Jason....

5.6K 232 14
                                    

Heey hallo hoi hai hello yow! 

Weet iemand nog een leuke liedjes? Ik luister  

r&b ,rap ,hiphop enzo.

Ik had cheescake net yeah!

Hier komt het nieuwe hoofdstuk *tromgeroffel*

Olivia POV;

*flashback*

"Eindelijk" zei ik opgelucht toen ik mijn laatste pluk haar gekrult had. Vanavond gingen ik en Jason chique dineren omdat we al een jaar verkering hadden, jason was het beste wat me was overkomen. Eerst was hij mijn beste vriend en nu mijn vriendje. Ik een lila jurkje aan waar Jason gek op was, snel deed ik wat make-up op en trok mijn zwarte hakken aan. Op mijn bed lag een cadeautje die ik pas open mocht maken als ik klaar was met optutten. Ik bekeek mezelf in de spiegel, tijd om het cadeautje open te maken. Mijn handen grepen het blauwe pakje vast waar een wit lint om heen zat, ik trok en lint voorzichtig los en opende het pakje. In het pakje lag een zwart doosje waar meestal sieraden in werden gedaan, ik opende het doosje en zag een prachtige gouden ketting met een diamant er aan in de vorm van een hart. "Wauw" Zei ik glimlachend, meteen deed ik de ketting om mijn nek. Jason had een goede smaak in sieraden, mijn glimlach werd breder toen ik de bel hoorde. "Olivia je vriendje is hier!" Riep mijn vader, ik checkte mezelf nog snel in de spiegel en liep toen snel van de trap af. Ik zag Jason staan maar hij had geen pak ofzo aan, wat raar. In een chique restaurant moest je toch nette kleding aan? Of bedoelde Jason met chique wat anders? Lekker slim ben je weer Olivia je hebt de verkeerde outfit aan. Ik drukte een kus op Jason zijn lippen "Nog bedankt voor de ketting" Glimlachte ik. "Geen probleem" glimlachte Jason zwak, wat was er met Jason aan de hand?

"Kom laten we gaan" Zei ik terwijl ik de deur opende. We liepen richting zijn auto "Ik heb me verkeerd gekleed voor vanavond he?" Vroeg ik lachend. Jason schudde zijn hoofd "Nee je bent prachtig zo", mijn wangen begonnen te gloeien. Jason stopte met lopen en pakte mijn middel vast "Ik hou van je Olivia met heel mijn hart weet je dat" Zei hij uit het niets, ik knikte glimlachend. Er was iets aan de hand met hem, voordat ik iets kon vragen drukte Jason zijn lippen op de mijne terwijl hij me passievol zoende. Ik zoende ook passievol mee, mijn armen sloeg ik om zijn nek. Na een tijdje stopten we, diep keken we in elkaars ogen "Olivia het spijt me" Zei Jason. Zijn oceaan blauwe ogen werden waterig. "Wat spijt je?" Vroeg ik verward, "Ik maak het uit, het ligt niet aan jou maar aan mij" Zei hij. Een traan rolde over zijn wang, hij liet me los en liep snel naar zijn auto. Zonder enkele emotie liep ik mijn huis weer in, ik hoorde allemaal vragen maar die negeerde ik. In mijn kamer liet ik mezelf op bed vallen en staarde naar het plafon. Het is uit.

*Einde flashback*

Ik drukte Jason van me af "What the fuck doe je?!" Riep ik geschrokken, dit had hij totaal niet verwacht. Al voelde het als vroeger, dit was niet goed. Ik hield van Luke en niet van Jason, of toch wel. "I-ik" Stotterde hij, "Ik wat?" Vroeg ik boos. Hij had me zomaar lopen zoenen, wat dacht hij wel niet. Nou ik heb sorry gezegd dus dat verdient wel een zoen, "Ik dacht dat je gewoon deed alsof je me niet wou, het spijt me" Zei hij. Hij keek recht in mijn ogen "Olivia het enigste wat ik wil is dat het weer als vroeger wordt", verward schudde ik mijn hoofd "Kun je alsjeblieft gaan, ik moet nadenken". Jason knikte en een paar seconden later was hij weg. Het zal nooit als vroeger worden, alles was anders. Hoe moet ik dit aan Luke vertellen? Hij vermoord hem als hij het woord zoen hoord. Ik wou niet dat hij Jason wat aan deed, ik had hem niet in mijn auto moeten laten. Snel reed ik langs de Mc donalds en bestelde twee big macs voor mezelf, eigenlijk had ik helemaal geen zin meer om te eten maar ik wist dat het slecht was om niet te eten.

Ik stopte mijn auto op onze parkeerplaats en liep met mijn tassen naar binnen. Ik zette de tassen in de keuken en liet me op een stoel neervallen. Wat had ik toch een raar leven, mijn ex verschijnt ineens en hij vertelde me dat hij van me hield waarna hij me ook nog zoende. Ik haalde mijn mobiel uit mijn zak.

----------------

Aan; Bella, Melody 

Van; Olivia

Noodgeval! Kom hier heen, ik heb jullie raad nodig.

----------------

Mijn twee hamburgers propte ik in mijn mond. Volgens mij had ik nog nooit zo snel hamburgers op gegeten.

*Tien minuten later*

Ik hoorde dat er vaak achter elkaar op de bel werd gedrukt, ze waren er. Ik rende naar de deur en zag Bella en Melody bezorgd kijken. Ze liepen het huis in "Wat is er gebeurd?" Vroeg Melody, "Ga even zitten" zei ik kalm. Met een dienblad met wat eten en drinken liep ik de woonkamer in en zette het dienblad op tafel. "Het heeft wat te maken met Luke he?" Vroeg Bella, ik knikte langzaam en nam plaats. "Ik wist het, heeft hij je pijn gedaan want dan gaat hij er aan" Riep Melody, ik schudde mijn hoofd. Ik legde ze uit wat er gister gebeurd was in het pandhuis, ze bleven stil en luisterde naar het verhaal. "Olivia, ik denk dat het beter voor Luke is dat je uit zijn buurt blijft" Zei Bella, "Inderdaad, het is veiliger voor jullie" Zei Melody er achteraan. Ze hadden een punt maar ik hield van Luke en hem los laten kon ik niet. "Er is meer" Zei ik terwijl ik naar de grond staarde, "Meer?" Zei Melody verbaasd. Ik vertelde vandaag op school en over Jason, vier grote ogen staarden me aan. "Jason is terug" Hoorde ik Melody en Bella verbaasd in koor zeggen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Als jij Bella of Melody was, hoe had je dan gereageerd op Olivia?

Bedankt voor het lezen xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu