Stars

7.2K 271 10
                                    

Wauw ik ben zo happy het verhaal is meer dan 200x gelezen en daarom komt er binnen kort wat leuks aan :)

Hoofdstuk 8;

Olivia Pov:

Met moeite klom ik uit mijn raam en klom ik via de regenpijp naar beneden. Als mijn ouders er achter kwamen dat ik nu naar hem ging was ik echt de klos. Ze hebben namelijk een hekel aan jongens zoals hem maarja ik ben nou eenmaal eigenwijs. Het begon al langzaam te schemeren, ik liep naar Luke toe die tegen zijn motor aan leunde en mijn bewegingen volgde. "Wat wil je?" Vroeg ik waarop hij antwoorde "Ook hallo" ondertussen stak hij een sigaret aan die hij in zijn mond stopte. "Wij gaan een ritje maken" Grijnsde hij. Met een vies gezicht keek ik naar zijn sigaret "Ik snap niet jij daar lekker aan vindt" Zei ik terwijl ik de rook uit mijn gezicht weg blies, Luke grinnikte even en drukte zijn sigaret uit waarna hij op zijn motor stapte. Hij gooide een helm naar me "Lets go". Ik ving de helm en zette het op mijn hoofd.

We reden door allerlei straten heen die ik totaal niet kende "Waar gaan we heen?" Vroeg ik maar Luke antwoordde niet. Ik vond dit een beetje eng worden "Luke waar gaan we heen?" Vroeg ik angstig, "We zijn er bijna rustig maar" Antwoorde hij. Uiteindelijk stopte we op een parkeer plaats "Waar zijn we?" Vroeg ik terwijl ik rond keek, "We zijn er bijna Adams" Zei hij glimlachend en plaatste zijn handen voor mijn ogen. "Wat doe je" Giechelde ik en probeerde zijn handen van mijn ogen af te halen "Vertrouw me en sluit je ogen" Zei hij. Vertrouwen? Bella haar stem spookt weer door mijn hoofd heen "vertrouw hem alsjeblieft niet".

Luke bracht me naar een plek waar ik de zee kon horen, hij haalde zijn handen voor mijn ogen weg "Doe je ogen maar open" Hoorde ik hem zeggen, ik had me al voorbereid op het ergste. Voorzichtig opende ik mijn ogen, ik had nooit maar dan ook nooit verwacht dat hij me naar een plek als deze zou brengen. "Wauw" Zei ik met open mond, het uitzicht was geweldig. We stonden op een rots waarop je uitkeek naar de zee, het maanlicht glinsterde prachtig op het water. "Vind je het mooi?" Hoorde ik Luke vragen, "Ja, het is prachtig hier" Antwoordde ik glimlachend. Nog steeds begreep ik niet waarom Bella zei dat ik hem niet moest vertrouwen. Luke ging op de grond zitten en staarde naar de zee, ik nam plaats naast hem en keek ook naar de zee. "Hoe heb je deze plek gevonden?" Vroeg ik uit het niets, Luke draaide zijn gezicht mijn kant op en zijn lichtbruine ogen keken me aan "Uit verveling reed ik rond en toen vond ik deze plek" Antwoordde hij. "Met wie zit je hier meestal dan" Vroeg ik uit nieuwsgierigheid terwijl ik een hand door mijn haar heen haalde. "Met niemand, dit is zeg maar mijn geheime plek niemand weet hier van af behalve ik en jij" Antwoordde hij, waarna hij op de grond ging liggen en zijn hoofd ondersteunde met zijn handen. Niemand kende dus deze plek behalve hij en ik? "Als dit je geheime plek is waarom laat je het dan aan mij zien?", Luke keek me weer grijnzend aan "Wat stel je toch veel vragen Adams".

"Maar het antwoord op je vraag is, omdat ik zeker weet dat jij deze plek geheim houdt en er geen misbruik van maakt" Zei Luke met een warme glimlach. Deze mooie glimlach stond hem perfect, het was een keer geen grijns of een kleine glimlach maar een echte glimlach waarbij je zelfs zijn kuiltjes in zijn wangen kon zien. Ik schudde mijn gedachten van me af, ik glimlachte naar hem en keek omhoog. Schitterende sterren sierden de donker blauwe hemel. Ik hoorde Luke op zijn buik kloppen, ik keerde mijn hoofd zijn richting op "Ga maar met je hoofd op mijn buik liggen dan wordt je haar niet vies" knipoogde hij. Even twijfelde ik of ik dat wel moest doen, hij hoefde niet te denken dat ik iets met hem wou maar toch besloot ik om het te doen. Zachtjes legde ik mijn hoofd op zijn buik neer en voelde zijn buikspieren, een kleine grijns sierde mijn lippen. Ik begon hem steeds meer te vertrouwen maar eigenlijk moest ik dat niet doen. Ik staarde weer naar de hemel vol sterren en genoot van het uitzicht.

Nadat we een lange tijd naar de sterren hadden gekeken schoot ik omhoog "Shit hoelaat is het?". Ik haalde mijn mobiel uit mijn zak en keek naar de tijd 00:13. "Shit ik moet naar huis", ik sprong omhoog en keek naar Luke "Awh Adams is bang voor problemen" Zei hij grijnzend. Hij kroop omhoog en kneep speels in mijn wang "Laat ik prinses maar naar huis brengen". Ik grinnikte zachtjes, samen liepen we weer naar zijn motor waar hij me weer een helm gaf. Ik klom achterop en pakte zijn middel weer vast, bij Luke achterop zitten werd voor mij steeds gewoner. Ik heb zelfs al een houding voor het achterop zitten, ik houd mijn armen strak om zijn middel en met mijn hoofd leun ik lichtjes tegen zijn rug.

Toen we bij mijn huis aankwamen stapte ik af en gaf Luke weer zijn helm terug. "Ik vond het leuk met je" Glimlachte Luke, het viel me op dat hij deze avond steeds meer glimlachte dan grijnsde. "Ik vond het ook leuk met jou" Glimlachte ik terug, het verbaasde me dat ik een leuke avond had met Luke. Luke streelde met zijn duim over mijn wang heen waardoor mijn wangen rood kleurden, maar gelukkig was het donker. "Later Adams" Zei hij en verdween. Snel klom ik weer via de regenpijp mijn kamer in, snel trok ik mijn pyjama aan en liep naar de badkamer waar ik mijn make-up er af haalde.

Toen ik mijn kamer weer binnen liep stond Josh daar met zijn armen over elkaar "Wat doe je hi-" vroeg ik maar ik werd direct onderbroken door hem "Waar was jij en waarom ga je om met Luke?" Vroeg hij met een zware stem. "Uhm.." Stamelde ik, "Ik wil niet dat je met een jongen als hem omgaat hij zorgt alleen maar voor problemen en als ik jou nog èèn keer bij hem in de buurt zie dan..."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wat zou Josh gaan doen??

Zoals jullie hebben gezien heb iets meer geschreven dan normaal omdat ik zo blij ben!

xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu