Dream

5K 240 10
                                    

Hellooo

7000! Yeaah party hard whoee.

Pfff wat haat ik school het duurt me veel te lang.

Omfg hebben jullie miley cyrus haar nieuwe videoclip gezien? Het is een mooi liedje maar naakt op een bal zitten is gewoon raar.

Lets start!

Jason POV;

Hard geschreeuw hoorde ik in de kelder. Ik liep snel de kelder in en zei dat ik het wel van Zac over zou nemen, hij dacht dat ik haar zou gaan slaan ofzo maar dat zou ik nooit doen. Ik sla geen meisjes en zeker niet Olivia, "Ben je helemaal gek geworden?" Vroeg ik fluisterend. Zac mocht niet horen dat ik aan haar kant stond, verbaasd keek Olivia me aan "De enige gekken hier zijn-" Riep ze maar ik onderbrak haar door mijn hand op haar mond te drukken. "Ssst hij mag ons niet horen" Fluisterde ik terwijl ik naar boven wees, ze beet me in mijn hand waardoor ik mijn hand van haar mond af haalde en met mijn hand begon te wapperen "Auw". "Waarom deed je dat?" Zei ik chagarijnig, een hele kleine grijns sierde haar lippen "Zelfverdediging" Antwoordde ze kortaf.

"Waarom durf je dat wel bij mij te doen maar niet bij Zac" Vroeg ik, "Zac is eng en ik weet waar jij niet tegen kan" Antwoordde Olivia. Ze had een punt, een jaar geleden liepen we nog hand in hand over straat en nu heb ik haar ontvoerd. Ik veranderde van onderwerp "Olivia onthou èèn ding, doe niks wat Zac niet bevalt" Vertelde ik haar "Als hij iets wil krijgt hij dat en als dat niet lukt dan maakt hij je kapot". Haar blik zat vol angst, verdriet en woede. Ik had medelijden met haar dat zij hier moest zitten, maar zij was nou eenmaal de gene die we moesten hebben. Harde voetstappen hoorde ik boven "Oke doe precies wat ik zeg" Zei ik, ze knikte langzaam op en neer. "Wrijf net zo lang op je wang totdat het rood is en als ik zeg drie dan gil je hard en val je op de grond waarna je doet of je bewusteloos bent" Beveelde ik haar, ze keek me verward aan en wreef hard over haar wang "Zo?". Ik stak mijn duim op, haar wang werd roder en roder. "Èèn, twee, drie" Zei ik, Olivia gilde hard waarna ze haar neer liet vallen. Ze lag met gesloten ogen op de grond "Dat komt er van als je niet luisterd" Riep ik woedend, Zac kwam met een breedde glimlach de kelder binnen "Jason ik wist dat je het kon"

Luke POV;

Mokkend liep ik het huis in, we hadden geen spoor van Olivia gevonden. Morgen had ik ook nog een afspraak met Zac, hij wist niet dat ik wist dat hij Olivia had. Ik liet me op bed vallen en staarde naar het plafon, ik viel in een diepe slaap.

"Luke" Hoorde ik Olivia blij roepen. Ik draaide me om en zag Olivia, ze zag er prachtig uit. Haar haren hingen losjes over haar schouders en ze had een simpel rood jurkje aan die haar lichaam perfect vormde. Een grote glimlach verscheen op mijn gezicht, ik rende zo snel als ik kon naar haar toe. Ik omhelsde haar en zij deed het zelfde, haar benen sloeg ze om mijn middel. We draaide in het rond terwijl we elkaar stevig vast hielden, ze drukte een zachte kus op mijn lippen en staarde diep in mijn ogen. "Ik hou van je Luke" glimlachte ze waarop ik terug glimlachte "Ik hou nog veel meer van jou". Ik zette haar op de grond neer en liet me in het gras vallen, ze kwam naast me liggen en liet haar hoofd op mijn borst rusten. Een kus drukte ik op haar voorhoofd, ik sloot mijn ogen. Opeens verdween de zon en voelde ik niemand op mijn borst, "Olivia?" Vroeg ik. Ik opende mijn ogen die meteen groter werden, Zac hield Olivia tegen hem aan en hield een hand voor haar mond. Olivia haar ogen waren opgezwollen en grote tranen rolden over haar wangen. Zac hield met een grote grijns op zijn lippen een pistool tegen haar hoofd aan, ik sprong omhoog maar toen stonden ze ineens twee meter verder. Verward liep ik naar hun toe, elke keer als ik een stap zette stonden ze twee meter verder. Ik haalde een hand door mijn haar, hoe kon dit?

"LUKE!" Schreeuwde Olivia terwijl ze Zac probeerde te schoppen en te slaan. "Olivia" Riep ik, mijn ogen werden waterig en als snel rolden er al tranen uit mijn ogen. Ik rende naar hun toe maar dat had ook geen nut, de grijns op Zac zijn lippen werd groter "Luke wil je Olivia?" Vroeg hij. Ik knikte maar toen deed hij iets verschrikkelijks. Een harde knal vulde mijn oren, "OLIVIAA!" Schreeuwde ik terwijl ik me op mijn knieèn liet vallen. Olivia haar levenloze lichaam werd op de grond gegooit en Zac liep naar me toe "Ga maar naar haar toe, in de hel" Riep hij nog steeds grijnzend. Het pistool werd op me gericht "Doei doei Luke".

Ineens vloog ik omhoog, ik opende mijn ogen. Van opluchting zuchtte ik, het was maar een droom. Jai opende mijn deur "Luke ik hoorde je schreeuwen, gaat het?" Vroeg hij bezorgd, ik knikte "Ja het was maar een nachtmerrie" Glimlachte ik zwakjes. "Ging het over Olivia" Vroeg hij terwijl hij tegen de deur aan leunde, "Hoe weet je dat?". "Je schreeuwde steeds Olivia, duh" Antwoordde Jai waarna hij de kamer uit liep. Ik stapte mijn bed uit en liep rechtstreeks de badkamer in. In de badkamer draaide ik de kraan open en gooide een plens water in mijn gezicht. Ik staarde mezelf aan in de spiegel, mijn oog was nog heel licht blauw maar dat boeide me niet. Het enige wat me op dit interesseerde was Olivia.

"Ik ga je vinden Olivia"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Waar zal Olivia zitten? En waarom helpt Jason haar?

Bedankt voor het lezen xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu