Dangerous

5.7K 237 8
                                    

Hey hey 

Omg gister heb ik oude hyves foto's van mezelf terug gezien. Thank god dat ik er niet meer zo uit zie!

Ojaa ik deel shoutouts uit, ik heb bij al mijn hoofdstukken gekeken en deze mensen heb ik uitgekozen; @robynskiexx @ABbYcupcake_ @tirzalovemagic @bellaatje @grapjurk @DropDeadPanda en @Donegul !

Tum tum tum hier is het nieuwe hoofdstuk.

Olivia POV;

Ik stond voor mijn huis en keek of er een raam open was. Love my life, mijn raam stond open. Doordat ik zo vaak de regenpijp beklom heb ik veel beter leren klimmen, thank you Luke.

Via het raam glipte ik naar binnen, ik draaide me om en keek recht in de boze ogen van Josh. "Waar was je?" Vroeg hij, zijn ogen bleven me aankijken. "Ook hoi" Zei ik geïrriteerd "Dat gaat je niks aan, ik bemoei me toch ook niet met jou leven" Zei ik er achter aan. Josh was een hele lieve broer maar ook te beschermend, toen we klein waren had hij een jongen geslagen die mijn 'Hello Kitty' pen had gebroken. "Je bent vannacht niet eens thuis gekomen, natuurlijk gaat dat mij wat aan ik ben je broer" Zei hij. Ik negeerde hem en liep de badkamer in, ik maakte mijn gezicht schoon en deed wat make-up op. Josh stond in de deur opening "Je was bij die Luke he" Zei hij, Luke zijn naam zei hij op een ielg manier. Ik rolde met mijn ogen "Nee daar was ik niet, ik heb in een hotel geslapen omdat ik veelste moe was om naar huis te lopen, nu je zin?" Zei ik geïrriteerd. Ik loog maar op èèn of andere manier ging het me veel makkelijker af om tegen iemand te liegen, niet dat het positief was maar het was handig als je het nodig had. Josh knikte en liep weg, ik keek op de klok en zag dat het al half tien was. Gelukkig moest ik om tien uur op school zijn anders had ik een probleem.

Zuchtend liep ik het school plein op. Nog een week en dan hadden we alweer herfstvakantie, misschien kon ik dan wel iets doen met Luke. We konden naar Sydney gaan daar konden ze ons vast niet in de gaten houden. Bella haalde me uit mijn gedachten door mij heen weer te schudden "Skip en Luke doen aan kooivechten, wie had dat ooit verwacht" Hoorde ik haar zeggen. "Uhuh" Zei ik, Bella haar blik veranderde en ze keek achter me. "Wat is er?" Vroeg ik terwijl ik me omdraaide, Jai en Beau kwamen op me afgelopen. "Olivia we moeten je spreken" Zei Jai met een bloed serieus gezicht, ik had Jai nog nooit zo gezien. Ik zag hem niet heel vaak maar als ik hem zag deed hij altijd flirterig en maakte hij grapjes maar dit keer niet. "Okè waar wil je het over hebben?" Vroeg ik waarop Beau antwoordde "Niet hier" Hij keek om zich heen en trok me mee naar naar de andere kant van het plein. Jai volgde hem en hield iedereen op het plein in de gaten, we stonde achter een muurtje waar niemand ons kon zien. "Wat heb je met Luke gedaan?" Vroeg Jai, ik keek hem verbaasd aan "Ik heb niks met hem gedaan". Beau sloeg zijn armen over elkaar "Hij zet zijn leven op het spel voor jou, hij zou dat nooit voor een meisje doen" Zei hij, een kleine glimlach verscheen op mijn lippen bij de gedachte dat Luke zoveel om me gaf dat hij zijn leven op het spel wou zetten. "Daar kan ik toch niks aan doen" Zei ik, was er iets met Luke gebeurd? "Je weet van het hele gebeuren af maar èèn ding weet je niet" Zei Beau mysterieus. Ik wist precies wat waar het over ging, de reden waarom ik niet hier vanaf mocht weten. "Je bent in gevaar Olivia, ze zijn er achter gekomen wie je bent" Zei Jai, mijn ogen werden groot "Wie zijn ze? En waarom ben ik in gevaar?" Vroeg ik. Okè nu werd ik bang, waarom wouden mensen mij pijn doen? "Ik kan alleen een naam zeggen Zac" Antwoordde Jai. Voordat ik wat kon zeggen ging de bel en verdwenen ze. Wie zou die Zac zijn en wat moet hij van me?

Luke POV;

Harde klappen gaf ik tegen de boxbal, vandaag sloeg ik maar een dagje school over want dit was veel belangrijker. Het zweet droop over mijn shirtloze lichaam heen, vanavond had ik een wedstrijd tegen Jeremy. Doordat we de vorige niet hadden afgemaakt moesten we het opnieuw gaan doen. Hijgend plofte ik neer op een bankje waar ik een flesje water opende en er een flinke slok uit nam. "Ik heb de verhalen gehoord" Hoorde ik een stem achter me zeggen, ik draaide me om en zag Jason achter me staan. Net de persoon die ik moest hebben, "Welke verhalen?" Vroeg ik. "Over Olivia, dat jullie wat hadden" Zei hij grijnzend, "Oh dat" Zei ik. Jason pakte mijn schouder vast "Dat geweldige meisje waar ik het over had is Olivia dus blijf met je poten van haar af" Zei hij fel, hij moest eens weten wat ik allemaal met haar gedaan had gister. "Is goed maar je haar toch nooit krijgen" Zei ik grijnzend. Hij keek me verward aan "Oh jawel hoor", "We hebben regels hier en èèn van de regels is geen contact met Olivia" Vertelde ik hem. Jason kreeg een grote glimlach op zijn gezicht "Jullie niet maar de baas zei dat ik het wel mocht". Wat! Mocht hij het wel en ik niet, hij is een player die elke dag een ander meisje heeft en hij mag het?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het is een kleiner hoofdstuk sorry maar ik wou vandaag graag een hoofdstuk plaatsen.

Waarom mag Jason wel met Olivia omgaan?

Bedankt voor het lezen xoxo

The badboy (Luke Brooks)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu