Work

5.5K 233 20
                                    

Heeey ik ben er weer hebben jullie me gemist? Oke ik denk het niet want ik was maar èèn dag weg maarja. Oja ik heb een tip als je baas je ooit vraagt om van 08:15 tot 18:00 te werken doe het niet!

Okè laten we maar beginnen want jullie zijn nieuwsgierig naar het hoofdstuk haha.

Olivia POV;

Mijn mond zakte van verbazing ietsjes open. Bella drukte mijn mond dicht "Hoe? Wat? Huh" Zei ze verward. Ik en Melody zeiden in koor "Wij vragen ons het zelfde af". Daar was Luke, hij liep een platform op en aan de andere kant van de zaal was een jongen die dat ook deed. 'The final count down' hoorde je door de grote boxen heen. Ook hadden Luke en de jongen geen shirt aan maar daar had ik geen problemen mee want tja sixpacks wie houd daar nou niet van? Juichende mensen stonden om het platform waar ze op stonden heen. Tegenover Luke stond een jongen die 'Sam' heette aan het plubliek te horen. Aan de andere kant van de zaal zat een soort hokje waar je geld kon inzetten. De man in het kraampje telde grijnzend het geld, er werd dus veel geld ingezet. Grote schijnwerpers stonden op Luke en Sam gericht. Een man stond tussen hen in en riep "Fight!". Luke viel Sam meteen aan en gaf hem harde stompen met zijn vuisten op zijn gezicht, Sam trapte Luke in zijn buik waardoor Luke even kreunde. Een koude rilling ging door mijn lichaam, ik wou niet dat Luke pijn gedaan werd. Al ging het niet goed met ons ik bleef altijd om hem geven. Luke keek Sam grijnsend aan "Is dat alles?". Sam keek hem vol woede aan en zwaaide met zijn vuisten rond, Luke ontweek alles en besprong hem. Hij zat boven op Sam en voordat ik het wist vloog er een tand het publiek in. Hoe heeft hij dat geleerd? Sam lag knock out op de grond en werd een paar seconden later van het platform af gesleept. "En we hebben een winnaar!" Riep de man die eerst 'fight!' Riep. Hij greep Luke zijn hand en hield het omhoog. Mijn ogen werden groot toen ik John het platform op zag lopen met een grote glimlach op zijn gezicht. Luke keek hem met een blik aan die mij bang maakte, zijn blik zat vol woede en moordlust. Zijn spieren stonden strak aangespannen en je kon zien dat hij klaar was om te vechten. Om Luke en Jeremy heen stond een grote kooi, niet een kooi voor dieren maar een kooivecht kooi. Ik wist nu eindelijk wat zijn werk was, hij was een kooivechter. Nu wist ik ook waarom hij het niet wou vertellen want het was illegaal in Australie om dit te doen, het was te gevaarlijk. Ook kwam ik er achter waarom iedereen zo bang voor hem was en dat begreep ik ook, die jongen kon vechten en het leek alsof hij iedereen met èèn klap knock out kon slaan wat ook zo was.

"Fight!!" Riep de scheidsrechter. De eerste klappen werden door Luke geven. Jeremy sloeg hard terug en beiden deelden ze ook wat schoppen uit. Aan hun ogen te zien zag je dat ze er veel woedde in gooiden.

*Flashback naar de toekomst*

Mistery boss POV;

"Ik ben diep maar dan ook echt diep teleurgesteld in jullie" Zei ik, mijn vuisten balde ik terwijl ik mijn werknemers aan keek. "Jullie wisten dat ze hier niet mocht komen! Jullie taak was dat ze nooit achter dit ging komen!" Schreeuwde ik woedend. Ik staarde Luke aan en stapte op hem af "En jij hebt voor dit gezorgd". Zonder enkele emotie keek Luke me aan, hij wist wat er nu ging gebeuren. Ik haalde mijn pistool uit mijn zak en hield het tegen zijn hoofd. "Neee!" Hoorde ik iemand gillen.

* Einde flashback toekomst *

Opeens kreeg Luke een harde klap tegen zijn hoofd waardoor hij op de grond viel. "Luke!" Riep ik geschrokken, Luke zijn ogen ontmoette de mijne en zijn blik veranderde meteen. Hij zij iets tegen John wat ik niet kon horen en binnen een paar seconden waren hun uit de kooi verdwenen. Wat zei hij? "Waar zijn ze heen?" Vroeg Melody. Ik haalde mijn schouders op terwijl ik naar de kooi staarde. Ik hoorde hoe Bella een aan het praten was met Skip die hier ook was ,misschien was hij ook een kooivechter. Melody mengde zich in het gesprek. En ik stond daar, Luke was gewoon een kooivechter. Ik dacht dat hij een drugsdealer ofzo was maar nee een kooivechter. Maar mijn grote vraag was, wie zou achter dit hele gebeuren zitten?

Twee armen pakten me vast, een hand werd er op mijn mond gedrukt. Ik probeerde te gillen maar door de hand lukte dat niet. Ik werd mee getrokken naar een donkere ruimte...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dit is alweer het eindeee

Hadden jullie ooit eraan gedacht dat Luke een kooivechter was?

Bedankt voor het lezen xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu