Noooooo

4.6K 236 16
                                    

Hey mensen,
Ik heb echt de hele dag zin in kip pff mijn leven is zwaar. Hebben jullie nog wat leuks mee
gemaakt?

OMG HEARTBREAKER IS ECHT GEWELDIG *fangirling*. Wat was ik blij met de mensen die het op youtube hadden gezet, love you. Iemand een idee wanneer Justin Bieber weer in NL komt? Ik moet er heen! En als ik dan de 'one less lonely girl' wordt (Ik bid dan de hele dag) dan blijft dat voor eeeuuwig mijn profiel foto haha.

Hoofdstuk time;

Olivia POV;

Nerveus wiebelde ik heen en weer op mijn bed, er kan van alles gebeuren. Ik moest niet aan slechte dingen denken maar elke keer spookte er van alles rond in mijn gedachtes, zou hij hem pijn doen? Komt Luke wel terug? Zal hij Luke ooit accepteren? Ik zuchtte onhoorbaar, dit kon ik niet volhouden. Als een cheetah sprong ik van mijn bed af en pakte het eerste shirt die ik zag waarna ik een broek aan trok en mijn all stars. Mijn nieuwsgierigheid maakte me gek, misschien kon ik Luke wel helpen al wou hij dat niet. Maar het woord 'kogel' hoorde ik elke keer in mijn hoofd, ik had een slecht voorgevoel. Ik stormde naar beneden en trok mijn jas aan "Ik ben even weg" Riep ik door het huis heen, voordat iemand kon antwoorden zat ik al in de auto. "Sorry Luke maar ik ga me er mee bemoeien".

Josh POV;

Voetstappen hoorde ik door het gebouw heen, "Allemaal hier komen!" Schreeuwde ik. Vandaag zouden ze er achter komen wat er gebeurde als je aan mijn familie zat, Olivia wou niet dat ik dit deed maar dit was voor haar eigen bestwil. Die jongen was te gevaarlijk voor Olivia, door hem heeft ze dingen mee gemaakt wat ze nooit hoorde mee te maken. Ik wou haar beschermen voor alles maar dat was mislukt door Luke. Die jongen mocht met elk meisje uit die hij wou en hij koos mijn zusje, het meisje waarvan hij af moest blijven. Mijn mannen stonden voor me in een rij, hun armen hingen allemaal achter hun rug terwijl ze me allemaal aankeken. "Ik ben diep maar dan ook echt diep teleurgesteld in jullie" Zei ik, mijn vuisten balde ik terwijl ik mijn iedereen stuk voor stuk aan keek.  "Jullie wisten dat ze hier niet mocht komen! Jullie taak was dat ze nooit achter dit ging komen!" Schreeuwde ik woedend. Bange blikken verschenen in de ogen van mijn mannen maar èèn van hun keek niet bang en dat was Luke. Ik staarde Luke aan en stapte op hem af "En jij hebt voor dit gezorgd". Zonder enkele emotie keek Luke me aan, hij wist wat er nu ging gebeuren. Ik haalde mijn pistool uit mijn zak en hield het tegen zijn hoofd. "Jij hebt mijn zusje in gevaar gebracht en daar ga je voor boeten Luke" Zei ik, ademloos staarde iedereen naar Luke en mij. Aan de ene kant vond ik het jammer om een werknemer te verliezen, hij was de beste kooivechter maar als ik zeg dat ik iets ga doen doe ik dat. Mijn mannen moeten weten dat je mij niet teleur moest stellen anders dachten zij dat ze het zelfde konden doen.

Luke POV;

Dat was het dan, over enkele seconden was mijn leven voorbij. Eigenlijk had ik niet moeten gaan maar als ik het niet deed zou dit alsnog gebeuren. Mijn leven flitste voorbij maar bij Olivia ging het in slowmotion.

* Flasback *

De eerste keer dat ik haar ontmoette;

"Hey kun je niet uitkijken ofzo!" Riep er een meisje naar me toen ik op school aankwam. Ik zette mijn helm af en keek recht in de ogen van Olivia Adams. Ze was het mooiste wat ik ooit in mijn leven had gezien, ze straalde ook al was ze boos.

Direct de eerste dag dat ik haar ontmoette moest ik met haar nablijven, "Snap jij dit?" Hoorde ik haar vragen. "Hallo kan je niet praten ofzo" Zei ze terwijl ze zwaaide, even keek ik op en even naar het prachtige meisje die voor me stond. "Can you speak dutch?" Vroeg ze, ik kon het niet laten en een kleine grijns verscheen op mijn lippen. "Nou gezellig ben jij zeg" Zei ze sarcastisch, ze leek precies op Josh als hij driftig was maar gelukkig is ze niet zo slecht. Olivia besloot om me te irriteren door te gaan fluiten. Door mijn korte lontje kon ik hier totaal niet tegen, ik ademde diep in en uit. Dit moet stoppen, ik stond op en liep naar haar toe ik plaatste mijn handen zo tegen de muur zodat ze niet weg kon. Ik keek haar diep in haar prachtige donker bruine ogen aan, ik kon daar wel uren in staren. Vanaf dat moment voelde ik dat ze niet een normaal meisje was maar het meisje die mijn hart sneller liet kloppen.

De eerste keer dat ik naast haar wakker werd;

Olivia haar warme lichaam voelde ik tegen me aan liggen, voorzichtig sloeg ik mijn armen om haar middel. Ze trok me meer tegen haar aan en een kleine grijns sierde mijn lippen. Ik sloot snel mijn ogen toen ze wakker werd. Olivia probeerde uit bed te komen maar gleed uit over mijn pennyboard. Ik grinnikte onhoorbaar en deed alsof ik net wakker werd "Olivia gaat het" Vroeg ik en wreef even in mijn ogen. "Ja het gaat wel" Antwoordde ze.Ik had Olivia verteld over wat er gister nacht gebeurd was want zij wist het niet meer. Haar armen sloeg ze om mijn nek waarna ze me tegen haar aan trok. Het was fijn om haar te knuffelen ze voelde zo rustgevend alsof ik ook gewoon iemand was en niet de Luke Brooks badboy van Melbourne.

Onze eerste kus;

Haar armen vlogen om zijn hals en ze drukte me tegen haar aan "Jij hebt je leven op het spel gezet alleen voor mij, zoiets liefs heeft nog nooit iemand voor me gedaan" Glimlachtte Ze. Onze lippen stonden maar enkele centimeters uit elkaar, mijn ogen gleden naar lippen. Ik voelde een spanning tussen ons, wat wou graag haar lippen voelen. Uit het niets drukte ik mijn lippen op de hare, een warm gevoel ging door mijn lichaam heen.

De eerste keer dat we de liefde bedreven;

"Awh Lukey" Giechelde Olivia terwijl ze in mijn wang kneep. Ik glimlachte klein, als zij blij was dan was ik dat ook. "Als je niet zo stoer doet ben je best schattig" Grinnikte Olivia, ik haalde haar hand van mijn gezicht "Oja? Doen schattige mensen dit dan" Zei ik grijnzend. Ik drukte mijn lippen op de hare, mijn lippen bewogen ruig over de hare. Ik trok haar dicht tegen me aan, Olivia klom bij me op schoot en sloeg haar benen om mij middel. Even haalde ze haar lippen van de mijne om lucht te happen "Je hebt gelijk, je bent niet schattig" Zei ze grijnzend en drukte mijn lippen weer op de mijne. Ik haalde voorzichtig haar shirt uit haar rokje en met mijn handen ging ik haar shirt. Ik streelde haar rug en drukte kusjes in haar nek. Een zachte kreun verliet haar lippen, dat was haar zwakke plek. Voordat ik het wist zaten we in ons ondergoed te zoenen. Ik haalde mijn lippen van de hare "Weet je zeker dat je dit wil?" Vroeg ik, ze knikte en keek naar zijn lippen die onder de rode lipstick zaten. Even grinnikte ze en deed een poging om het weg te halen. Ik pakte haar handen vast "Daar hebben we geen tijd voor" Zei ik grijnzend. Ik tilde haar op als een bruid en droeg haar de trap op, ik bracht haar naar de slaapkamer en legde haar op bed "Je bent prachtig" Glimlachte ik en drukte een kus op haar lippen. Wat er toen gebeurde was een mooie waas.

* Einde flashback*

Natuurlijk hadden we ook slechte tijden maar ik focuste me alleen op de goede tijden. Olivia was de ware voor mij en ik hield van haar met heel mijn hart. Onze relatie was perfect in mijn ogen, al wou niemand dat wij samen waren ik zou altijd bij haar blijven. Ik kneep mijn ogen dicht en wachtte tot het ging gebeuren.

"Neeee!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Arme Luke :(

Hoe gaat dit aflopen?

Bedankt voor het lezen xoxo

p,s ik heb het voor jullie wat langer gemaakt ;)

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu