Weird

7.6K 297 9
                                    

Whoeee dit is alweer hoofdstuk 3! Party time!

Olivia Pov:

"Okay Olivia laat niet zien dat je bang bent" Zei ik in mezelf. Luke bleef me aankijken maar zei niets "W-wat?" Zei ik stotterend. Even ademde ik in en uit via mijn neus en snoof zijn geur op, het was precies de geur die ik kon verwachten een mix van; 'Sigaretten rook, motorolie en een beetje parfum', het was logisch dat hij niet naar een engel zou ruiken kijk naar hem. "Kun jij niet vijf minuten stil zijn?" Zei Luke. Okè deze vraag had ik dus echt niet zien aankomen.

"Nee, ik ga niet stil zijn omdat jij dat wil" Antwoordde terug. Goedzo Olivia gewoon van je afbijten. Hij greep mijn middel en trok me naar hem toe, nu stonden onze lippen millimeters van elkaar af. Luke zijn ogen gleden over mijn gezicht en eindigde bij mijn lippen waar hij even naar keek. "Als ik jou was zou ik niet zo'n grote mond hebben of anders.." Zei hij met een mysterieuze glimlach, "Anders wat? Ga je me anders in elkaar slaan? Nou daar wordt ik bang van" Antwoordde ik brutaal.

Luke trok een wenkbrauw op "Hey niet zo brutaal" Zei hij grijnzend waarna hij en pluk haar achter mijn oor deed. "Je wil niet weten wat er gebeurd als ik boos ben" Fluisterde hij in mijn oor. Even rilde ik toen Luke in mijn oor begon te fluisteren, zijn poging om me bang te maken was aardig gelukt maar dat liet ik hem mooi niet merken. Luke liet me los waarna hij terug naar zijn plek ging, ik volgde zijn bewegingen en ging ook maar zitten. Nadat we een paar minuten stil voor ons uit zaten te staren hoorde we dat er aan het slot geprutst werd. De deur vloog open en daar stond Luke zijn tweeling broer die met een grote glimlach naar binnen liep "Lekker aan het nablijven broer". Hij wandelde naar Luke en haalde zijn haar door de war. Hoe kreeg hij die deur open zonder sleutel? Misschien heeft dit te maken met hun schorsing. "Blijf van mijn haar af" Zei Luke chagarijnig en duwde zijn broer aan de kant. Ik kon het niet laten om zachtjes er om te lachen Luke leek net een meisje. Zijn broer draaide zich om en liep naar me toe . "En wie hebben we hier?" Zei hij grijnzend waarna hij mijn hand pakte en het een kusje gaf "Jai, Jai Brooks". "Olivia, Olivia Adams" Deed ik hem na, "Een mooie naam voor een mooi meisje" knipoogde hij. Ik keek blozend weg, tja elk meisje zou blozen als ze mooi werd genoemt. Jai sprong op mijn tafel en ging er op zitten,  hij kwam steeds dichterbij. "Zin om Luke te irriteren?" Fluisterde hij waarop ik knikte, ik mocht die Jai wel hij was een stuk vriendelijker. "Doe maar mee" Fluisterde hij grijnzend. Ik wou wel zien hoe Luke ging reageren, even keek ik naar hem. Hij hield ons nog geen seconde uit het oog. Jai trok me van mijn stoel en zette me bij hem op schoot "Wist jij dat je prachtige ogen hebt" Glimlachte hij. Okè Luke vindt het irritant als mensen staan te flirten? Hmm raar. "Stop, je maakt me verlegen" Giechelde ik flirterig en streek over Jai zijn arm. Vanuit mijn ooghoeken zag ik Luke nog steeds naar ons kijken terwijl hij zijn vuisten balde. Zonder wat te zeggen trok hij me van Jai af en zijn broer tegen de muur drukte." Hey kun je niet normaal doen ofzo?" Riep ik maar hij negeerde me.

Luke fluisterde iets naar Jai waarna Jai direct verdween zonder iets te zeggen. "Waar gaat Jai heen" Vroeg ik maar kreeg geen antwoord, nu werd ik echt chagarijnig "Zag je niet dat we maar wat zaten de dollen? Wat is jou probleem" Riep ik boos. Luke zei niks maar bleef me aankijken, ik liep naar hem toe en ging recht voor hem staan maar voordat ik iets kon zeggen kwam meneer Stone binnen gelopen "Jullie kunnen gaan". Luke keek even zijn kant op en richtte zijn ogen toen weer op mij "Morgen Skips huis acht uur" Zei hij waarna hij weg liep. Verbaasd keek ik hem na, wie is Skip? Toen Luke het lokaal net uit liep stormde Bella naar binnen. "Oh my god dit is de beste dag van mijn leven" Riep ze vrolijk, "Nou vertel me eens waarom" Zei ik lachend. Bella pakte mijn schouders vast "Ik ben uitgenodigd op Skip zijn feest en hij wil me beter leren kennen" Riep ze blij "Wie is Skip?" Vroeg ik "Dat is Daniel ze noemen hem Skip". Luke nodigde me dus uit op Daniels feest? En de grote vraag is, waarom? "Olivia? Hallo ben je er nog?" Vroeg Bella lachend terwijl ze voor mijn gezicht zwaaide. "Huh? Ja ik ben er hoor" Zei ik en knipperde even met mijn ogen. "Dus ga je mee morgen?" Vroeg Bella waarna ze me smekend aan keek.

Zou ik gaan?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Moet Olivia naar dat feest gaan??

xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu