Opgesloten

8.7K 318 11
                                    

Heey hier is hoofdstuk twee van mijn verhaal 'The badboy' veel lees plezier!

Olivia Pov:

"Waarom is hij geen lieverdje d-" Zei ik tot dat ik onderbroken werd door onze wiskunde leraar 'Meneer Stone'. "Klas sla jullie boeken maar open en maak de eerste twintig opdrachten, als je het niet af hebt is het huiswerk" Glimlachte hij breed. Leraren.. waarom moesten ze nou direct huiswerk geven na de vakantie? Ik pakte mijn boeken en begon wat opdrachten te maken. Vanuit mijn ooghoeken keek ik naar Luke die zijn boeken niet op tafel had liggen en met de jongen naast hem zat te praten."Luke en Daniel als ik jullie was zou ik maar eens aan het huiswerk beginnen" Hoorde ik meneer Stone zeggen. Met een brutale blik keek Luke meneer Stone aan en praatte weer verder met Daniel. Uit ervaring wist ik dat dit niet goed ging aflopen want meneer Stone had een kort lontje. Meneer Stone liep met een knal rood hoofd naar Luke en Daniel "Dat jij van je oude school bent geschopt betekent niet dat je hier niks hoeft te doen!" Schreeuwde hij boos. Luke verroer geen spier en bleef meneer Stone met de zelfde brutale blik aan kijken. Het hoofd van meneer Stone werd steeds roder waardoor ik mijn lach niet meer kon inhouden en in lachen uitbarste, als blikken konden doden was ik nu officieel dood "Oliva Adams jij mag na school je gezellig melden samen met meneer Brooks" Werd er naar mij geschreeuwd. "Wat? Waarom? Ik heb niks gedaan" Zei ik chagarijnig. Nou dit is een lekker begin van het schooljaar. "Nu aan het werk!" Schreeuwde meneer Stone. De klas was doodstil, je kon er haast een spelt horen vallen. "Auw" Hoorde ik Bella zeggen die papiertje tegen haar hoofd geslingerd kreeg door Daniel. "Bella en Daniel jullie kunnen na school ook gezellig komen" Glimlachte meneer Stone, Bella mompelde boos iets en sloeg haar armen over elkaar.

* Èèn uur later*

Eindelijk was het pauze, met mijn dienblad vol eten liep ik naar de tafel waar mijn vrienden zaten en besloot om naast Steve te zitten. "Hello mevrouw Adams" Zei hij vrolijk terwijl hij me een korte knuffel gaf "Hey" glimlachte ik en knuffelde hem terug, waarna ik begon te eten. Opeens voelde het alsof iemand naar me staren was, soms kun je gewoon aanvoelen dat er iemand naar je aan het kijken is. Ik keek de kantine rond en keek recht in de ogen van Luke die me aan keek waarna hij snel weg keek. Zat hij nou echt naar mij te kijken? Even bleef ik zijn kant op kijken en zag hoe zij tweeling broer door èèn van de football spelers Jeremy werd op getild aan zijn kraag. De hele kantine keek hun kant op "Geef me je lunch geld!" Schreeuwde Jeremy naar hem. In èèn keer sprong Luke uit zijn stoel en keek Jeremy met een dodelijke blik aan "Ik geef je drie seconden om hem los te laten" Zei hij terwijl hij zag hoe Jerermy hem verbaasd aan keek en begon te lachen. Uit het niets kwam er iemand naar Jeremy toe gerent en fluisterde iets in zijn oor. Zijn ogen werden groot en je kon de angst in zijn ogen zien. Snel liet hij Luke zijn broer los "Het spijt me gozer ik zal jullie niks meer flikken" Stotterde hij en liep snel weg. Ik trok een wenkbrauw op. Wat zeiden ze tegen Jeremy waardoor hij zo bang werd voor Luke?

De eerste dag school zat er eindelijk op, maarja ik moest natuurlijk weer nablijven. Samen met Bella liep ik naar meneer Stone zijn lokaal en ondertussen zat Bella te praten over Luke zijn vriend Daniel die ze helemaal geweldig vond. "Ja ja Bella ik weet nu wel dat je hem leuk vindt" Grinnikte ik terwijl we het lokaal binnen liepen. Meneer Stone stond bij zijn bureau "Hallo dames, we wachten even op de andere nablijvers en dan kunnen jullie gezellig genieten van twee uur nablijven" Glimlachte hij. Had die man geen leven ofzo? De enige lol in zijn leven is vast mensen laten nablijven. Een paar minuten later kwamen Daniel en Luke het lokaal binnen gelopen. Wij vieren waren dus de enige nablijvers wat me verbaasde normaal gesproken waren er meer. "Bella en Daniel jullie gaan in het lokaal hier naast zitten" Zei meneer Stone. Wat? Moet ik hier nou zitten met Luke? Ik zag hoe Bella met een brede glimlach achter meneer Stone aan liep samen met Daniel. Bella was natuurlijk blij die mocht lekker bij haar crush zitten en ik? Ik moet hier met Luke zitten. Bella's woorden herhaalden zich in mijn hoofd 'Hij is geen lieverdje'. Die jongen maakte me bang maar ook weer niet, het maakte hem mysterieus en dat vond ik best interessant. Meneer Stone draaide de deur op slot "Serieus? ga je ons nou opsluiten?" Zei ik verbaasd. Luke liep rustig naar een tafel en ging zitten. Ik leunde tegen de muur en volgde Luke zijn bewegingen. "Snap jij dit?" Zei ik tegen hem en kreeg geen antwoord terug "Hallo kan je niet praten ofzo" zei ik terwijl ik naar hem zwaaide. Hij keek op en keek daarna weer weg "Can you speak English?" Vroeg ik en zag een kleine grijns op zijn lippen. "Nou gezellig ben jij zeg" Zei ik sarcastisch terwijl ik zacht een liedje begon te fluiten om hem te irriteren. Na enkele seconden stond Luke op en liep naar me toe, hij plaatste zijn handen zo tegen de muur zodat ik niet weg kon lopen. Onze gezichten stonden slechts maar een centimeter uit elkaar, hij keek recht in mijn ogen en keek daarna weg. Hij ademde in en uit waarna hij me weer aan keek. Ik kon zijn hart horen kloppen of was het nou de mijne?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oeeh wat wil Luke gaan doen? 

een reactie en vote helpt je om er achter te komen ;)

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu