Stay away from him.

6.7K 258 9
                                    

Hey hey we zijn alweer bij hoofdstuk 9.

Olivia Pov:

"Wat maakt het uit wat ik zou doen? Jij blijft gewoon uit zijn buurt!" Riep hij, ik kon de woede in zijn ogen zien. Hij mocht Luke om een reden niet anders werd hij niet zo boos maar wat die reden was wist ik niet.

De volgende dag kwam ik op school aan. De lessen waren nog niet begonnen dus ik ging in de kantine zitten. De kantine deuren vlogen open, ik keerde mijn hoofd naar de deur en zag Luke naar binnen lopen richting mij, net toen ik hoi wou zeggen vroeg hij "Olivia kun je even met me mee komen?" met een serieus gezicht. Toen ik hem Olivia hoorde zeggen wist ik dat er iets aan de hand was want tot nu toe heeft hij me alleen maar Adams genoemd. We liepen naar een muurtje achter de school, ik leunde tegen de muur en keek naar Luke "Wat is er?" Vroeg ik. Luke plaatste zijn hand naast mijn gezicht en leunde naar me toe. Hij had een emotieloze blik en zijn lichtbruine ogen keken mij aan "Je moet uit mijn buurt blijven" Zei hij. Uit verbazing trok ik mijn wenkbrauw op "Hoezo?", "Ik ben niet goed voor je" Antwoordde hij en liep weg. Ik keek hem verbaasd na, hij slecht voor mij? Gister hebben we naar de sterren gekeken daar is toch niks slechts aan? En hij doet net of we jaren met elkaar omgaan terwijl we maar twee keer iets hebben gedaan. Maarja hij wou niet dat ik met hem omging dus dat moetst ik ook niet gaan doen. Had Josh er iets mee te maken?

*Vier weken later*

Het was vrijdag avond samen met Bella en Melody ging ik naar 'Fusion' een discotheek in de stad. Nu was het eindelijk weekend en hoefde ik niet aan school te denken. Ik en Luke hebben elkaar geen èèn keer gesproken wat ik eerlijk gezegt best jammer vond. Maar ik heb wel iemand leren kennen Elyar een jongen uit mijn klas die echt heel grappig was. Of ik hem leuk vond? Dat wist ik nog niet daar ben ik echt niet makkelijk in.

We liepen naar de bar en gingen op een barkruk zitten, direct sloeg ik mijn benen over elkaar want ik wou niet dat mensen zomaar naar binnen konden kijken. Ik had een strak rood jurkje aan die net bovende knie eindigde waarbij ik zwarte pumps droeg, mijn haar had ik licht gekruld. Ik hield mijn drankje dit keer goed in de gaten want je weet maar nooit er kan altijd maar een gek zijn. Mijn ogen gleden door de discotheek overal waren er dansende mensen die plezier hadden.

Voordat ik het wist trokken Bella en Melody aan mijn armen "Kom dansen" Riepen ze enthousiast. Snel gooide ik mijn drankje achterover en liep de dansvloer op. Ik beweegde mee op het ritme van de muziek en deed af en toe wat gekke dance moves om Bella en Melody te irriteren want ze haatte het als ik de 'Sproeier' ofzo deed. Lachend dansten we en zoals gewoonlijk vond Melody haar vriendje Natt uit het niets. Gelukkig was Bella ook mee anders bleef ik alleen over maar niks te vroeg gezegd.

Daar kwam Skip aan die Bella omhelsde. Ik vond het leuk dat mijn vriendinnen vriendjes hadden maar nu was ik alleen. "Ik ga even een luchtje scheppen" Zei ik tegen Bella waarop ze antwoordde "Pas wel op he?", ik knikte en liep richting de uitgang. Tot mijn grote schrik zag ik daar de jongen staan die mij op het feestje drugs had gegeven. Mijn hart bonsde als een gek en ik liep snel de andere kant op. Nee nee nee hij mag me niet zien. Ik voelde iemand mijn arm vastpakken.

Shit...

"Hallo schoonheid" Hoorde ik zijn stem zeggen "Ik heb me de vorige keer niet kunnen voorstellen door je vriend maar ik ben John" Zei hij er grijnzend achteraan. Met alle kracht die ik had probeerde ik me los te trekken, maar het lukte niet hij was te sterk. "L-laat me me-met rust" Stotterde ik, Jeremy zijn grijns werd steeds groter en hij pakte mijn middel vast. Jeremy zijn vrienden stonden met een kring om me heen waarna ze me mee naar een afgelegen plek trokken "Waar is je vriendje nou dan?" Riep èèn van de jongens. Ik voelde me tegen de muur aan gedrukt worden, Jeremy hijgde in mijn nek "Je vriendje had me niet moeten bedreigen" waarop ik direct reageerde "Hij is mijn vriendje niet!". De groep jongens begonnen te lachen, wat was er zo grappig? "Och och het meisje wordt brutaal laten we haar dat maar afleren" Zei John grijnzend. Mijn ogen werden groot toen ik een mes tegen mijn nek voelde. Ik voelde tranen over mijn wangen rollen en kneep mijn ogen dicht. "Laat me gaan!" Gilde ik. Wou hij me vermoorden? Was dit mijn einde....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Neee Olivia!!

Dit was hoofdstuk 9 alweer. Bedankt voor het lezen xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu