The end.

6.4K 363 167
                                    

Hey pizza's van me,

Het laatste hoofdstuk :(:(:(:(

Dit is toevallig ook het vijftigste hoofdstuk.

dus laten me maar beginnen *pinkt traantje weg*

Luke POV;

"Olivia!" Schreeuwde ik terwijl ik Olivia door elkaar schudde, haar ogen bleven dicht. Haar hart was gestopt met kloppen, dit kon niet waar zijn mijn Olivia was overleden. Mijn hart was gebroken en ik had een leeg gevoel in mijn hart, mijn aller eerste liefde was overleden. Ik staarde naar het levenloze meisje op het bed "Ik hou van je Olivia" zei ik zachtjes, Josh kwam de kamer binnen gestormt "Jason is helemaal doorgedraait" vertelde hij waarna hij me aan keek "Wat is er aan de hand? Is er iets met Olivia gebeurd?" hij rende naar Olivia. "Ze is dood Josh" zei ik gebroken, mijn ogen prikten. Al snel rolden er tranen uit mijn ogen, ik viel op mijn knieèn neer. Ik verborg mijn gezicht in mijn handen, waarom moest dit haar overkomen? Waarom namen ze mij niet? "Dit is mijn schuld" snikte ik, een handvoelde ik op mijn schouder "Het is niet alleen jou schuld maar ook het mijne" zei Josh. Ik haalde mijn handen van mijn gezicht af en keek naar Josh. Zijn ogen waren dik en rood, zijn stem klonk verdrietig wat ik ook begreep. "We moeten sterk zijn, Olivia zou ons niet zo willen zien" zei Josh, ik klom omhoog "Je hebt gelijk". Opeens draaide de knop in mijn hoofd om, ik moest mijn leven gaan beteren. Mijn slechte verleden moest ik afsluiten, ik moest opnieuw beginnen zonder Olivia. Samen met Josh liep ik de kamer uit, Josh liep de gang al in maar ik bleef staan. "Ik zal je nooit vergeten Liv" fluisterde ik waarna ik achter Josh aan liep.

**

"Olivia Samantha Adams!" Hoorde ik meneer Stone schreeuwen. Mijn ogen vlogen open, ik keek om me heen en zag een lachende klas. Mijn wangen kleurde rood van schaamte, "Hoe durf je in mijn klas in slaap te vallen" riep meneer Stone woedend. "Het spijt me meneer" zei ik beschaamd, meneer draaide zich om en begon verder te schrijven op het bord. Op het bord stond '23-september-2013', het is de eerste schooldag. Ik keerde me naar Bella die haar lach niet kon inhouden "Dit overkomt jou wel weer" fluisterde ze grinnikend. Bella's gezicht werd serieus "Waarom kijk je zo geshockeerd?" vroeg ze bezorgt. "Bella ik had de raarste droom ever" antwoordde ik. Weer keek ik op het bord en zag mijn naam bij het nablijf rijtje staan samen met Bella, Daniel en Luke. Ik keek rond in de klas en mijn ogen ontmoette die van Luke, een kleine glimlach sierde zijn lippen. Een warm gevoel kreeg ik van binnen, mijn gevoelens voor hem was dus geen droom. Maar is deze Luke de zelfde Luke als die van mijn droom? Daar gingen ik snel achter komen want ik had vanmiddag een nablijf uur met hem.

**

Lachend liepen ik en Bella door de gang heen, ik had haar verteld over mijn droom. "Serieus? Ik en Daniel?" vroeg ze lachend, ik knikte waarna we verder begonnen te kletsen over mijn droom en dat ik hem leuk vond al kende ik hem niet. We stopten voor de deur van meneer Stone zijn lokaal, "Wat als hij niet de Luke is van mijn droom?" vroeg ik. Op èèn of andere manier was ik zenuwachtig, mijn hart klopte in mijn keel. "Er zijn meer vissen in de zee dus maak je geen zorgen" zei Bella met een warme glimlach. Ik duwde de deur open, meneer Stone zei precies wat ik verwachtte "Bella en Daniel jullie gaan in het lokaal hier naast zitten". Meneer Stone draaide de deur op slot en ik bleef samen met Luke over in het lokaal, ik liep naar Luke toe en stak mijn hand naar hem uit "Ik ben Olivia" glimlachte ik. Gelukkig kon hij niet zien hoe zenuwachtig ik was, Luke pakte mijn hand vast en schudde die "Ik ben Luke" zei hij ook glimlachend. Zijn hand voelde warm, precies zoals in mijn droom. Luke staarde mij aan en liet mijn hand niet los, hij keek diep in mijn ogen. Misschien vond hij me wel leuk? Misschien werden we wel verliefd op elkaar net zoals in mijn droom want hij had precies de zelfde blik in zijn ogen. "Je mag mijn hand wel loslaten hoor" zei ik, een blos verscheen op zijn wangen en meteen liet hij mijn hand los.

Het nablijf uur was afgelopen, het hele uur hebben ik en Luke over van alles gekletst. Ik heb hem natuurlijk niet over de droom verteld want ik wil niet raar overkomen. Luke was precies de Luke van mijn droom maar hij was geen Bad boy alleen zijn motor gaf hem dat imago. Hij vertelde me de reden waarom hij van school gestuurd was, hij en zijn vrienden hebben voor hun youtube account de 'Janoskians' stinkbommen in hun oude school gegooit. Ik stond op en sloeg mijn tas over mijn schouder, "Als elk nablijf uur zo is dan blijf ik graag nablijven" glimlachte Luke. Ik begon weer te blozen, hoe vaak op een dag kon ik dit wel niet? Meneer Stone opende de deur en liet ons er uit "Ik hoop dat jullie je lesje hebben geleerd" zei hij. Ik en Luke knikten en liepen samen de school uit "Olivia?". Mijn ogen ontmoette die van Luke en keek hem vragend aan "Ja?", Luke keek me verlegen aan en er ontstond een schattig kuiltje in zijn wang "Olivia zou je misschien met me uit willen?" vroeg hij. Mijn hart maakte een sprongetje "Ja graag" antwoorde ik glimlachend.

* 1 jaar later *

Ik en Luke genoten van het prachtige uitzicht terwijl we op de klif stonden. Hij had zijn armen om mijn middel geslagen en zijn hoofd rustte op mijn schouder, vandaag was het èèn jaar geleden nadat ik Luke ontmoette. Een maand na onze eerste date waren we al een koppel, ik hield van hem en hij van mij. Ik had hem trouwens over de droom verteld en hij moest net zoals bella er om lachen. Net zoals in mijn droom was onze liefde sterk, we hebben niet de dingen meegemaakt die in mijn droom voorkwamen maar juist leukere dingen. We hebben gereist samen met zijn vrienden en dat was geweldig.

Luke draaide me om en drukte zijn lippen passievol op de mijne, hij haalde langzaam zijn lippen van de mijne af "Ik hou van je Olivia" glimlachte hij. "En ik van jou Luke" Glimlachte ik terug.

The end.

Hoe het afliep voor de anderen in het boek;

Josh: Hij bleek geen club te hebben en vecht nog steeds in het leger waarin hij zijn aanstaande vrouw Lila ontmoette.

Zac : Hij bleek dus een jongen te zijn die Olivia ooit in de Starbucks had gezien.

Bella en Daniel : Ze zijn een gelukkig koppel en reizen samen met Olivia en de rest van de Janoskians leden rond de wereld.

Melody : Ze heeft net zoals in de droom met Natt een relatie en ze zijn van plan om samen te emigreren naar Amerika om met Natt zijn band te touren.

Jai : Hij is tijdens het reizen in Zweden het meisje van zijn dromen tegen gekomen Mellanie waarmee hij een lange afstands relatie heeft.

Beau en James : Ze zijn beiden nog single en genieten van het leven.

Het leven loopt niet altijd hoe je denkt dat het gaat lopen maar als je je hart volgt dan vindt je de weg naar geluk altijd hoe raar het ook loopt.

—————————————————

Wauw ik had nooit gedacht dat het zover zou komen (ik maak bijna nooit mijn dingen af). Ook had ik nooit gedacht dat ik ooit zoveel lezers zou krijgen voor mijn aller eerste boek. Ik vond het geweldig om voor jullie te schrijven en ik hoop dat jullie het ook geweldig vonden om het te lezen. Het is echt raar dat dit het einde is, ik heb het gevoel dat ik het volgende hoofdstuk moet gaan schrijven. Trouwens er komt geen vervolg van het boek want ik heb totaal geen idee wat ik over dit boek moet gaan schrijven.

Door het succes van dit boek ben ik van plan om nog een boek te schrijven naast 'My angel'. Het boek gaat over een badgirl die een nerd ontmoet maar daar kom je meer over te weten op mijn account.

Ik wil jullie mijn Lieve Pizza's stuk voor stuk bedanken voor het lezen van het boek, zonder jullie zou ik nooit zover gekomen zijn. En door jullie schrijf ik altijd met plezier.

dus voor de aller laatste keer: Bedankt voor het lezen xoxo

Like, Share, Follow om op te hoogte te blijven van de rest van mijn boeken.

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu