezicht kijken, ze had vast niet verwacht dat ik er zo uit zou zien. Ze leek wel versteend, een lege blik had ze in haar ogen. "Olivia zo erg is het niet" probeerde ik haar gerust te stellen, achte haar stond Jai die met een 'Ik zei het toch' blik keek. Jai liep de woonkamer uit, ondertussen pakte Olivia de blaadjes en boeken van de grond op en zette ze op tafel. Geen enkel moment maakte Olivia oogcontact, ik ging recht op zitten. Ik kreunde onhoorbaar van de pijn, Olivia kwam naast me zitten en staarde naar de tafel "Ha-had je een gevecht?" Vroeg ze stotterend. "Ja gisteren" Antwoordde ik, "Met Jeremy en ik heb nog gewonnen ook, dit komt er van als er iemand aan.jou komt" Zei ik er achteraan. Olivia haalde een hand door haar prachtige haren heen, aan haar lichaams houding te zien was er iets aan de hand. "Wat is er?" Vroeg ik terwijl ik over haar rug wreef, ze draaide zich om en pakte me vast. Ze verstopte haar gezicht in mijn nek "Ik haat het om je zo te zien" Antwoordde ze, Jai had gelijk. Ik sloeg mijn armen om haar heen en drukte een kusje in haar haren "Het lijkt erger dan dat het is" Zei ik. Ik tilde Olivia haar kin op "Olivia je hoeft je geen zorgen te maken over mij, ik ben hier aan gewend" zei ik glimlachend, een traan rolde over Olivia haar wang heen "Maar ik niet" Zei ze snikkend. Weg was haar mooie glimlach, weg was de stralende blik in haar ogen en weg was haar goede humeur. Als Olivia zich slecht voelde dan voelde ik me automatisch ook slecht, ik weet niet hoe het kon maar het gebeurde alleen bij haar. "Wat bedoel je met ik niet?" Vroeg ik, ze haalde diep adem. "Ik weet het van Zac, ik weet niet hoe ik mezelf moet verdedigen" Antwoordde ze. Wie had haar verteld over Zac? De reden waarom ik het haar niet vertelde was dat ze anders bang zou worden terwijl dat niet hoefde want bij mij was ze veilig. "Zac zal jou nooit wat aan doen, ik zal je beschermen" glimlachte ik. "Maar wat als je niet in mijn buurt bent?" Vroeg ze, dat was een goeie vraag. Als ik bij haar in de buurt werd gezien had ik een probleem maar als ik dat niet was had Olivia een probleem. "Dat lossen we wel op" Antwoordde ik, Olivia knuffelde stevig "Ik ben bang Luke" fluisterde ze.

Mistery boss POV:

Tevreden keek ik naar de kooivechters, ik werd op mijn schouder getikt. Ik draaide me om en zag Jason "Olivia is bij hem" Zei hij, met een verbaasd gezicht keek ik hem aan. Luke wist dat hij niet in haar buurt mocht komen, ik dacht dat hij slim zou zijn en uit haar buurt bleef. "Wat doet ze daar?" Vroeg ik, "Ze helpt hem met wiskunde maar ik geloof daar geen bal van" Antwoordde hij. Luke en leren daar geloofde ik ook niks van. "Ga er heen" Beveelde ik Jason, binnen een paar seconden was hij weg.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Wat gaat Jason doen?

Bedankt voor het lezen xoxo

P.s omdat school begonnen is komt er niet elke dag een nieuw hoofdstuk.

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu