I want to protect you.

5.5K 232 13
                                    

Heeeeeeeeeeeey menseeen! 

4000! :D 

Dit gaat zo snel, ik hou dit haast niet meer bij haha. 

In ieder geval dankje wel voor de 4000 lezers!

Het is zo jammer dat de vakantie voorbij is voor mij :((

*Boem* het nieuwe hoofdstuk.

Olivia POV;

Luke zijn kapotte lichaam maakte me steeds banger. Nu werd het me pas duidelijk wat er met me kon gebeuren, ik moest nu meer op mijn hoede zijn. "Laat ik je maar wiskunde uitleggen want hier ben ik voor gekomen" Zei ik, er verscheen een grijns op Luke zijn lippen "Nou geef me maar bijles mevrouw Adams". Na twee opdrachten om precies te zijn lagen we alweer zoenend op de bank, dit had ik kunnen verwachten. Eigenlijk kwam ik hier geen eens om bijles te geven maarja Luke helpen kon geen kwaad. Het geluid van de deurbel hoorde ik door de woonkamer heen, Luke zijn lippen lieten de mijne los "Ik kijk even wie dat is" Zei hij. Hij stond op en strompelde naar de voordeur, ik bleef netjes op de bank wachten tot hij terug kwam. Na vijf minuten kwam hij nog steeds niet terug, ik haatte wachten. Eigenlijk was eigenlijk ik ook best nieuwsgierig wie er aan de deur was en waarom ze zolang praatte. Stiekem sloop ik naar de gang "Blijf uit haar buurt" Hoorde ik Luke grommen, ik keek om de hoek en zag Luke. Hij had Jason aan zijn kraag vast en hield een vuist voor zijn gezicht "Jij moet uit haar buurt blijven, ik hoef dat niet hoor" Zei Jason grijnzend. Mocht Jason wel bij mij in de buurt komen maar Luke niet? Wie was die baas van hun en waarom mocht Jason wel met me omgaan?

"Waar is ze?" Vroeg Jason, ik liep de gang in zodat Jason me kon zien "Zoek je mij?" Zei ik. Ik moest weten waarom Jason hier was, Luke liet Jason los en ze staarden me beiden aan. "Luke je moet voor morgen opdracht vijf en zes maken" Loog ik, Jason moest wel denken dat ik hem les gaf. Ik had Luke iets uitgelegd dus ik loog half. "Jason wat doe je hier?" Vroeg ik, Jason beet op zijn lip en keek naar van alles behalve naar mij. "Ik sta hier hoor" Zei ik terwijl ik naar hem zwaaide, "Ik heb vragen over school" Antwoordde hij, aan zijn blik kon ik zien dat hij loog. "Okè vraag maar" Zei ik, hij schudde zijn hoofd "Niet hier". Ik rolde met mijn ogen "Ik was toch van plan om te gaan dus vertel het me onderweg maar", ik liep de woon kamer in en gaf Luke een teken dat hij me moest volgen. Jason bleef bij de deur staan en bleef wachten op mij. Ik drukte een kus o Luke zijn lippen "Wel je huiswerk maken he" knipoogde ik, Luke keek me met een serieuse blik aan "Pas alsjeblieft op" Fluisterde hij. Waarom zou ik moeten oppassen voor Jason die zou me niks aan doen maarja ik had geen zin in gezeur dus ik knikte. Luke glimlachte en drukte een kus in mijn nek "De volgende les heb ik meer hulp nodig" Fluisterde hij grijnzend in nijn oor, ik kreeg kippenvel over mijn lichaam. Luke had vaak momenten dat hij 'sexy' was en dit was zo'n moment.

Ik liep de deur uit en Jason liep naast me, hij duwde zijn motor vooruit terwijl hij recht voor zich uit keek. We liepen de straat uit en hij zei geen woord "Wat is er nou echt aan de hand?" Vroeg ik om de stilte te verbreken. Hij stopte en keek me in mijn ogen aan "Ik kwam je helpen" Antwoordde hij, ik keek hem verward aan "Helpen?" Vroeg ik. "Die jongen betekent alleen maar gevaar en ik wil je daarvoor beschermen" Antwoorde Jason, hij had gelijk dat Luke gevaar betekende. "Ik kan wel voor mezelf zorgen hoor" Zei ik terwijl ik mijn armen over elkaar heen sloeg, Jason schudde zijn hoofd "Voor dat gevaar kun jij jezelf niet verdedigen" Zei hij met een scheve glimlach. Dat Luke kooivocht betekende niet dat hij mij zou slaan, dat zou Luke nooit doen. "Oja? Wat voor gevaar dan" Vroeg ik, Luke deed aan kooivechten dat wust ik wel maar ik wou horen of hij de waarheid zou zeggen. Jason keek om zich heen en kwam dichter bij me "Hij is een kooivechter" Zei hij zacht, Jason vertelde me de waarheid terwijl ik bij Luke er zelf achter moest komen. "Maar er is meer" Zei Jason, wat? Er is meer? Hield Luke nog iets voor me geheim? "Wat dan?" Vroeg ik, "Dat kan ik niet zeggen maar het is gruwelijk" Antwoordde hij. Jason begon weer te lopen, Luke had iets gruwelijks gedaan. Zou hij mensen verhandelen? Of mensen verkrachten? Nee dat zou Luke niet doen, hij was niet het type jongen die dat zou doen.

*Vier dagen later*

Met mijn rollerskates aan probeerde ik vooruit te komen. Waarom wouden Melody en Bella dit zo grag doen? Dit kon ik totaal niet, ik pakte van alles vast om niet te vallen. Melody kwam er aan gerold "Kom op Liv je kan het wel" Glimlachte ze, zij kon makkelijk praten. Melody en Bella waren goed in dingen als dit, mijn benen wiebelden toen ik de waar aan ik me vast hield los liet. Ik probeerde me voort te bewegen en mijn poging lukte half want een minuut later lag ik al op de grond. Bella hoorde ik hard lachen en het gelach van Melody hoorde ik op de achtergrond, ik had teminste èèn ding geleerd. Ga nooit meer rollerskaten. Ik trok mijn rollerskates uit en liep naar een random bankje op de boulevard, mijn vriendinnen kwamen er aan gerold "Olivia je kan niet skaten zonder je skates aan" Zei Bella. "Gaan jullie maar ik stop" Zei ik, ik duwde hun vooruit als teken dat ik er geen probleem mee had. Ik plofte weer op het bankje neer en na een paar minuten had ik gezelschap. Een jongen met groene ogen en donkerbruin haar keek me met een vriendelijke glimlach aan, ik had geen idee wie het was maar hij leek me aardig. "Lukt het een beetje?" Vroeg hij terwijl hij naar mijn rollerskates keek, ik schudde lachend mijn hoofd "Nee totaal niet". Hij grinnikte kort en stak zijn hand uit "Caz Miller", ik schudde zijn hand "Olivia Adams" Zei ik glimlachend. Caz.. die naam kende ik ergens van, ik bekeek Caz goed en zag iets in zijn zak zitten in de vorm van een pistool.

Ik begon beter na te denken, Caz was anders om Zac. Mijn ogen werden groot, dat moest Zac zijn! Ik moest maken dat ik weg kwam, ik stond op en pakte mijn skates vast "Leuk je te ontmoeten maar ik moet weer gaan" Glimlachte ik nep. Zac schudde zijn hoofd "Nee" zei hij grijnzend, hij pakte mijn arm vast en trok me naar zich toe. "Jij gaat nergens heen" Hoorde ik hem zeggen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aaah Zac

Wat voor gruwelijks zou Luke hebben gedaan?

Bedankt voor het lezen xoxo

p.s sorry dat het zolang duurde, school wil me geen schrijftijd geven.

The badboy (Luke Brooks)Where stories live. Discover now