I want the truth

5K 232 7
                                    

Heey peeps,
Agjvfufgh whaaa ik had de helft van dit hoofdstuk af en toen verdween het pffff.

Ik heb This is us gezien en het was een super leuke film echt een aanrader. Wij hadden de hele zaal voor ons zelf en ik zong (met mijn fantastische stem) mee maar ik kwam er later achter dat iemand dus in een hok achter je zit.. en die heeft me zien koprollen door de zaal. Ze gaat ons vast nooit vergeten denk ik.

Oja mijn boek 'My Angel' is sinds kort uit en vanaf 1 oktober komen de eerste hoofdstukken online. En voor de directioners onder ons is het vast super leuk want Niall is èèn van de hoofdpersonen. Maar voor de non-directioners is het net zo'n verhaal als deze dus maak je geen zorgen het is gewoon een verhaal met Niall als èèn van de hoofdpersonen

lang voorstuk dus laat ik maar beginnen.

Luke POV;

Eindelijk was Olivia weg bij Zac, ze hoefde zich geen zorgen meer te maken over hem want hij was toch dood. Maar om èèn ding maakte ik me zorgen, Olivia was bij Josh en hij ging haar vast de waarheid vertellen over mij. Als ze achter de waarheid kwam dan zou ze precies doen want haar broer zei en uit mijn buurt blijven, ik moest de eerste zijn die haar de waarheid zou gaan vertellen. Ze wist al een deel nu nog de rest van het verhaal.

Ik moest Olivia bellen maar hoe? Ze had geen mobiel meer en haar huisnummer wist ik niet. Luid gegiechel hoorde ik beneden, haar vriendinnen waren hier. Zij zouden haar huisnummer vast hebben, snel liep ik de trap af en liep de woonkamer in waar ik Jai en Melody op de bank zag rommelen "Jai" Hoorde ik Melody giechelen terwijl Jai haar nek kuste. Awkward, had die meid geen vriendje? Ach daar moet ik me niet mee bemoeien, ik sloop de woonkamer weer uit. De stem van Skip hoorde ik in de keuken, daar was Bella vast ook. Ik liep de keuken en zag Skip druk kletsen met Bella terwijl hij broodjes smeerde. "Bella?", Bella keek me glimlachend aan "Kan ik je helpen?". "Ja, weet jij Olivia haar huisnummer?" Antwoordde ik, Bella knikte en begon direct te graaien in haar handtas. Ze viste er een mobieltje uit, ze toetste wat cijfers in en duwde het mobieltje in mijn handen "Bel maar met mijn mobiel dan geeft Josh direct de telefoon aan Olivia" Zei ze. Ik bedankte Bella en liep naar boven, ik drukte op het nummer waar 'Olivia's huis' stond. "Hey Bella" Hoorde ik Olivia met een blije stem zeggen, "Dit is Bella niet maar Luke" Zei ik. Op de achtergrond hoorde ik haar tegen iemand praten en een paar seconden later hoorde ik een deur dicht gaan, ze had vast iemand uit haar kamer gestuurd. "Luke je hebt me heel wat uit te leggen" Zei ze met een serieuze stem, ik zuchtte. Ze wist het schijnbaar dus al, "Ik wil je graag alles uitleggen maar ik wil dat niet doen via de telefoon" Zei ik. "Okè maar wat wil je dan gaan doen?" Vroeg ze waarop ik antwoordde "Kom om acht uur naar de plek waar ik je normaal afzet". "Is goed tot zo" Zei ze waarna we ophingen. Vanavond ging het gebeuren, ze dacht dat ze de echte Luke al kende maar dat ging veranderen.

Olivia POV;

Luke had dus veel dingen voor me achter gehouden, ik dacht dat hij me alles verteld had maar dat had hij niet. Ik was zijn vriendin, dan denk je dat hij eerlijk tegen je ging zijn. Ik was benieuwd naar wat hij te vertellen had, ook dacht ik aan wat Zac zei misschien had het daar mee te maken. Ik ritste mijn zwarte vest dicht, de trap liep ik af. "Waar ga jij heen?" Hoorde ik Josh meteen vragen, ik zuchtte hoorbaar "Ik ga gewoon naar Bella hoor maak je geen zorgen" Loog ik. Liegen tegen mijn eigen broer was slecht maar waar hij allemaal over gelogen had was veel erger. "Okè dan, veel plezier" Glimlachte Josh, ik liep de deur uit. Het was aan het schemeren, de straat liep ik uit. Ik zag Luke al staan met zijn motor, hij droeg zijn zwarte leren jasje weer. Zonder wat te zeggen sprong ik bij hem achterop en sloeg mijn armen om zijn middel heen en liet mijn hoofd op zijn rug rusten. Al snel kwamen we aan bij het huis, ik wist nog toen we hier voor het eerst kwamen. We liepen het huis in, ik plofte op de bank neer, "Wil je wat drinken?" Vroeg hij waarop ik mijn hoofd schudde. "Het enige wat ik wil is de waarheid" Zei ik, Luke haalde een hand door zijn haar heen en ging naast me zitten. Hij zuchtte "Okè, je kent maar een klein deel van mijn leven maar een groot deel heb ik achter gehouden". "Ik heb eerst voor Zac gewerkt", "Wat voor werk?" Vroeg Ik. "Je moet niet bang worden" Waarschuwde hij me, ik keek hem met een rare blik aan en knikte. "Ik was een huurmoordenaar, je kunt wel zeggen een moordmachine" Zuchtte hij, mijn ogen werden groot. "Jij hebt meer mensen vermoord?" Vroeg ik met een trillende stem, ik knikte "Maar wees alsjeblieft niet bang ik zou jou nooit wat aan doen". Ik schoof wat van hem weg, een huurmoordenaar was hij geweest. Hij heeft onschuldige mensen gewoon met opzet vermoord voor geld, dat is het meest harteloze werk dat er is. Luke schoof dichter bij "Olivia denk niet dat ik het werk puur voor geld deed, als ik het niet deed dan deden ze mijn familie pijn", ik sloeg mijn armen over elkaar "Maar waarom wouden ze jou dan?" Vroeg ik. "Omdat Zac verliefd op me was, maar ik natuurlijk niet op hem" Antwoordde hij, het was best raar dat Zac gay was zoiets zou je nooit verwachten. Ik knikte "Hoe ben je daar weggekomen dan?", Luke antwoordde "Ik zei dat ik het zat was en ben met mijn familie naar Melbourne gevlucht maar Zac heeft me dus gevonden". Ik begon het verhaal steeds meer te begrijpen "Maar wat heeft Jason hiermee te maken en waar is hij?".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Waar is Jason? Zouden Luke en Olivia bij elkaar blijven na dit nieuws?

Bedankt voor het lezen xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu