The mistery boss

4.9K 236 35
                                    

Hey girl hey!

Ik heb weer een wijze les voor jullie, drink nooit maar dan ook nooit Kon tiki. Dat is mega smerig en ik werd er mega duizelig van, wij waren in de discotheek en ik wou hakken (Niet dat ik van zulke muziek hou maar ik doe dan altijd gek) maar mijn benen kwamen gewoon niet meer omhoog. Dus drink dat niet :)

Aaaaah de grootste onthulling uit het boek omg omg ik ben zo enthousiast voor jullie, ik zit hier gewoon met een mega glimlach.

HIER KOMT HET 40E HOOFDSTUK!

The mistery boss Pov:

"Olivia ik wil je graag aan iemand voorstellen en je kent hem vast wel" Hoorde ik Luke zeggen, ik had gehoopt dat dit moment nooit ging komen maar ze moest er achter komen. De waarheid ging haar hele leven veranderen, ze zou het accepteren of ze zou me haten. Ik hoop niet op het laatste, zuchtend deed ik mijn muts af. Mijn hoofd ging omhoog, ik ging recht op staan en deed mijn zwarte zonnebril ag. Ik keek haar recht in haar ogen. Nog nooit had ik haar zo verbaasd zien kijken, haar mond stond gewoon wagen wijd open. "Ik ben het, ik ben Luke zijn baas" Zei ik, ik wou op haar af lopen maar ze deed een stap naar achter "Nee dat kan niet, dat kan gewoon niet" Zei ze. Ik knikte "Dat kan wel, ik Josh Adams jou grote broer zit achter een deel van dit gebeuren", ze kreeg een boze blik in haar ogen. "Jij hebt dus de hele tijd tegen mij lopen liegen, tegen je eigen zusje nog wel" Riep ze woedend. Luke probeerde haar te kalmeren "Luke bemoei je hier niet mee, het is jou schuld dat ze er zo achter moest komen" Zei ik terwijl ik hem van haar weg duwde. Ik pakte Olivia haar arm vast "Zeg hem maar alvast gedag want je gaat hem nooit meer terug zien", Olivia keek me boos aan "Ik kan zelf wel bepalen of ik hem wil zien" Bromde ze terwijl ze zich los probeerde te krijgen uit mijn grip. "Ze heeft gelijk Josh" Zei Luke, die jongen kon beter zijn mond houden anders konden er nare dingen gebeuren. Ik trok Olivia mee naar buiten, Luke kwam achter ons aan gerend "Ze wil niet met je mee maar met mij" Zei hij. Dat had hij niet moeten zeggen, "Ik wil naar Luke" Riep Olivia. Uit mijn achterzak haalde ik een pistool vandaan "Jij blijft uit haar buurt" Zei ik terwijl ik het pistool op hem gericht hield. Luke hield zijn armen omhoog "Rustig maar ik ga al".

Olivia POV;

Daar zat ik dan, met mijn armen over elkaar heen geslagen keek ik naar buiten. Nooit had ik verwacht dat mijn eigen broer slecht was, ik had een badboy vriendje en ook nog een badboy broer. Het enige wat ik nu nog wou was in Luke zijn armen liggen maar nee dat kon niet, waarom zou Josh niet willen dat Luke met me om ging? De auto stond stil voor mijn huis, Josh deed zijn gordel af en keek me aan "Je waagt het om tegen mam en pap te zeggen wat er is gebeurd". Ik rolde met mijn ogen "Alleen als ik Luke mag zien" Zei ik grijnzend, Josh grinnikte "Als je dat zegt dan zie je Luke ook niet want hij werkt voor mij". Hij had gelijk, wat ik ook deed uiteindelijk mocht ik niet bij Luke zijn. Chagrijnig stapte ik de auto uit en drukte op de bel, direct werd ik omhelst door mijn ouders "Hoe was het in Sydney?" Vroeg mijn moeder. Ik keek haar verward aan, Sydney? Josh greep mijn schouder vast "Laat haar maar eerst douchen, ze heeft een lange reis ander de rug gehad". Ik liep langs mijn ouders heen richting mijn kamer, ik liet me op bed vallen en keek naar mijn plafon. Josh liep mijn kamer binnen "Wat moet je?" Vroeg ik, hij kwam naast me op bed zitten. "Zijn er nog meer dingen waar over je hebt gelogen?", Josh schudde zijn hoofd "Ik heb maar over een paar kleine dingen gelogen, ik heb echt in het leger gezeten maar toen ben ik gestopt". Ik ging recht op zitten, hij heeft dus echt in het leger gezeten? "Waarom ben je gestopt?" Vroeg ik waarop Josh antwoordde "Er was geen werk meer dus ik ben mijn eigen bedrijf begonnen....".

*Flashback*

Josh POV;

We hadden gewonnen, de oorlog was eindelijk afgelopen. Maar er was èèn nadeel, ik had geen werk meer. Wat moest ik gaan doen? In een winkel werken was voor mij geen optie. Ik reed richting huis maar mijn blik bleef hangen op een pand, een groot 'te koop' bord stond voor het pand. Dat ging ik doen een eigen bedrijf beginnen. Ik wist dat er in Melbourne niet echt geweldige uitgaans gelegenheden waren dus waarom zou ik er dan geen èèn beginnen?

* 1 maand later *

Ik had al een tijdje een eigen club; 'The Line', het liep beter dan ik verwacht had. Mensen hadden het goed naar hun zin en de club werd steeds voller. Maar er miste iets, entertainment. Mijn club moest iets hebben dat geen èèn andere club had, iets wat ze nog nooit hadden gezien. De enige optie die ik had was om iets te nemen wat niet legaal was in Australië, ooit had ik een film gezien over kooivechten en dat leek me ideaal. Geen èèn club had het en het was leuk om naar te kijken. Nu moest ik alleen nog vechters, ik kende een aantal goede boxers uit het leger en die zouden het vast wel willen doen voor een goed loon.

Er waren al een paar kooigevechten geweest en het publiek vond het geweldig, mensen waren bereid om te gokken wie wr zou winnen en daar heb ik goed gebruik van gemaakt. Maar ik had nog èèn kooivechter nodig, iemand met een goed uiterlijk en die talent had. De eerste waar ik aan dacht was Luke Brooks, ik wist dat hij niet een goede achtergrond had. In het leger kwam ik er achter dat het een aardige knul was en hij een echt box talent was. Maar zijn praatjes over vrouwen was ik niet zo blij mee, hij hoefde niet zo om te gaan met vrouwen. Als hij dan maar ook èèn keer probeerde in de buurt te komen van mijn zusje Olivia dan kwam het niet goed..

* Einde Flashback*

"Luke zat bij jou in het leger? Waarom mag jij hem niet? Wat deed hij met vrouwen?" Ratelde ik achter elkaar.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja een paar van jullie hadden het goed Josh was de mistery boss.

Hadden jullie Josh als baas verwacht? En waarom heeft Luke Olivia niet over zijn verleden verteld?

Bedankt voor het lezen xoxo

p.s IK GA VMD NAAR DE 1D FILM YEAAAH. Eindelijk kan ik zo'n foto maken met niall hahaha

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu