My girl

5.2K 230 19
                                    

Hello peoplee,

Dit is zo raar, ik begon met een boek met 20 lezers (Wat ik nog steeds bijzonder vind) en nu al meer dan 16000 dat is echt fantastisch. Ik vind het zo jammer dat we bijna alweer bij het einde van het boek zijn

:( maar ik verzeker jullie 1 ding niemand zal een einde als dit gaan verwachten. Misschien ga ik ooit nog een badboy achtig boek maken want dat is echt leuk om te maken. Maar als dit boek uit is kun je hop naar mijn andere boek. Nog steeds vraag ik me èèn ding af; Waarom sta ik zo slecht voor nederlands?? Je zou verwachten dat ik voor nederlands een acht zou staan ofzo omdat ik boeken schrijf.

Een nieuw hoofdstuk

Luke POV;

"Ik zal er voor zorgen dat Josh je niks zal aan doen" Zie Olivia, het maakte niet uit wat ze deed Josh is en blijft woedend op me. Ik heb zijn regels geschonden, het waardevolste uit zijn leven heb ik aangeraakt en ben er ook nog verliefd op geworden. Hij zal mij nooit gaan accepteren, maar het was het allemaal waard. Ik heb eindelijk gevonden wat ik in mijn leven zocht, Olivia Adams. Wat moest ik zonder haar? Ze liet me voelen dat ik ook maar een jongen was terwijl iedereen me aanzag als badboy, ze wist van mijn verleden af maar hield nog steeds van me. Door haar was ik van plan om het goede pad te volgen en mijn leven te beteren. Èèn meisje heeft mijn leven compleet veranderd en voor haar zou ik altijd blijven vechten, want ik hou van Olivia. Zij was het eerste meisje die me liet voelen hoe het was om geliefd te zijn op een goede manier. Het was de tijd om te vragen of zij mijn meisje wou worden, ik moest haar laten weten dat ik haar niet wou laten gaan. De hele wereld mocht weten dat ik bij Olivia hoorde en zij bij mij. Nooit had ik verwacht dat ik zo over een meisje ging praten, eerst waren ze gewoon speeltjes voor mij maar nu niet meer.

"Dat is echt lief Olivia maar dit is iets wat ik zelf moet regelen" Glimlachte ik klein naar Olivia, ze knikte en begroef haar hoofd in mijn nek. Haar hart hoorde ik kloppen en de mijne hoorde ik er doorheen. "Beloof me dat je niets zal over komen" Zei Olivia, ik vond het lief dat ze zich zorgen maakte om mij. Ik pakte haar gezicht zachtjes vast en richte haar gezicht naar mij "Ik Luke Brooks beloof je dat mij niks over komt" Zei ik met een warme glimlach, mijn lippen drukte ik op die van haar waardoor het leek dat er electrische schokken door mijn lichaam gingen. Vol passie kustte ik haar onder het licht van de maan en het geluid van de zee terwijl we op de klif stonden. Langzaam haalde ik mijn lippen van de hare, "Wow" Zei ze verbaasd. "Olivia eigenlijk had ik dit veel eerder moeten doen daarom ga ik het nu doen" Vertelde ik, Olivia haar ogen werden groot "Je gaat me toch niet vragen om met me te trouwen?" Vroeg ze voorzichtig. Lachend schudde ik mijn hoofd en pakte haar handen vast, met mijn duim aaide ik over haar hand heen. Ik ademde diep in "Olivia Adams zou jij mijn meisje willen zijn?" Vroeg ik, een mega grote glimlach verscheen op Olivia haar gezicht "Ja dat wil ik!" Riep ze enthousiast. Een zachte kus drukte ik op haar lippen, thank god ze heeft ja gezegd. Een uur vloog zo voorbij als Olivia in mijn buurt was "Ik moet je maar eens naar huis brengen" Zei ik. Als Olivia te laat thuis kwam ging Josh zoeken en kwam hij bij mij uit, Olivia knikte maar bleef stil staan "Draag me" Zeurde ze. Even grinnikte ik waarna ik haar als een bruid optilde en mee droeg naar mijn motor, ze stapte achter op en pakte mijn middel vast "Ik zit bij mijn vriendje achter op de motor" Zei ze trots. Grijnzend gaf ik gas "Ik heb mijn vriendin achter op de motor".

"Doei vriendje" Grinnikte Olivia terwijl ze naar me zwaaide, "Doei vriendinnetje" Deed ik haar na. Ze draaide zich om en liep naar haar huis.

Olivia POV;

Na een lange tijd wachten had hij me eindelijk gevraagt om zijn meisje te zijn, natuurlijk zei ik ja ik hield van hem. Mijn dag kon niet meer stuk, ik opende de voordeur en liep naar binnen. "Olivia je straalt helemaal, heb je een leuke jongen ontmoet?" Vroeg mijn moeder glimlachend, echt wel weer wat voor mijn moeder om dat te vragen. Met een blos op mijn wangen schudde ik mijn hoofd, meteen liep ik naar boven en plofte op bed neer. Mijn vingers toetsten het nummer van Bella in "Hey Bella", "Hey Liv". "Luke heeft me gevraagd" Zei ik blij, Bella hoorde ik gillen en op de achtergrond hoorde ik Melody ook gillen. "Ik ben zo blij voor je, auw!" Zei Bella, Melody begon te praten "Ze bedoelt WIJ zijn heel blij voor je". Opeens stormde Josh mijn kamer binnen "Waar was jij?" Vroeg hij, ik trok een wenkbrauw op "Ik was bij bella dat weet je toch". Josh schudde zijn hoofd "Lieg niet Olivia, je was bij Luke he?" Vroeg hij, "Ik moet ophangen, tot later" Zei ik tegen Bella en Melody waarna ik ophing. "Waar bemoei jij je mee" Zei ik boos, Josh stond met zijn armen over elkaar heen geslagen naast mijn bed "Ik wil niet dat jij met die jongen om gaat, jij loopt alleen maar in gevaar bij hem in de buurt". "Je bent telaat Josh, ik hou van hem" Zei ik, Josh zijn ogen werden groot "Je houdt van hem? Olivia ben je helemaal gek geworden?"

**

Luke POV;

"Luke ik vind dit maar een dom idee" Zei Jai met zijn armen over elkaar heen geslagen, Beau stond naast hem en knikte instemmend "Hij heeft gelijk, stel je voor wat er kan er kan gebeuren". Ik slikte, ze hadden gelijk er kon wat gebeuren. "Straks raak je Olivia nog kwijt" Zei Skip, "Jullie moeten je geen zorgen maken het komt wel goed" Zei ik om hun gerust te stellen. Diep van binnen voelde ik dat er iets ging gebeuren maar wat wist ik niet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wat zou er gaan gebeuren?

Ik heb een trailertje gemaakt voor het einde van het boek, met wat hints over het einde.

Bedankt voor het lezen xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu