Luke's part

7.1K 275 18
                                    

Hello voor hoofdstuk 10 heb ik besloten om het verhaal vanuit Luke zijn oogpunt te doen dus enjoy!

Luke POV;

"Hey kun je niet uitkijken ofzo!" Riep er een meisje naar me toen ik op school aankwam. Ik zette mijn helm af en keek recht in de ogen van Olivia Adams. Ja ik wist wie ze was, maar de reden waarom ik dat wist was niet zo leuk. Haar donkerbruine ogen staarde me aan terwijl het zonlicht perfect op haar scheen. Een kleine grijns sierde mijn lippen waarna ik de school in liep.

Tijdens de les lette ik totaal niet op, ik had wel wat beters te doen dan school. Ik en Skip moesten zaken bespreken en dat waardeerde de leraar niet "Luke en Daniel als ik jullie was zou ik maar aan het huiswerk beginnen" Hoorde ik hem zeggen, maar ik negeerde de man en praatte rustig verder. Morgen avond hield Skip een feest waar veel mensen zouden komen dat ging leuk worden. Veel meisjes, drank en gezelligheid daar hield ik van.

Ik en Skip liepen naar het nablijf lokaal. School was afgelopen maar wij moesten nablijven maarja nablijven was ik gewend. Eenmaal in het lokaal aangekomen moest ik samen met Olivia in het lokaal blijven en Skip moest met Bella naar een ander lokaal. Mijn lichaam sleurde ik mee naar een tafel en ging zitten, ik voelde hoe Olivia mijn bewegingen volgde met haar ogen. "Snap jij dit?" Hoorde ik haar vragen. Nee Luke je gaat niet antwoorden als ze er achterkomen dat je met haar praat dan kan dit slecht aflopen. "Hallo kan je niet praten ofzo" Zei ze terwijl ze zwaaide, even keek ik op en keek weer naar mijn handen. "Can you speak English?" Zei ze, ik kon het niet laten en een kleine grijns verscheen op mijn lippen. "Nou gezellig ben jij zeg" Zei ze sarcastisch, ze leek precies op.. maar gelukkig is ze niet zo slecht. Olivia besloot om me te irriteren door te gaan fluiten. Door mijn korte lontje kon ik hier totaal niet tegen, ik ademde diep in en uit. Dit moet stoppen, ik stond op en liep naar haar toe ik plaatste mijn handen zo tegen de muur zodat ze niet weg kon. Ik keek haar diep in haar prachtige donker bruine ogen aan, ik kon daar wel uren naar kijken. Luke je gaat haar niet leuk vinden daar komen problemen van. Ik keek weg en ademde weer diep in en uit. Ik keerde mijn gezicht weer naar haar toe en ze zei stotterend "W-wat?". Ze was bang, ik kon het voelen. Als je mij was wist je hoe ik dat geleerd had. "Kun jij niet vijf minuten stil zijn?" Vroeg ik, "Nee, ik ga niet stil zijn omdat jij dat wil" Kaatste ze terug. "Als ik jou was zou ik niet zo'n grote mond hebben of anders.." Zei ik met een mysterieuze glimlach, "Anders wat?" "Ga je me anders in elkaar slaan? Nou daar wordt ik bang van" Antwoordde ze brutaal terug. Ik hield wel van een meisje met pit "Hey niet zo brutaal" Zei ik grijnzend waarna ik en pluk haar achter haar oor deed. "Je wil niet weten wat er gebeurd als ik boos ben" Fluisterde ik in haar oor. Eigenlijk zou ik haar niks aan doen, je kan me wel een watje noemen maar ik zou een meisje nooit wat aan doen. Ik liep weer terug naar mijn tafel en ging zitten. Olivia deed het zelfde als mij en ging ook zitten. Een paar minuten later hoorde ik iemand aan het slot van de deur prutsen. Jai kwam met een grote glimlach naar binnen en haalde mijn haar door de war, "Blijf van mijn haar af" Zei ik chagarijnig. Ik hoorde Olivia schattig grinniken en Jai keerde zich direct naar haar toe. Nee Jai ga nou niet flirten daar komen problemen van, maar die sukkel begon met haar te flirten. Opeens had ik een raar gevoel, was ik nou jaloers? Nee dat kon niet ik ben Luke Brooks.

Voordat ik het wist trok ik Olivia van Jai af en duwde Jai tegen de muur. Jai keek me geschrokken aan "Wat is er?" Vroeg hij. "Je weet toch dat zij de Olivia Adams is van je weet wel" Fluisterde ik, Jai zijn ogen werden groter en hij schudde zijn hoofd. Snel liep hij de klas uit zonder wat te zeggen. "Waar gaat Jai heen" Vroeg Olivia, ik hield mijn mond dicht en staarde naar haar. "Zag je niet dat we maar wat zaten de dollen? Wat is jou probleem" Riep ze boos. Ze was mooi als ze boos was, nee Luke je gaat niet voor haar vallen. Ze stapte op me af en ging recht voor me staan maar voordat ze iets kon zeggen werd ze onderbroken door meneer Stone "Jullie kunnen gaan". "Morgen skip's huis acht uur" Zei ik tegen Olivia en liep weg. Wat had ik gedaan?

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu