Hospital

4.6K 232 17
                                    

Hey pizza's van me,

we hebben de 20000 gehaald!

Whoeee wattpad party

*Doet de sproeier*

Nieuw hoofdstuk.

Josh POV;

Dit kon niet waar zijn, dit kon echt niet waar zijn. Ik heb mijn eigen zusje neergeschottoen, het enige wat ik wou was haar beschermen. En ik ben zelfs niet eens mee met haar naar het ziekenhuis, ze gaat me haten. Mijn eigen zusje gaat me haten, ik had geen enkel idee wat ik moest doen. Een hand haalde ik door mijn hand heen, ik ademde diep in. Ik sloeg hard tegen de muur aan, dit had totaal geen nut. "Aaaah" Schreeuwde ik hard waarna ik een flinke knal tegen de muur gaf, er ontstond een deuk in de muur en niet zo'n kleintje ook. Via mijn rug gleed ik langs de muur en eindigde op de grond, mijn handen hield ik voor mijn gezicht. "Wat heb ik gedaan!" Schreeuwde ik, niemand hoorde me maar dat interesseerde me niks. Opeens wist ik wat ik moest gaan doen, ik moest mijn ouders gaan vertellen over mijn daden.

Luke POV;

Daar zat ik dan in de wachtkamer in het ziekenhuis, ik wiebelde met mijn benen terwijl ik aan mijn vingers prutste. Als ik zenuwachtig was kon ik niet stil zitten, het enige waar ik aan kon denken was Olivia. Als ze wakker werd zou ik haar meenemen naar een plek hier ver vandaan, een plek waar niemand ons kent en waar ik met een schone lei kon beginnen. Weg van alle problemen om ons heen, alleen wij tweetjes die samen aan een nieuw avontuur begonnen. Maar voordat we dit konden doen moest ze beter worden, ik had her gevoel dat er iets slechts ging gebeuren.

Ik keek om me heen in de hoop dat er een dokter kwam. Een haastig stel liep op volle snelheid door de gang heen "Waar is Olivia?" vroeg een bruinharige vrouw aan een man waarvan ik gokte dat het haar echtgenoot was. De man naast haar had donkerblond haar en haalde zijn schouders op, zouden dat haar ouders zijn? Ze leken in iedergeval wel op haar, ik twijfelde geen moment en stond op. Ik stapte op hun af "Zijn jullie de ouders van Olivia Adams?" vroeg ik. Ze keken me verbaasd aan waarna de vrouw knikte "Ja dat zijn we, wij zijn Steve en Kelly maar wie ben jij als ik vragen mag?". Ik stak mijn hand naar hun uit, ik ging me voorstellen aan Olivia haar ouders. "Ik ben Luke, Luke Brooks Olivia haar vriendje" Glimlachte ik vriendelijk. De ogen van haar ouders werden groot "Sinds wanneer heeft onze Olivia een vriendje?" vroeg Steve waar op ik antwoordde "Sinds gisteren". Gister vroeg ik of zij mijn meisje wou zijn en nu ligt ze in het ziekenhuis te vechten voor haar leven. Olivia haar ouders knikten, "Zijn jullie mevrouw Adams haar ouders?" hoorde ik iemand achter me vragen. Ik draaide me om en zag een dokter staan, hoe zou het met Olivia gaan?

Na een half uur zitten wachten zag ik Olivia haar ouders de wachtkamer in komen. Aan hun blikken kon ik niet zien of ze goed nieuws hadden of slecht nieuws, "Hoe gaat het met haar?" Vroeg ik. Haar ouders gingen zitten en keken me aan "Op dit moment gaat het redelijk goed met haar maar de kogel moet nog uit haar maar verwijderd worden" Vertelde Steve. "Ga anders naar haar toe, ze mag nu bezoek hebben maar ze slaapt nu nog" Zei Kelly met een warme glimlach. Ik stond op het punt om uit mijn stoel te springen en er heen te rennen maar in de plaats van dat stond ik rustig op en liep richting kamer 269. Ik opende de deur en mijn oog viel direct op Olivia, ze lag vredig te slapen terwijl er allerlei kabels aan haar vast zaten. Waarom zat ze aan zoveel kabels vast terwijl haar ouders zeiden dat het goed met haar ging? Ik wandelde naar haar bed en boog me over haar heen. Een kus drukte ik op haar voorhoofd "Ik hoop dat je snel beter wordt" Glimlachte ik klein. Ik pakte een kruk en zette die naast haar bed neer, ik pakte haar hand vast en wreef er met mijn duim over heen.

Jason POV;

Na twaalf pillen stopte ik met eten, Zac zei dat dit me ging helpen. Grijnzend trok ik mijn jas aan, mijn missie ging lukken hoe dan ook. Een pistool stopte ik in mijn achterzak, door de pillen moest ik de hele tijd lachen dus lachend liep ik het gebouw binnen, Mijn muts trok ik ver over mij hoofd heen "Je gaat eraan" riep ik lachend. De mensen om me heen keken me raar aan maar dat boeide mij niet. Ik keek om me heen en toen zag ik het, een deur waar "Alleen voor personeel" op stond. Meteen liep ik er naartoe, ik duwde de deur open en liep de kamer binnen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wie gaat Jason vermoorden?

muwhahaha ik weet dat jullie cliffhangers haten.

Bedankt voor het lezen xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu