The morning after.

5.8K 237 11
                                    

Hoooooi (Stro (-.-') )  

Ik heb bedacht dat ik om de de 2000 lezers (bijna 3000 :D) te vieren ik shoutouts ga uitgeven dus vote en reageer! Ik ga random mensen uitkiezen en link ze bij het volgende hoofdstuk.

Random vraag; Vinden jullie het ook raar als mensen op instagram een foto plaatsen met een glimlach maar dan met hun mond een stukje open, net zoals in die reclame's? Elke keer als ik dat zie denk ik 'Niemand glimlacht in het echt zo'. Ben ik de enigste die dat raar vindt ?

Och ik met mijn rare vragen laat ik maar beginnen :D

Luke POV;

Ik had een geweldige avond gehad vond ik zelf, ik had het wel vaker gedaan maar bij haar was het anders. Zij gaf me een gevoel dat ik niet kon beschrijven, ik wist niet dat ik een gevoel als dit ooit kon beleven. Maar de hele avond vroeg ik me èèn ding af, waarom dumpte Jason haar en verdween daarna? Zou mijn baas er mee te maken hebben? Ik vraag het Jason nog wel.

Een prachtig meisje lag te slapen op mijn borst. De dekens had ze strak om haar heen. Mijn armen het ik om haar middel, ik drukte een kus in Olivia haar haren. Ze rook naar een bakkerij waar ik vroeger altijd broodjes moest halen. Een vanille achtige geur en de geur van vers gebakken koekjes in èèn. Even glimlachte ik waarna ik weer in slaap viel. "Shit shit shit" Hoorde ik Olivia mompelen, ik opende mijn ogen en zag haar druk bezig met haar ondergoed aan te trekken. "Wat is er?" Vroeg ik, "Ik ben vannacht niet thuis gekomen" Antwoordde ze paniekerig. Ik ging recht op zitten en drukte een kus op haar schouder "Zeg gewoon dat je bij een vriendin bent blijven slapen of in een hotel" stelde ik voor. Olivia schoot altijd direct in de stress als ze niet wat ze moest doen terwijl ik juist kalm bleef. Olivia ademde diep in en uit "Okè" Zei ze, ik klom uit bed en wou naar beneden lopen maar Olivia riep mijn naam. "Ja?" Vroeg ik, lachend wees ze naar mijn onderbroek die op de grond lag. Met een rood hoofd trok ik snel mijn onderbroek aan, echt wel weer wat voor mij om dat te vergeten. Olivia liep naar me toen en sloeg haar armen om mijn nek terwijl ze me zoende, ik snapte niet waarom ze voor mij is gevallen. Ik leef in een totaal andere wereld dan zij, Olivia had haar hele leven genoeg geld terwijl ik en mijn gezin juist te weinig hadden. Olivia had echte vrienden die om haar gaven terwijl ik alleen mijn broers had en wat mensen van het kooivechten die alleen aardig tegen me deden als ik won. Mijn lippen haalde ik van de hare "Gister was echt geweldig" Glimlachte ik, "Dat vond ik ook" Zei ze blozend. Ik vond het altijd leuk om haar te laten blozen, het maakte haar zo schattig en onschuldig. Ik pakte haar hand vast en liep samen met haar naar beneden, snel trokken we onze kleren aan en Olivia wou nog even haar haar fatsoeneren.

Ik stopte mijn motor op de plek waar Olivia vertelde dat ze van me hield. Ik hield van Olivia maar gevoelens uiten was niet echt mijn ding en zoiets zeggen kon ik gewoon niet, ik wachtte op het juiste moment om het tegen haar te zeggen. Olivia stapte af en gaf haar helm aan me. Zelf droeg ik nooit een helm maar ik wou wel dat Olivia er èèn droeg zodat haar niks kon overkomen. Ze drukte een kus op mijn wang "Ik zie je later" Glimlachte ze terwijl ze weg liep "Ik zie je later" herhaalde ik haar. Ik reed naar het verlaten pandhuis, ik zette mijn motor op slot en liep naar de voordeur. Hard klopte ik een paar keer op de deur zodat ze me konden horen, het luikje vloog open en ik keek recht in de ogen van James. "Luke" Zei hij en opende de deur, ik liep naar binnen. James stond naast de deur en sloot de deur weer "Ze was hier he?" Vroeg hij. Ik slikte "Wie?", ik wist precies wie hij bedoelde maar ik deed alsof ik van niets wist. "Olivia, Olivia Adams die meid was hier" Zei hij en keek me recht in mijn ogen aan. James kon het altijd zien als mensen zaten te liegen daarom gebruikte mijn baas hem vaak voor zaken. "Ik heb haar niet gezien" Ik zette mijn poker face op in de hoop dat hij niet kon zien dat ik loog. James stond nu recht voor mijn neus en bleef me aankijken, hij was een grote sterke jongen waarmee je niet graag ruzie wou hebben maar als geen ruzie met hem.had dan was hij een aardige jongen. "Luke" Hoorde ik Jai roepen, ik keek rond en zag mijn tweeling broer mijn kant op lopen "We moeten praten over je volgende wedstrijd" Zei hij. Gered door Jai, ik volgde hem naar èèn van de kamers waar we wel vaker zaten om wedstrijden te bespreken. Jai sloot de deur achter zich en draaide het slot dicht. "Olivia was hier gister he?" Vroeg Jai terwijl hij nerveus heen en weer liep. "Ja, maar ik had haar niks verteld over deze plek" Antwoordde ik terwijl ik op èèn van de stoelen plaats nam. "Je weet toch dat je uit haar buurt moet blijven" Zuchtte hij, ik knikte "Dat weet ik maar-" zei ik maar Jai onderbrak me "Niks maar, je blijft uit haar buurt, Je wilt toch niet dat je vermoord wordt alleen maar om een meisje!" Riep hij boos. "Ze is niet zomaar een meisje, ik hou van haar!" Riep ik fel terug. Jai kalmeerde en keek me verbaasd aan "Jij houdt van haar?".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We zijn alweer bij het einde van het hoofdstuk :(

Als jij Jai was hoe zou je reageren?

Bedankt voor het lezen xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu