I'll kill him.

5.3K 238 15
                                    

Heeeeeeeeey

5000!!!

Whoeeee, virtueel dansfeestje!

Hmm ik ben er over aan het nadenken om nog een verhaal te schrijven. Misschien doe ik nog een fanfiction over iemand anders of een teenfiction. Als jullie ideeën hebben hoor ik het graag.

Oja ik heb foto's van de hoofdpersonen geplaatst zodat jullie je meer in het verhaal kunnen inleven. Ze staan bij het boek zelf of bij het eerste hoofdstuk het ligt er aan of je het via je mobiel leest of je pc.

Laat ik maar beginnen.

Olivia POV;

Voorzichtig opende ik mijn ogen, ik lag op een bank met een afschuwelijke gele bloemenprint. Mijn ogen gleden over de ruimte, er was èèn raam die de ruimte vulde met weinig licht en de ruimte leek op en kelder. Een vreselijke vieze geur rook ik, bah. Waar was ik? De kelder had een bruine eikenhouten kast die hier waarschijnlijk opgeslagen was want er stonden geen boeken in, er stond een witte salon tafel voor me waar niks op lag. Voor de rest was er niks behalve een dode muis in een plas water lag in de hoek, ik keek naar mijn lichaam en zag dat er tape om mijn enkels zat en voelde het nog om mijn polsen. De doek die op mijn mond zat was weg gehaald maar er zat nog steeds tape op mijn mond, ik hoorde voetstappen die steeds dichterbij kwamen. Snel sloot ik mijn ogen en deed of ik sliep, de deur vloog open. "Olivia ik weet dat je al wakker bent" Hoorde ik iemand zeggen.

Melody POV;

Èèn van mijn beste vriendinnen was gewoon ontvoerd! Toen ik haar leerde kennen had ik nooit verwacht dat ze zo erg in de problemen ging komen maar het leven kan nou eenmaal raar zijn. Ik ademde diep in en ademde uit, Jai zijn arm voelde ik om mijn nek hangen. Iedereen praatte door elkaar heen en veel plannen vulden mijn oren, ik hoorde Luke in eens schreeuwen "Bekken dicht!". Direct werd iedereen muisstil, je kon een spelt horen vallen. "We gaan een plan verzinnen om haar te redden maar eerst moeten we er achterkomen waar ze is" Zei Luke, ik zag Jai naast me diep in zijn gedachtes. De anderen deden precies het zelfde, ik wist zelf totaal niet waar ik zoeken moest. Ik had niks te maken met het kooivechten en mijn vriendje ook niet hoop ik. Maar ze konden alle hulp gebruiken dus misschien kon ik wel nadenken over random plekken waar een ontvoerder Olivia heen zou brengen. Het eerste wat er in me op kwam was de oude haven, het was een leeg gebouw waar in geen jaren iemand was geweest. "De haven" Riep ik, iedereen keek me verbaasd aan. "Dat zou kunnen" Zei James, "Inderdaad want Zac ontvoerd mensen niet steeds naar de zelfde plek" Zei Beau.

Mistery Boss Pov;

"Zoek uit waar Olivia is!" Riep ik woedend door het gebouw heen. Ik hoorde van mijn mensen dat Zac Olivia ontvoerd had samen met Jason, ik had nooit hem voor me moeten laten werken. Ik dacht nog wel dat hij haar niks zou aandoen maar schijn bedriegt. Mijn mannen hielden haar in de gaten en vandaag moest Jason dus hij greep zijn kans. Ik liep de kooivecht zaal in "Luke!" Riep ik maar kreeg geen antwoord, misschien zaten hij Jason en Zac hier wel achter. Luke wou Olivia, dus het zou niet raar zijn dat hij haar zou ontvoeren zodat hij bij haar kon zijn. Ik greep zomaar iemand zijn kraag vast "Waar is Luke" Bromde ik, de jongen die geloof ik Alex heette zei stotterend "Hij i-is thuis". Ik liet Alex los en stormde snel naar mijn motor, het was een grote rode Harley Davidson. "Hij gaat er aan" mompelde ik waarna ik mijn motor startte, ik voelde mijn pistool in mijn zak zitten. Dit zou niet Luke's geluks dag worden, door hem weet Zac wie Olivia is.

Luke POV;

Van buiten leek ik kalm maar van binnen ging er veel door me heen, ze hadden Olivia ontvoerd. Mijn meisje, het meisje waar ik mijn leven voor zou geven. James, Beau en Skip gingen naar de oude haven om een kijkje te nemen, de meiden waren naar Olivia haar huis om haar ouders te waarschuwen. Ik had medelijden met haar familie, zelf zou ik het vreselijk vinden als een familielid van mij gekidnapped was.

Een hand haalde ik door mijn haar, ik had me nooit moeten laten meeslepen door Zac. Ik had Olivia maar een klein deel over mijn leven verteld want als ze teveel wist kon dat haar in gevaar brengen maar dit kleine beetje wat ze wist had haar al in gevaar gebracht. Hoe kon ik haar uit deze situatie halen? Als ik haar heb gered moet ik uit haar leven verdwijnen voor haar eigen veiligheid maar dat is moeilijk voor mij, ik hou van haar.

Een luid geram op mijn deur haalde me uit mijn gedachten, ik slofte naar de deur. Ik wist precies wie dit was en wat er zou gebeuren, ik kon me wel als een watje verstoppen maar ik moest hem onder ogen komen. Ik ademde diep in en opende de deur, een jongen met een vuurrood hoofd en een dodelijke boze blik keek me aan. Mijn lichaam werd hard tegen de muur geduwd "Rustig" Zei ik om hem te kalmeren maar dat had geen nut. "Kalmeren? Olivia is ontvoerd en het is jou schuld!!" Riep hij woedend, ik voelde een stomp in mijn gezicht. Daarna voelde ik een tweede en toen voelde ik een pistool tegen mijn hoofd "Doe niet iets waar je spijt van kan krijgen" Zei ik kalm.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Luke is in gevaar aaaah!

Wat zou Luke zijn grotere geheim zijn?

Bedankt voor het lezen xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu