What happend?

7.1K 292 4
                                    

Heey ! :D  

We zijn alweer bij hoofdstuk 5 en ik zag dat het verhaal al meer dan 70 keer is bekeken! En dat is veel voor mij als beginner. Dus ik bedank jullie nog een keer 'Dankje wel!!!!!xxxx'

Laat ik maar beginnen;

Olivia Pov:

Een warm lichaam kroop tegen me aan en sloeg een arm om mijn middel. Ik genoot van de warmte en ging nog dichter tegen het lichaam aan liggen. Opeens had ik door dat ik naast iemand lag en schrok wakker. Verbaasd bekeek ik de ruimte waar ik lag en zag een doodnormale jongens kamer, er lag troep op de grond en er stond een Xbox.

Waar ben ik? Hoe ben ik hier gekomen? En naast wie lig ik?!

"Okè nu ga ik kijken wie er naast me ligt" Zei ik in mezelf. Please laat het geen enge gozer zijn! Please laat het geen enge gozer zijn. Ik ademde diep in en uit waarna ik me om draaide. Oh god nee niet hem waarom moest het hem nou zijn. Luke lag naast me vredig te slapen met mij nog steeds in zijn armen. Hebben we? Nee dat kan niet anders kon ik het me wel herinneren. Zonder hem wakker te maken tilde ik de deken op, thank god ik heb mijn jurk nog aan maar dat betekende nog niet dat er niks gebeurd is. Okè Olivia je moet hier weg maar hoe? Je ligt in Luke zijn armen en je weet de weg naar huis niet, straks kom je nog iemand tegen. Voorzichtig wurmde ik me uit zijn armen en ging recht op zitten. Yeah missie èèn voltooid! De deken trok ik van me af waarna ik iets te snel uit bed sprong en op mijn rug viel doordat ik uitgleed over een pennyboard "Auw" Kreunde ik zachtjes. "Olivia gaat het?" Hoorde ik Luke slaperig zeggen terwijl hij in zijn ogen wreef. "Ja het gaat wel" Glimlachte ik zwak, direct stond ik op en wreef even over mijn rug. Goedzo Olivia missie twee mislukt. Nu hij toch wakker was kon ik hem vragen of we iets gedaan hadden. Luke was ondertussen uit bed geklommen en stond recht voor me, het eerste waar ik naar keek was zijn ontblote bovenlichaam. Sixpacks.. ik had daar echt een zwakte voor en om eerlijk te zijn had Luke wel een mooie. Lachend knipte hij met zijn vingers voor mijn gezicht "Olivia?". Ik voelde mijn wangen rood worden, dit was awkward,  "Uhm ja?" Antwoordde ik maar. "Kan ik wat voor je doen? Wil je wat eten? Of wil je douchen? Ik kan je ook wel naar huis brengen als je wil?" Ratelde Luke terwijl hij een shirt aan trok. "Ik hoef niks maar ik heb een vraagje, hebben we uhm je weet wel gedaan?" Vroeg ik aarzelend en staarde naar mijn voeten. Meteen schudde hij zijn hoofd "Nee natuurlijk niet". Opgelucht haalde ik adem, er is gelukkig niks gebeurd. "Maar als er niks gebeurd is hoe ben ik hier gekomen?" Vroeg ik, "Weet je dat niet meer" Antwoordde Luke verbaasd. Langzaam schudde ik mijn hoofd, hij ging op de rand van zijn bed zitten en klopte met zijn hand op de plek naast hem "Ga zitten, ik vertel je wel wat er gebeurd is gisteren". Ik liep naar zijn bed en nam naast hem plaats "Nou het begon allemaal op de dansvloer".

* Flashback *

"Olivia? Olivia?" Riep Luke die me lichtte klapjes gaf op mijn gezicht. Ik opende mijn ogen en zag het gezicht van Luke en een aantal anderen die me allemaal aankeken "Haai" Giechelde ik en zwaaide. Luke trok me omhoog en keek me in mijn ogen aan. Mijn pupilen waren groter dan normaal en ik moest de hele tijd giechelen ook kon ik niet meer recht op staan waardoor ik heen en weer waggelde. "Kom jij gaat naar huis" Zei Luke en pakte me bij mijn middel vast, "Ik ga nergens heen ik blijf bij hem" Antwoordde ik en wees de jongen die net naast me zat aan. Luke pakte de jongen bij zijn kraag "Wat heb jij met haar gedaan" Schreeuwde hij boos. "Ni-niks" Stotterde de jongen die angstig naar hem keek, "Lieg niet tegen me!" Schreeuwde Luke nog harder. Hij liet mijn middel los en hield zijn vuist voor zijn gezicht "Antwoord!". "Rustig, ik heb alleen iets in haar drankje gestopt maar ik wist niet dat ze van jou was" Zei de jongen die bijna in zijn broek moest plassen van angst. Luke liet de jongen los en pakte mijn arm die hij om zijn nek heen sloeg waarna hij mijn middel vast pakte "Ik zou nooit meer zoiets flikken bij haar of anders.." Waarschuwde hij de jongen die heftig knikte. "Kom ik breng je naar huis" Glimlachte Luke naar me, "Maar ik wil niet gaan ik wil dansen" Zeurde ik.

"Kom" Zei Luke die me door de menigte mee naar buiten sleurde. Eenmaal buiten liepen we naar zijn grote zwarte motor wat echt een typische 'Badboy' motor was. Een helm werd er op mijn hoofd gezet "Waar woon je?" Vroeg Luke, "Uhm in een huis" Giechelde ik. Luke zuchtte en voordat ik het wist zat ik bij hem achter op de motor. "Hou je goed vast" Riep hij.

*Einde flashback*

"En toen heb ik je maar hier heen gebracht aangezien ik niet wist waar je woonde" Vertelde Luke. Meteen greep ik hem vast en knuffelde hem "Dankje" Fluisterde ik. Ook al mocht ik hem niet, zonder hem lag ik nu misschien wel met een wildvreemde jongen in bed en had ik rare dingen gedaan. "Graag gedaan" Glimlachte hij, plots vloog de deur open. "Leuke nacht gehad?" Hoorde ik iemand lachend vragen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Misschien is Luke toch geen badboy?

Daar komen we snel achter!

Dankje wel voor het lezen. xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu