The job

6.3K 244 9
                                    

Heeey mensen, nog minder dan 20 en dan is mijn verhaal 1000x gelezen! Whoee dit had ik nooit verwacht toen ik dit verhaal plaatste dus bedankt allemaal! Ik heb dus een vraag aan jullie;

Wat willen jullie dat ik doe om het te vieren? Laat het me in een reactie weten en de leukste ga ik doen!

Laten we beginnen;

Olivia POV;

"Luke ben jij dat" Vroeg ik, met mijn hand ging ik op zoek naar een licht knop. Na een paar seconden vond ik er èèn en drukte er op. "Boe" Zei Luke grijnzend, ik gaf hem een speelse duw "Sukkel, ik dacht dat jij iemand anders was en ik zo vermoord ging worden" Zei ik. Luke grinnikte en pakte mijn middel vast "Ben je niet blij om me te zien?" Vroeg hij grijnzend en drukte daarna een kusje op mijn lippen. "Ja, maar waarom moest ik komen?" Antwoordde ik terwijl ik mijn armen om zijn nek sloeg en in zijn ogen keek. "Ik wou je even weghalen bij die Elyar" Zei hij, een grijns verscheen op mijn lippen "Is Lukey Pukey jaloers op Elyar?". "Nee Lukey Pukey is niet jaloers" Antwoordde hij maar ik zag aan hem dat hij wel jaloers was. Misschien werd Luke daarom wel boos op Jai toen omdat hij met me flirte. Ik werd uit mijn gedachten gehaald door Luke die zijn lippen op de mijne drukte en me zoende. Hij likte over mijn lippen waarna ik mijn mond opende en zijn tong naar binnen gleed. We speelden een tijdje met elkaars tongen totdat de bel ging, ik haalde mijn lippen van de zijne "Nee he" Zei ik met een pruillip. Grijnzend drukte hij een kus in mijn nek waardoor ik zacht kreunde, mijn zwakke plek. Hij liep het hok uit en daarna liep ik het hok uit. Snel liep ik naar de kantine waar Bella mijn tas omhoog hield "Had je een grote boodschap ofzo" Giechelde ze. "Ja joh mega groot" Zei ik sarcastisch en pakte mijn tas vast. We liepen samen naar het wiskunde lokaal, de plek waar het allemaal begon. Ik grinnikte in mezelf bij de gedachtte dat we toen ruzie maakten maar nu ik weet dat hij niet met me mocht praten begreep ik waarom hij zo deed. Bella en ik namen een plek achterin en voor ons kwamen Skip en Luke zitten. "Hey lekkerding" Zei Skip grijnzend tegen Bella waarna hij een kus op haar wang gaf. Ik wou dat Luke en ik een openbare relatie konden hebben maar dat ging niet makkelijk. Niet dat we een relatie hadden of wel? Ik weet het niet misschien hebben we wel gewoon iets ofzo. Luke staarde me eventjes aan en deed alsof hij naar Bella en Skip keek. Glimlachend deed ik het zelfde als hem. Hij was zo perfect, zijn glimlach, zijn ogen en zijn warrige krullende haar. Toen Bella en Skip stopte met praten keek ik meteen de andere kant op. "Ik zag wel wat jullie daar deden" Fluisterde Bella in mijn oor. Verbaasd keek ik haar aan en beet op mijn lip. Shit shit shit wat moet ik nou zeggen? "Rustig maar ik hou mijn mond wel, ik weet wat er aan de hand is" Glimlachtte ze. Wat wist ze? Dat ik en Luke in het geheim wat hadden of wat anders?

School was afgelopen, meteen liep ik naar Bella. Ik moest weten wat ze wist. "Waar had jij het over met wiskunde?" Vroeg ik, "Daar kan ik niet over praten hier maar kom anders mee naar mijn huis" Antwoordde ze. Ik knikte en stapte bij haar in de auto. We reden naar haar huis, het was stil in de auto. Normaal gesproken zaten we nu over van alles te kletsen maar dit keer niet. Eenmaal aangekomen liepen we direct naar binnen en gingen op de bank zitten. Bella vroeg of ik nog wat drinken waarop ik mijn hoofd schudde. "Okè, maar wat ik je wou vertellen is dat ik weet dat jij en Luke elkaar leuk vinden" Zei ze, hoe wist ze dat nou weer? "Hoe weet je dat?" Vroeg ik terwijl ik een kussen tegen me aan drukte. "Hallo ik ben je beste vriendin ik zie het als je verliefd bent, je keek met de zelfde blik als je toen naar Jason keek" Antwoordde ze glimlachend. Jason was mijn eerste liefde maar hij maakte het uit, de reden waarom wist ik niet. "Maar er is meer, ik weet waar hij en Skip werken" Vervolgde ze haar zin. Mijn ogen werden groot "Wat is hun werk? Waar is het? Hoe ben je daar achter gekomen?" Ratelde ik achter elkaar. "Olivia ik kan maar èèn vraag per keer beantwoorden" "Ik weet niet wat hun werk is maar het lijkt alsof ze bij een soort club zitten ofzo" Zei ze. Ik luisterde aandachtig naar haar woorden. "Ik was nieuwschierig waar Skip heen ging dus ik volgde hem en ik kwam toen uit op het verlaten pandhuis maar ik durfde niet naar binnen", hmm wat zouden Luke en Skip moeten bij een verlaten pandhuis? Zouden ze drugsdealers zijn, moordenaars of pooiers. Ze konden van alles zijn. "We kunnen er binnenkort heen gaan om te kijken wat er daar binnen gebeurd" Zei ik.

Luke POV;

Ik voelde een harde schop tegen mijn buik waardoor ik op de grond viel. Even kreunde ik van de pijn maar stond snel weer op, ik ging niet verliezen van John. Ik moest en zal hem kapot maken.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dit is alweer het einde :(

Wat zouden Luke en Skip bij het verlaten pandhuis doen?

Bedankt voor het lezen xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu